jAlbum Anmeldelser 5.997

4,7

1. Softwarevirksomhed
  2. Webhostingvirksomhed

Jalbum is the most flexible way to share photo albums on the Internet. The free Jalbum software creates web albums of your digital images, and then you can publish your albums to Jalbum's free hosting alternative or any other server. Share your albums with millions of users on jalbum.net. Jalbum - Set your pictures free

jAlbum Details

Powerful web album software
Use the jAlbum desktop application to create professional looking online photo albums for any web site. Customize your albums to the finest detail with hundreds of album templates to choose from.
Living community site
The jalbum.net site is not just a place where you store your albums. Follow great photographers from all over the world, like and comment on other peoples' albums and get feedback on yours. Connect with Facebook or Twitter and share your albums with your friends.
Album storage
You will need to store your creations somewhere, and if you don't already have your website why not host your albums with us? We offer a robust, streamlined storage for web albums and seamless integration with our desktop application.

4,7

6 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Godt tilfreds

Alt gået fint og "smertefrit" med orientering og fornyelse. Dejligt program.

18. september 2025

Besvarelse fra jAlbum

Gott att höra. Tack Svend!

Enebærhaven

Programmet er let at arbejde med og giver en god oplevelser af billedserier.

6. februar 2025

Tack Bo!

Easy to use

Easy to use, nice presentation of pictures

3. november 2023

Besvarelse fra jAlbum

Thank you. Please let us know what we can improve to gain that 5:th star as well. Right now, your 4-star review actually hurts our average (4.7)

Nem at bruge

Har brugt det i flere år.

2. august 2023

Besvarelse fra jAlbum

Tack Svend. Låt oss veta vad vi kan förbättra för att få max betyg.

Super og brugervenligt

Perfekt fotoalbum og nemt at oprette nye fotosider.
Super tilfreds bruger på 12. år. Kan varmt anbefales.

Mvh. Kurt

31. december 2022

Besvarelse fra jAlbum

Stort tack Kurt. Roligt att höra!

Very good, also for beginners

Nemt at bruge og hvis rekalmer ikke betyder noget, så er det også gratis...
Jørgen

17. februar 2014

Hi Jorgen,
Many thanks for your review!
Feel free to get in contact if you have any questions.
Best Regards.

Vis anmeldelser på alle sprog (5.997 anmeldelser)