Jägersro Bilar & Verkstad går inte att lita på.
Den 1:a augusti 2024 fick jag min bil servad av Jägersro Bilar & Verkstad i Mamlö. Man hade lovat att föra in denna service i bilens digitala servicebok. Bra jobb och snabbt. Så långt allt väl. Det sista jag säger till montören är att inte glömma att fixa det där med serviceboken. Inga problem var svaret jag fick.
När jag av en händelse kom att få se min servicebok den 7 november var servicen ännu inte införd. Ringde verkstaden och fick löfte om att detta skulle ske dagen efter.
Idag 21 november är servicen fortfarande inte dokumenterad i min digitala servicebok. Nytt samtal där jag fick svaret av montören: "Jag har inte tid att sitta vid datorn och göra sådant. Jag har dessutom fler att göra det till". Det har alltså gått 3 månader och 3 veckor sedan servicen gjordes och montören har inte haft tid att göra som han lovade; Att föra in servicen i bilens digitala servicebok.
Jag tolkar detta som att han visar tydligt att han inte bryr sig ett dugg.
Trots ett bra jobb faller allt när det gäller denna verkstad platt till marken. Glömska, lögner, nonchalans etc är inget som imponerar på mig.
En stjärna för jobbet tack vare detta annars hade det lätt varit 5 st.
Den 6/12 försökte jag flera gånger under dagen få verkstaden att skicka serviceprotokollet till mig. Finns tydligen inget sådant utan man påstod att en kopia på fakturan var skickad istället. Jag har nu givit upp men vill på det bestämmande avråda från att ha med denna firma att göra.
På hemsidan skriver man att:"Vi bryr oss det lilla extra". Helt fel!! Man bryr sig inte alls. Det står också att man tillhör kedjan Autobutler vilket inte heller stämmer. Autobutler vill inte längre ha med jägeroverkstaden att göra.