Makkelijk online een bestelling geplaatst en snel ontvangen. Contact met de klantenservice gehad en ontzettend goed en snel geholpen. Heel fijn dat de webshop meedenkt en coulant is, wij komen zeker... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Pas op met kopen van goederen. Ze kunnen de levertijden niet waar maken en reageren op klachten dat doen ze als ze er zin in hebben en kan soms weken tussen zitten. Zijn totaal niet vakkundi... Se mere
Virksomheden har svaret
Nieuwe camera besteld, snel geleverd. Duidelijk proces, duidelijke communicatie. Tijdens het bestellen was ik vergeten om een kortingscode toe te passen. Kwam ik achter toen de order al rond was.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ben je op zoek naar camera bewaking zodat je je huis of bedrijf ten alle tijden kunt beveiligen? Camera bewaking geeft je dat veilige gevoel, omdat je altijd, waar je ook bent, kunt zien wie er in óf om je huis of pand loopt. IPcam-shop is dé camera bewaking specialist van Nederland. Wij leveren een ruim assortiment IP camera’s en toebehoren voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij helpen je graag met het vinden van camera beveiliging dat perfect bij je past. Bij IPcam-shop vind je camera bewaking van gerenommeerde merken, zoals een Dahua, Ezviz, IMOU, Eufycam, Reolink, Hikvision of Foscam IP camera.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering / goede prijs/kwalitiet
Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering.
Support bij problemen
Professionele IP camera gekocht en geïnstalleerd. Werkte 2 weken prima. Plotseling werd er een password change gevraagd waarmee er een ongewenste software update plaats vond. Helaas was de camera niet meer bereikbaar na deze update. Contact gezocht met het bedrijf, en dan kom je in aanraking met de afdeling support wat bijzonder moeizaam verloopt....jammer.

Besvarelse fra IPcam-shop.nl
Alles ligt altijd aan je netwerk..
Vorig jaar 2 camera's, een videodeurbel en NVR van Foscam gekocht.
Ik had vooraf gevraagd of dit allemaal goed met elkaar overweg kon. Al heel snel bleek dat Foscam's eigen NVR niet overweg kon met hetzelfde merk cameras.
Een andere NVR moeten kopen.
Wegens een verbouwing na enige tijd pas de camera's kunnen monteren en al snel bleek e.e.a. niet lekker te draaien. Hulp gezocht bij de verkopers.
Een keer of twee is er hulp op afstand geboden maar bleek het niet afdoende.
Het systeem was niet stabiel en werkte niet goed. De SD2X camera was traag, ontoegankelijk en tekende het beeld regelmatig ondersteboven.
Dat verwacht je toch wel voor 1.000 euro, ik wel.
Ik moest maar contact opnemen met Foscam en bij het merk van de NVR.
Mijn problemen lagen volgens IPCAM aan mijn eigen netwerk en verder contact bleef uit. Ook Foscam gaf geen enkele reactie. Het andere merk verwees terug naar verkoper.
Interferentie met niet bestaande woningen etc (er zijn hier geen woningen in de buurt).
Hetzelfde netwerk wat al een paar keer op afstand door hen was gecheckt.
En nu na ruim een jaar.. komt Foscam ineens met een update voor de camera, et voila.. precies om de klachten op te lossen die ik ervoer! Wat nou netwerk?
En sindsdien lijkt het prima te werken.
Mooie praatjes bij IPCAM, maar ik raad IPCAM niet aan. Klantenservice en kennis is zeer beperkt en als het ingewikkeld wordt, geeft men niet thuis.
Reactie op IPCAM:
Nee, uw hulp leidde geenszins tot enige verbetering. Meerdere keren hulp gevraagd, maar dat werd niet gegeven. Er volgde niet eens een reactie van uw kant!

