GuldsmedNicolaisen.dkAnmeldelser

1. Smykkeforretning

Om GuldsmedNicolaisen.dk

Salg af både smykker og urer til den kvalitetsbevidste forbruger.
Besøg os her

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Fremragende service og smukke smykker…

Fremragende service og smukke smykker ⭐⭐⭐⭐⭐Jeg er yderst tilfreds med min oplevelse hos Guldsmed Ulsted & Nicolaisen. Ekspeditionen er både effektiv og bærer præg af en stor personlig professionelisme. Hvis du leder efter flotte smykker og sublim kundeservice, er det her stedet. De varmeste anbefalinger herfra.Venlig hilsen,Merima

13. juni 2026

Kan på ingen måde anbefale at handle…

Kan på ingen måde anbefale at handle hos guldsmed Nicolaisen. Jeg købte et dyrt guldarmbånd i marts måned, og desværre gik det i stykker allerede efter 6 måneder. Da jeg kontaktede butikken for at reklamere over den. Indikerede indehaveren mere eller mindre at jeg havde ydet "vold" på armbåndet, hvilket jeg slet ikke kan forstå. Jeg har passet godt på armbåndet og forventer bedre kvalitet og service, når man køber et så dyrt smykke. Jeg er meget skuffet over både produktet og håndteringen af min reklamation. Jeg vil ikke anbefale denne butik til andre

27. september 2024

Fin pris og flot indpakning som bonus

Bestilte en julegave (et Pandora-vedhæng) til en superfin pris (noget under den pris de ville have i den lokale butik, som dog ikke havde dette vedhæng hjemme og ikke rigtig gad ulejlige sig med at skaffe det).

Vedhænget kom i løbet af 3 dage, og var oven i købet pakket fint ind.

Jeg er meget tilfreds og vil ikke tøve med at anbefale iSmykker.

11. december 2013

Helt i top

Nemt at bestille, gode priser, lyn hurtig levering og en smuk indpakning. Fik tracking nr. osv. så der er slet ikke noget at kunne sætte en finger på. Netshop lige efter bogen! :-)

6. november 2013

Vi er en lille familie på tre, vi bestemte os for, at købe nye ure på samme tid. vi fandt dem vi ville have og vi kunne ikke få en bedre service.
Super service.

2. september 2013

Fin levering, men serviceniveauet halter!

Købte et ur til min mand via ismykker.dk. Fin levering, god pris osv., men da jeg efterfølgende har skrevet en mail, da jeg er i tvivl om, hvad der fungerer som reklamationsbevis, svarer de ikke. Der fulgte ingen kvittering med pakken.

28. maj 2013

Fantastisk!!

Ismykker er ikke mindre end fantastisk.
Jeg sad den 19. december og manglede lige en ekstra julegave, men var lidt nervøs for at den ikke kunne nå frem inden jul, men fik besked kort tid efter at varen var sendt.
Og sørme om ikke den er her den 20 dec.og endda super flot pakket ind, så den er lige til at give væk.
Det er service på højeste plan og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :-)

27. december 2011

God pris, hurtig levering, virkelig god service!

Hej har lige handlet med Ismykker.dk for første gang, og det var en virkeligt god oplevelse. Ikke nok med at hjemmesiden er flot, med gode priser, så leverede de min bestilling dagen efter i en virkeligt flot indpakning!

Bestillingen (armbånd) skulle bruges som en gave, men da jeg skal ud og rejse, passer det utrolig dårligt med de 14 dages returret, da jeg ikke er hjemme inde for de 14 dage, og gaven først skal gives efter, så jeg sendte en mail til ismykker, om denne frist kunne forlænges, og inden for en halv time havde de svaret, og de ville sende et byttemærke, gældene i 30 dage! Virkeligt god Service..ikke sidste gang jeg handler der!

19. januar 2011

God pris, hurtig levering og flot pakket ind!

Købte et Skagen ur til min kone, fandt det til halv pris hos Ismykker.dk.
Fik det leveret dagen efter bestilling og blev positivt overrasket over at det var pakket pænt ind, lige til at forære konen :o)
Kan kun anbefale Ismykker.dk, alt gik lige efter bogen!

13. april 2010

Lige efter bogen

Jeg købte gaver hos ismykker.dk og de ankom som lovet, og var pakket flot ind. Så ingen problemer herfra.

30. december 2009

Julegave der ikke kan leveres - alligevel

Jeg bliver desværre nødt til at give Ismykker en rigtig dårlig rating, da jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse i forbindelse med køb af en julegave. Jeg havde bestilt en julegave i god tid før jul (11 dec.). Smykkerne var ikke på lager selvom de kunne bestilles, men jeg fik efterfølgende bekræftet at de kunne leveres inden jul. Nu har jeg så lige fået besked om at de alligevel IKKE kan levere, ikke det store undskyld, bare en konstatering, og jeg kan selvfølgelig få mine penge tilbage. Problemet er bare at beskeden kommer efter efter at fristen for at sende pakker med Post Danmark er udløbet, så jeg har ikke mulighed for at skaffe smykkerne fra en anden butik. Det er simpelthen den dårligste service jeg nogensinde har oplevet på nettet. Nu står jeg uden julegave og har bestemt ikke lyst til at anbefale Ismykker til nogen som helst.

21. december 2009