De smukkeste håndlavet smykker af den bedste kvalitet 😍 Super hurtig levering og smukt pakket ind 🥰 Kan vitterlig anbefales så 5 KÆMPE ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra 🙏
Helt fantastisk service. Var i sidste øjeblik med mit gavekort, men på trods af weekend klarede Irene og Julie dette. Tingene er altid utrolig pænt pakket ind, og ikke mindst kommer det i løbet af få... Se mere
Jeg handler jævnlig hos Irene From, og er aldrig stødt på problemer, Hurtig levering, og god service. Sortimentet er bredt, og man kan hente masser af inspiration, og vejledning. Har også været på ku... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Irene From finder du alt, hvad den kreative smykkemager kan begære. Bl.a. sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv, ferskvandsperler, stenperler, knyttesnor, lædersnøre, værktøj, lærebøger og meget andet. Vi afholder kurser i smykkefremstilling, og er altid klar med råd og vejledning - både pr. telefon, e-mail og i butikken. Vi forhandler kun ægte ædelmetaller, og er underlagt Force (ædelmetalkontrollen).
Fuglebækvej 2B, 1., 2770, Kastrup
- shop@irene-from.dk
- www.irene-from.dk
Bare det bedste
Nemt at handle, gode varer, hurtig levering
Rigtig god vejledning pr. telefon hvis behov
Super kundeservice!
Jeg havde købt værdibeviser til Irene Froms butik gennem Downtown. De leverede desværre beviser med lavere værdi end jeg havde købt. Da jeg bestilte varer på irene-from.dk, opdagede Irene From fejlen, hun klagede til Downtown og ringede straks til mig. Jeg fik mine varer til den rigtige pris og en rigtig god service.
Jeg vil gerne anbefale hendes forretning og vil selv gerne handle der igen.
Altid i orden
Hurtig og præcis levering. Rigtig fine varer. Handler gerne dér igen.
Første gangs køber *****
Helt igennem fantatisk leverence og support ved leverencen. Selv om jeg havde bestilt 1 vare forkert, var der fin support og tilbagelevering uden problemer. Jeg kommer tilbage igen. Positiv oplevelse
Kundebetjening i høj kurs
Har kun rosende ord for kundebetjening både i shoppen og via nettet. Helle Due
Min ordre gik lige efter bogen. Varen blev sendt dagen efter jeg bestilte den (jeg bestilte uden for normal åbningstid), og jeg modtog den så på 2. dagen. Hurtigere kan det jo næsten ikke gøres.
super
jeg bestilte smykkematerialer hos irene from og mailede med hende flere gange hvor jeg spurgte om hjælp.
Hun var meget tålmodig og sendt mig også en vejledning på netop det smykke jeg skulle lave.
Samtidig var det nogle prima varer, hun kan kun anbefales :)
Flotte vare og hurtig levering
Jeg er rigtig glad og tilfreds med de ting jeg har købt hos Irene From, og det er til og med ting der er svære at finde andre steder.
Meget hurtig levering
Jeg bestilte en bog og nogle smykkedele, som jeg modtog allerede dagen efter med posten.
Jer er rigtig godt tilfreds med min levering, dog synes jeg det er vodlsomt at putte 3 strenge og en folder i en kæmpe stor æske, der blev fyldt ud med aviser.Det kunne gøres mindre og måske lidt billigere i porto. En fin ide med at lægge kæderne i en lille fin logo pose, god stil :-) Hurtig levering, og det er dejligt.
supper dejlig hjælp og så nogle utrolige dejlige piger altid smilende og klar med en god information
altid klar med hjælp og hvordan man kan lave sine smykker, og er der noget som driller, ja så er hjælpen der bare
et kæmpe knus til pigerne og ja også irene
men alt er bare 100 %
så alle jeg kender sender jeg videre til irene from
hurtigt og nemt!!!
Bestilte via net og varerne kom kort tid efter.
helt iorden ordrebehandling
Jeg har tit handlet hos irene-from.dk. Det eneste problem der er, er at jeg ikke har penge nok til at købe alt det jeg vil :) Og i butikken i kbh får man også altid go' service.
-Rosa
Sublim og hurtig ekspedition af internetordre
Jeg bestilte bl.a. 2 par creolerringe i sølv i en bestemt størrelse. Der var kun et par, men jeg fik et par, der var lidt større til samme pris med en besked om, at de bare kunne returneres, hvis jeg ikke ville have dem, men have pengene tilbage.
Alt, jeg modtog i den ordre, var i topkvalitet - leveringstiden ligeledes i top.
Irene From går ikke på kompromis med kvaliteten af det hun sælger.
Hurtig levering. God service.Virkelig gode kvalitetsprodukter. En fornøjelse at handle hos Irene From, og vide at det man bestiller altid er i orden. Flot
super service
jeg har bestilt perler, øreringe, eyepins. hustig service havde det dagen efter. Der er også en rigtig god service i butikken, de er meget hjælpsomme.
Dejligt forretning og dejlig service
Det er altid så dejligt at komme ind hos Irene.
Fra jeg deltog på det første smykkekursus, er jeg blevet stamkunde, og jeg er altid blevet hjerteligt modtaget og altid fået en skøn og personlig service.
Irene-From er helt klart mit favorit sted når jeg skal købe perler og tilbehør. Mange ideer er blevet til under hyggelige samtaler og på kurser :0)
Super god service
Det er altid dejligt at være inde hos irene-from, man kan gå derinde i fred og ro, finde de vare man har brug for, god service og meget hjælpsom personale.