Jammerbugt Camping Anmeldelser 156

4,8

Vi har haft et dejligt ophold på et par dage på Jammerbugt camping, sammen med tre hold andre autocampere. Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser. Vi smagte både deres barbec... Se mere

Vi kom for anden gang til 1 uges ophold på Jammerbugt camping. En del var forandret, men ikke til noget dårligere. Altid smilende værter som arbejder i mange timer for at holde fællesarealerne pæne... Se mere

Endnu engang har denne campingplads givet os et fantastik ophold - skøn juleaften med den dejligste julemiddag, hygge og grin, Dejlige overraskelser formår de også at give - de stillede en dejlig lej... Se mere

1. Campingbutik

Tæt på Hav - Fjord, Skov og Strand Jammerbugt Camping en Rar og Hyggelig plads med ægte dansk camping stemning. Beliggende i Han Herred - den skønneste plet i kongeriget! Oplev unikke omgivelser med ren havluft, himmellys, skov og strand. Vi ligger nabo til Røgegård Naturreservat med fantastisk udsigt til Krondyr og vi ligger tæt på Danmarks eneste fuglefjeld Bulbjerg klint, Vejlerne samt Thorup Strand hvor fiskerbådene fortsat bliver trukket op på stranden - Her kan i følge aktiviteterne helt tæt på.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Vi har ligget på Jammerbugt camping…

Vi har ligget på Jammerbugt camping mange gange siden2019, altid glad for at komme, værtsparret er de hyggeligste mennesker. De sidste par gange i hytte med bad og toilet. Pænt og rent overalt. Pladsen kan varmt anbefales,og så ligger den i Guds fri natur.
J

1. april 2026

Skøn lille plads

Skøn lille plads, ligger godt i forhold til de ting man gerne vil se og opleve i området.
Fine og rene faciliteter.
Vi boede i den mellemste hytte og den var fin, ren og hyggelig.
Vi havde nogle skønne dage.

12. august 2025

Roligt og fredeligt

Rigtig dejligt fredeligt sted, virkelig søde og behjælpelig personale i camping mutter og fatter, pæne og rene badefaciliteter, dejlige fine pladser og super sted at have ens firbenetvenner med, kan kun sige positiv oplevelse. Eneste er man lige mangler noget til at tørre finger på badeværelserne ellers er alt super fint og virkelig lækkert mad lavet af dem selv ikke sidste gang vi kommer der

9. august 2025

Vi har haft et dejligt ophold på et par…

Der er rigtig fine autocamper- pladser med flise-terrasser.
Vi smagte både deres barbecue ben og deres æggekage, det var virkelig lækkert begge dele.
Toiletter og baderum var pæne og rene, og værtsparret smilende og venlige.
Vi kommer meget gerne igen.

2. august 2025

Efter 14 dejlige dage sammen med min…

Efter 14 dejlige dage sammen med min mand, kan jeg varmt anbefale pladsen. Pæne og rene toilet og badefaciliteter. God legeplads til børnene, velplejet område med stier. Dejlig mad i cafeen hvor æggekagen og deres langtidstilberedte spareribs varmt kan anbefales. Og sidst men ikke mindst 2 dejlige værter der efter bedste evne formår at få det hele til at spille. Vi har været her 4 gange og kommer igen til næste år.
Stor tak for de 14 dage.

Hygge

Den mest fantastiske campingplads, camping fatter og mutter er de dejligste mennesker. Mad og drikke så lækkert. Intet overladt til sig selv. ♥️♥️♥️♥️♥️

26. juli 2025

Har været her i 14 vidunderlige dage

Har været her i 14 vidunderlige dage. Et sted jeg varmt kan anbefale ,altid rent og hvergang nogen rejste blev der hurtigt klippet græs. René og pæne toiletter og bade. Utroligt de 2 kan overskue at holde det i den standard det er i

Hej.

Hej. Hvordan kan man klage over dårlige baderums rengøring, når man ser hvor meget sand og jord der slæbes ind imellem middag og aften rengøringen, samt hvordan der ikke skrabes gulv efter badet, man smutter bare hurtigt ud, så derfor. Vil noget måske at der rengøre hvert time. (eller skal vi have vores mor med) Hvorfor skulle der slås hul i dør nr. 5.

24. maj 2025

Min mand og jeg har lagt fast deroppe i…

Min mand og jeg har lagt fast deroppe i flere år og elsker at komme derop hver eneste gang. Vi har prøvet alle deres menuer i bistroen og maden derinde smager fantastisk. Omgivelserne er dejlige, fredelige og rolige og vi har snakket med mange der kommer igen af samme grund, også folk fra Sjælland.

25. juli 2025

Besøgte Jammerbugt camping i 7 dage i…

Besøgte Jammerbugt camping i 7 dage i 2025, vi havde købt billetter på campingmessen i den tro at det var et messetilbud, det skulle dog vise sig at det var den ordinære pris, der stod godt nok på bestillingen at vand og el var eksl. men måtte sande at den billige pris på pladsen, blev opvejet af en høj både badepris, og efter vores mening høj elpris, det burde værtsparet have oplyst.
Der ud over er pladsen meget slidt, der er beskidt overalt, der bliver ikke gjort særligt meget rent, hverken i opholdsrum, bade- eller wc områder. Der er ikke mulighed for at tørrer finger efter vask, nan er tvunget til at bruge hurtigt opløselig toiletpapir IKKE I ORDEN.
Vi så kun 1 personale i hele perioden, og det fortæller måske en del af historien.
Vi kan på ingen måde anbefale denne plads, og kommer aldrig tilbage hertil

24. juli 2025
Jammerbugt Camping-logo

Besvarelse fra Jammerbugt Camping

Hej John det er ikke helt rigtigt det du skriver. Du har købt et gavebevis på 7 dages ophold for 2 pers. for kr. 995,- hvor du har fået GRATIS ØL – Kaffe og Muffins og rundstykker dagen efter ankomst. Normal pris for et ophold for 2 personer på en XXL-Plads som du bookede ville være kr. 1666,- uden forbrug. Så du har sparet kr. 671,-. Plus du har fået de GRATIS ting oveni. Vi kan ikke indregne EL forbrug i vores tilbud da nogen ikke ønsker at betale for EL. Vores EL-Pakke er kun kr. 39,- hvor du frit kan bruge det EL du ønsker (vi måler ikke på det). Du har betalt 1,5 kr. pr. minut for bad og det er en meget rimelig pris sammenligneligt med andre campingpladser. Vi er rigtig kede af din dårlig oplevelse, men vi gør alt for at vores campister oplever et rigtig godt ophold. Vi reklamerer ikke med at vi er en 5 stjernet Campingplads, men vores priser er også sat derefter, selvfølgelig er der altid plads til forbedringer og dem lytter vi rigtig gerne til.
Venlig Hilsen Jammerbugt Camping

Virkelig hyggelig og rolig campingplads…

Virkelig hyggelig og rolig campingplads lige midt i de skønneste omgivelser. Britt og Tommy som driver den er de sødeste mennesker. Der er pænt og rent med gode køkken faciliteter samt fine bad og toilet forhold. Vi har haft en skøn uge af vores sommerferie her.

20. juli 2025

En dejlig rolig plads

En dejlig rolig plads, med alt hvad man har brug.
Alt er fint, og værtsparret er søde og hjælpsomme .
I Bistroen skal man ikke snyde sig selv for en virkelig lækker æggekage, med det lækreste hjemmelavet tilbehør .
Vi kommer helt sikkert snart igen .

Frank og Lone , Viborg
6 maj 2025