Besvarelse fra IPcam-shop.nl
Antenne was helaas kapot gegaan en…
Antenne was helaas kapot gegaan en ondanks deze niet los te bestellen was kreeg ik er meteen een toegestuurd wat nog onder de garantie mocht vallen ook. Top !
Camera niet water dicht
Mijn vriend is van de elektra, de kabelboom hing in de muur bij mij binnen. De lens aan de voorkant die zat niet goed dicht gedraaid en daar is water door gekomen.
En jullie zijn sowieso niet klantvriendelijk aangezien ik 2 mails gestuurd heb waar ik nooit geen reactie meer op heb gehad , kun je dat dan ook even netjes uitleggen 😉
Zeer goede klantenservice met gerichte…
Zeer goede klantenservice met gerichte oplossingen bij problemen echt een aanrader
bad after sales
In April I bought equipment (NVR and HDD). unfortunately it does not function. Twice I sent the equipment back and twice I got it returned with the remark it is functioning properly. Even though one of the staff concluded in a teamview session that the HDD indeed is not functioning they just do not respond anymore. In december it is still not functioning and I finally bought a new (same) HDD from another party and now the NVR is properly functioning.The 9th of december I wrote a review with my complaints. The 19th of Dec the company reacted they could not find my file. The 21th I furnished the information they said they lacked to review my complaints. It is now Jan 13th and till now I did not hear anything, only underlining my previous statements.

Snelle reacties, verzending & service
Snelle reacties, verzending & service. Ik ben via de e-mail zeer netjes te woord gestaan. Daarnaast is mij een nette korting geboden en heeft het bedrijf een goede nazorg laten zien. Bedankt.
Slechte klantenservice
Er wordt niet duidelijk gecommuniceerd wat de werkwijze is m.b.t. betalingen voor zakelijke klanten. We zijn akkoord gegaan met een offerte en kregen vervolgens een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Normaliter zouden in een zakelijke transactie de producten dan worden verzonden en de factuur binnen betalingstermijn worden voldaan. Echter hadden we na een week de producten nog steeds niet ontvangen. Dus even contact opgenomen met IPcam-shop en in eerste instantie leek het erop dat ze het zouden uitzoeken en oplossen. Na meerdere malen contact te hebben gehad konden ze het uiteindelijk toch niet opbrengen om hun fout toe te geven. Volgens IPcam-shop moesten wij eerst de factuur betalen. Maar op de vraag waarom dit niet op de factuur vermeld stond hadden ze geen antwoord. Een simpele excuses voor de slechte communicatie en de uiteindelijke vertraging hierdoor was voor ons voldoende geweest. De slechte klantenservice is voor ons een reden om hier nooit meer te bestellen en één ster te geven.
Edit n.a.v. reactie: Nogmaals, IPcam-shop heeft geen enkele verklaring gegeven en ook zeker geen excuses aangeboden. Hadden ze dit wel gedaan dan zouden we hier begrip voor hebben gehad, en ook geen slechte recensie hebben achtergelaten. Ze proberen nu de waarheid te verdraaien zodat ze geen gezichtsverlies lijden.

Besvarelse fra IPcam-shop.nl
Goed advies gekregen en snelle levering.
Recent diverse producten (recorder en camera's) bij deze winkel besteld, goed advies gekregen en snelle levering.

Recorder defect
Recorder gekocht. Na ontvangst bleek het een retour van iemand anders te zijn die daar al een eigen ww in had geplaatst zodat ik niet kon inloggen. na camera terug gestuurd te hebben ook bij de technische van hun niet gelukt.weer naar mij terug gestuurd met het advies te blijven proberen en anders maar contact met de fabriek op te nemen.Ik heb hem bij de deur geweigerd.Nu stuurd klarna toch een bericht dat ik moet betalen. vanaf het begin alleen maar narigheid.Schandalig

Besvarelse fra IPcam-shop.nl
Bestelproces, verzending en retour waren prima
Bestelproces en verzending waren snel en adequaat.
Jammer alleen dat de camera net een maatje te groot bleek te zijn en niet te passen dus het spul moest helaas retour. Maar ook dat, inclusief de terugbetaling ging helemaal perfect. Niets dan lof
Goede duidelijke service en een snelle bezorging en Vriendelijke medewerkers.
SNELLE JUISTE LEVERING
Heel tevreden!
Meerdere camera’s via IP cam-shop gekocht. Binnen (kinderkamers/babyfoon) en buiten hebben we camera’s + deurbel van Eufy en een buitenlamp/camera van Ezviz. Werken allemaal goed, scherp en snel! Kwaliteit/prijs verhouding is ook goed, je krijgt meer dan je verwacht voor die prijs! Daarnaast levert IP cam-shop een snelle en goede service. Snelle verzending en goeie communicatie. Ik raad deze zaak iedereen aan! Familie en vrienden worden hier ook altijd naar doorverwezen!
Goed product en correcte levering
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.