Jysk Automobil Centrum A/S Anmeldelser 15

4,4

4,4

Professionelt Bilhus

Køb af en 2 år brugt bil til 565.000 kr, set på nettet. Ringer til Morten som er sælger, og spørger ind til bilen stand.
Dette er vigtigt, da jeg bor på Sjælland.
For en detaljeret gennemgang af bilen over telefonen, som viser sig at være uden overraskelser ved fremmøde 2 dage senere 2/12. 2025 ( Han har endag holdt bilen tilbage til mig, fra andre køber.)
Vi aftaler en afleverings dato. 19/12 2025. 12:00. Hvor bilen skal stå nyserviceret og klargjordt.
Tager toget fra København, og bliver hentet på Randers station som aftalt.👌
Ankommer til til JAC, og til en bil der bare er i orden.
Klar til afgang 14:00 mod Sjælland, efter en grundig gennemgang af min nye Audi Q8 E-tron.
Alle papir er forberedte, MyAudi bliver opsat og testet. Alt virker...👍
Så vil bare sige til Morten, samt Steffan som også hjalp med til denne handel, samt nye ekstra vinterdæk/fælge.
Det var en fornøjelse, og ikke sidste gang at jeg vil bruge JAC Bilhus.💯

19. december 2025

Verdensklass service - ny bil på rekordfart.

Har nu min 2 bil fra JAC i Randers - og alting kører bare som en velsmurt tysk maskine - og med det mener jeg salg, kundeservice og afterservice. Alting er perfekt.

Fantastisk forretning - her kan jeg kun anbefale folk at handle deres næste vogn.

Tak til både salg og værksted for sublim service.

18. januar 2025

En fantastisk biloplevelse hos JAC / VW Randers!

Jeg vil gerne give en kæmpe ros til Steffan Matzen hos JAC for hans fremragende service og professionalisme. Fra det øjeblik jeg trådte ind i butikken, følte jeg mig i trygge hænder.

Steffan var yderst imødekommende og lyttede til mine behov og ønsker. Han tog sig tid til at forklare alle detaljer om bilerne uden at presse mig til noget. Hans viden og ærlige rådgivning gjorde en stor forskel og gav mig ro i sindet under hele processen.

Hele processen var glat og uden besvær. Steffan guidede mig igennem forløbet og besvarede alle mine spørgsmål på en professionel og venlig måde. Selv efter købet har han fulgt op for at sikre, at alt lever op til forventningerne.

Jeg er utrolig glad for min nye bil og den service, jeg modtog. Tak til Steffan Matzen og teamet hos JAC – jeg kan varmt anbefale jer til alle, der leder efter en ny bil og en fantastisk kundeoplevelse!

14. januar 2024

Kritisabel kundeservice

Kritisabel kundeservice

Jeg bestiller en tid til gennemsyn og service af min bil, og får en tid på et afbud. Stiller bilen hos mekanikeren, og forventer en løsning i løbet af eftermiddagen. Efter 2 timer får jeg bilen retur. Ekspedienten lægger blot en prisoversigt på desken på 11.000, uden at fortælle mig om noget som helst om hvad de har gjort ved bilen, hvad der skal laves, hvorfor prisen er som den er, hvad jeg får osv. Jeg skal derudover vente 4 uger før jeg kan få løst problemet. De interesser sig heller ikke for hvad der er lavet på bilen før, eller fortæller om nogen andre begrundelser. Hvad værre er, jeg får så en faktura på over 2.000 som alene er timeprisen.
Men 1) De har ikke løst noget som helst. 2) De har ikke stillet mig et eneste spørgsmål i processen, og 3) de har ikke skabt NOGEN SOM HELST VÆRDI for mig i tidsrummet.

Hvad er det for en måde at drive forretning på?

Jeg kører over til Quickpoint umiddelbart, får samme løsning 3.000 kr. billigere, får løst problemet på mandag, og fordi mekanikeren kender mig og min bil, så forklarer han hvorfor vi ikke behøver den store tur, men kan lave service og udbedring samme dag. Det er god rådgivning.

24. januar 2024

Nul service ved reklamation.

Har haft en reklamation på fælge liggende hos VW i Randers i halvanden måned. Da vi ikke har hørt noget fra dem efter 3 uger kontakter vi dem. Og får så at vide at der ikke er sket en s... i sagen. Men nu vil de da se på det. Så går der en uges tid så ringer de sørme og siger at nu er der nye fælge på vej og de vil ringe ugen efter så vi kan hente dem. Men de ringer ikke. Så kontakter vi dem mandag ugen efter og efter en snak med flere som ikke ved noget som helst er der endelig en som finder frem til at fælgene ligger på værkstedet. Klar til afhentning. Det tog så halvanden måned .
Så ingen juhu oplevelse. Der kommer vi ikke igen.

1. november 2022

Kun rosende ord

Kun rosende ord. Bor i Rødovre og den rigtige VW ID:3 stod i Randers. Steffan fra JAC gav forbilledlig service omkring salget. Vi fik en fin proforma pris på vores gamle bil som holdt da vi hentede vores nye ID3. Steffan gik langt for at opfylde vores ønsker omkring extraudstyr mv. og fuldte op dagligt og har ringet to gange efter vi hentede bilen for at høre hvordan det går med bilen (det oplever man ikke i København og omegn).

10. maj 2021

Hold dig væk, hvis du har dine penge kært

Anbefaler under ingen omstændigheder JAC Randers. Deres priser er vanvittige, og god kundebehandling skal man ikke forvente.

