Fængslende
Suverænt! En fængslendepersonlig historie, med oplevelser os almindelige dødelige kun kan drømme om. Hanne Larsen, Vejle
Lindholm Havnevej 29, 5800, Nyborg, Danmark
Første gang jeg var med til Ivans foredrag. skulle jeg egentlig, efter aftale, tage nogle billeder Ivan kunne bruge til bla. markedsføring.
Jeg kender Ivan gennem mange år, og ved derfor hvilken energi og entusiasme han bringer for dagen i det han foretager sig. Der er power på og han brænder for det!
Så forventningerne, fra min side, var egentlig 'afslappet' set i forhold til det forestående.
Pludselig var foredraget færdig. Her opdager jeg at det faktisk er et minimum af billeder jeg fik taget - simpelthen fordi det var så fængende.
Motivationen er i top, han formår at formidle på en levende måde, samt motivere - i særdeleshed dem der er klar til forandringer i eget liv, hvad enten det er på den professionelle, eller personlige bane - Fordi, det foredrag han 'fyrer af', i den grad også kan bruges mere personligt, hjemme i privaten.
Ivan... Det er vildt at se og opleve, hvordan du fanger publikum og hvordan du kan rykke, specielt, de mennesker der tager sig selv alvorligt nok til at være klar til forandringer i deres liv.
Næste gang du inviterer mig med for at tage billeder, lover jeg (selvom det kan blive udfordrende) at mit fokus er gennem kameralinsen.
Ivan Braun/Everest2015 giver et uhyre medrivende indblik i bjergbestigningens udfordringer og glæder - derudover er Ivan eminent til at overføre bjergenes ekstreme oplevelser til hverdagens udfordringer hvorved alle går berigede fra mødet med ham...

Besvarelse fra Ivan Braun
Ivan holder fængslende foredrag om, hvordan man når toppen på såvel de fysiske samt ens egne, indre bjergtoppe.

Besvarelse fra Ivan Braun
glæde og fortælling i højsæde ..

Besvarelse fra Ivan Braun
Utroligt at bjergbestigning kan bruges som inspirations kilde til en ledelsen eller personalet (som et friskt pust). Har haft fornøjelsen, at have talt med Ivan på nært hold ved et par lejligheder, og der ER en fin god kobling til erhvervslivet og de udfordringer vi hele tiden står overfor contra en bjergbestiger.
- Så kort fortalt herfra, prøv at ring til Ivan, allerede i telefonen og ved første møde, fornemmes en kommende overraskelse og inspirations kilde vi sagtens kan oversætte til vores (til tider lidt hektiske) hverdag.

Besvarelse fra Ivan Braun
Super inspirerende foredrag med fokus på vigtigheden af, at sætte sig mål der er specifikke, målbare og realistiske. Samtidigt spændende og underholdende at høre om Ivan's oplevelser og udfordringer i bjergene. Vil klart anbefale alle at opleve Ivans foredrag!

Hej Ivan.
Jeg syntes du er en uovertruffen foredragsholder, samt en god bjergbestiger. . Du formår, at nå store højder måde med dine foredrag og som Danmarks nye bjergbestiger.