Svindel !!! Modtog mail om at: I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet ......... Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepa... Se mere
FUP FUP FUP Modtog en henvendelse via mail, om at nogen havde forsøgt at registrer en vare med samme navn som mit, hvilke de ikke kunne. Hvis jeg ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkos... Se mere
Modtog en henvendelse via mail, om at nogen havde forsøgt at registrer en virksomhed med samme navn som vores, hvilke de ikke kunne. Hvis vi ønsker at registrere varemærket i Danmark, er omkostningern... Se mere
Dette er svindel. Modtog mail om at: I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet ......... Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tr... Se mere
SVINDEL,FUP
Snyd & Svindel !!!
Svindel !!!
Modtog mail om at: I går modtog vi en ansøgning om registrering af et varemærke med navnet ......... Denne ansøgning blev ikke indgivet af Dem eller Deres virksomhed, men af en tredjepart, som vi kunne se af ansøgningsskemaerne.
Under vores revision bemærkede vi, at De har et lignende firmanavn, selv om De opererer i en anden sektor.
Scam mail
Har også fået den famøse mail med trusler om at en anden er ved at stjæle vores navn/Varemærke!
Svindler
Svindler af værste skuffe. Hvem anmelder dem til politiet?
Vi har modtaget samme mail
Vi har modtaget samme mail. Jeg har kontakt patent- og varemærkestyrelsen og bedt om at de sætter en advarsel på deres hjemmeside.
Svindel og bondefangeri
Svindel og bondefangeri. Scam scoundrels.
Svindel.
Svindel.. som alle andre også modtaget email om ... og der bør laves en politi anmeldelse!
Dette er svindel
Dette er svindel. Hold jer langt væk. Patent & varemærkestyrelsen i Danmark har bekræftet at det er svindel og har mange henvendelser på dem.
Svindel-nummer af værste skuffe…
Har også lige modtaget en sådan henvendelse. Det er godt nok grove løjer. Håber da, at politiet tager sig kærligt af Hr. Niels Clausen. Føj !!!!!
I dag har jeg modtaget samme mail som…
I dag har jeg modtaget samme mail som de foregående har beskrevet.
Man ved når den er gal
Man ved når den er gal, når man modtager en mail med "Kære Hr./Fru."
og at den slutter med at de vil have man skal betale små 5.000 DKK for at registrere sit virksomhedsnavn som et varemærke.
Fald ikke for dette scam, hvis "Nils Clasen" ender i din indbakke.
Fup - bør ignoreres
Svindelforetagende
Dette firma, IPR-Protection, er kriminelt, jfr. andre anmeldelser på Trustpilot. Firmaet misinformerer små virksomheder om registrering af varemærker med det formål at bevæge virksomheden til at bede IPR-Protections om bistand til mod betaling at registrere virksomhedens navn som varemærke. Bondefangeri af værste skuffe. Hvem kommer først med en politianmeldelse?
har modtaget en mail om registrering af…
har modtaget en mail om registrering af varemærke. Den ser professionel ud men med revolvermetoder. Tak fordi I andre også har skrevet og advaret.
Mvh
Cathrine
Har lige modtaget en mail herfra
Har lige modtaget en mail herfra, hvor de skriver at der er en der vil registrere et varemærke med mit navn. Hvis jeg vil undgå dette skal jeg betale et beløb. Svarende til det de andre skriver.