Jeg har en VW Polo fra sent '15.
I december '19 stopper min sædevarme i førersædet med at virke, hvorfor jeg får bestilt en tid på værksted i januar '20.
Jeg får herved at vide, at det er varmelegemet i ryglænet den er gal med, og at et nyt koster små 3000, plus montering, går jeg ud fra.

Der er altså her tale om en "ny" bil på 4 år, med 60.000km på tælleren, som de forlanger 2% af bilens NYPRIS for at reparere sædevarme på. En sædevarme, der slet ikke burde gå i stykker på så ny en bil. (Ifølge mig)
Man kunne forestille sig, at jeg maksimalt har kørt 1000-2000km med sædevarmen tændt. Her er tale om nogle rigtig dyre kilometer.

Det eneste dagens sælger havde at tilføje var, at varmelegemet går i stykker, hvis man sætter en hånd på ryglænet og, at ting jo kan gå i stykker....?

Det var så den sidste VW i mit liv, føj for en skefuld. Med en kundebehandling på det niveau, nærmer jeg mig ikke VW igen.
Det er tilmed åbenbart normalen, at bilen falder fra hinanden efter 4 år.

Ps. Reparationsprisen er ca. det halve af ovennævnte ved andre værksteder i byen

23. januar 2020

Kunde service 😂😂

Kunde service .. det er "ikke eksisterede" i reservedels udlevering.
Ekspedient på lageret .. er da den største klaphat og hvis i syntes at kontant kunder kun er til besvær, så få da lavet butikken om til en netbutik og se om du kan lave biler derfra.

8. november 2019

Høj service fik mig til at droppe turene til Tyskland.

Kørte før til Tyskland for at få lavet service på mine biler. Men med det service og kommunikations niveau som jeg oplever fra "Service og Værksteds teamet"- så sparer jeg gerne logistik og planlægningsbøvlet ved Tysklands turen. Jeg har 2 gange fået lov til at låne deres mødelokale til at afholde Skypemøder, så jeg kunne passe mit arbejde imens jeg de lavede service på bilen.

Jeg oplevede sidst at en omløber havde løsnet sig lidt efter et service (her skal det tilføjes at jeg måske kontrollerer og går mere i detaljerne end den normale bilist) og en medarbejder springer ud fra disken og får det fikset med det samme. Det viser sig så at være så pinligt nemt løst, at jeg selv kunne have gjort det... ingen kommentarer eller regning- det blev bare fikset!

11. juli 2019

Troede jeg skulle køre VW resten af livet men.....

Det er med en blandet fornemmelse at skrive en så dårlig anmeldelse om VW, da jeg havde regnet med jeg skulle køre VW resten af livet..

Jeg købte en ny VW UP i 2015 på afbetaling ved VW Randers, den blev desværre totalskadet i 2016, hvor de første problemer opstod, da det lige pludselig ikke kunne betale sig, at den blev erklæret totalskadet, da jeg så kun lige kunne betale min gæld ud i den men stå uden bil. Så jeg fik den repareret hos VW Randers og herefter opstod problemerne. Jeg har besøgt VW Randers adskillige gange i de efterfølgende år for så var der det ene efter det andet og så hang der lige pludselig ledninger ud efter et besøg, så måtte man tilbage igen. Og hver gang har jeg haft den følelse af at jeg jo KUN havde købt en billig UP, og jeg var en kvinde, der ikke vidste noget om biler.

Jeg er 23 år og kunne have været kunde ved jer i mange år frem, men jeg har aflyst min sidste aftale ved jer, fundet et nyt værksted og vender ikke tilbage igen.

3. oktober 2018

Garantisag blev løst uden problemer. Lånebil og hurtig reparation, og så videre.. Hvor svært behøver det at være. Sådan.

19. juni 2016

Super god service

Jeg har snakket og handlet med dem en gang -alt var perfekt og jeg fik en super service. Der har ikke været nogen problemer overhovedet.

Det er super service og dygtige sælgere som er inde i tingene - jeg kan kun varmt anbefale dem.

10. juni 2011

Utroværdige sælgere

Har været på besøg hos VW i Randers (JAC) for at kigge på en brugt bil, alt blev aftalt med sælgeren, pris etc. Dog manglede JAC at undersøge med VW da der var rust i fordørene og de mente at de skulle dække dette under deres 12 års rustgaranti. Dette blev accepteret og bilen blev reserveret til mig indtil de fik svar fra VW. Jeg bad om en skriftlig erklæring på aftalen om at den var reserveret, dette var ifølge sælgeren ikke nødvendigt da en mundtlig aftale er lige så god!. Så kører jeg hjem (155 km!) med forhåbning om at jeg skal købe bilen, når det med rusten var bragt i orden. Jeg bliver så kontaktet ca. 2 timer efter jeg er kommet hjem (4 minutter før de lukker!) og får fortalt at bilen er solgt til en anden kunde!. Jeg tilkendegiver min utilfredshed men møder kun negativ tilbagemelding hvorpå de til sidst smækker røret på, da de ikke gider at snakke med mig!!!. Jeg mener jo at man under ingen omstændigheder kan sælge en bil til andre når der foreligger en reservation til mig! og denne skyldtes kun at de skulle kontakte VW. Jeg ønsker at dele min oplevelse med andre da jeg ikke ønsker at andre skal opleve lignende behandling. Jeg kan derfor IKKE anbefale JAC og jeg vil ALDRIG sætte mine ben i den butik igen ALDRIG!!!!!

9. april 2011

Er dette din virksomhed?