IPcam-shop.nl Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Makkelijk online een bestelling geplaatst en snel ontvangen. Contact met de klantenservice gehad en ontzettend goed en snel geholpen. Heel fijn dat de webshop meedenkt en coulant is, wij komen zeker... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op met kopen van goederen. Ze kunnen de levertijden niet waar maken en reageren op klachten dat doen ze als ze er zin in hebben en kan soms weken tussen zitten. Zijn totaal niet vakkundi... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meerdere camera’s via IP cam-shop gekocht. Binnen (kinderkamers/babyfoon) en buiten hebben we camera’s + deurbel van Eufy en een buitenlamp/camera van Ezviz. Werken allemaal goed, scherp en snel! Kwal... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe camera besteld, snel geleverd. Duidelijk proces, duidelijke communicatie. Tijdens het bestellen was ik vergeten om een kortingscode toe te passen. Kwam ik achter toen de order al rond was.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Erhvervsservices

Skrevet af virksomheden

Ben je op zoek naar camera bewaking zodat je je huis of bedrijf ten alle tijden kunt beveiligen? Camera bewaking geeft je dat veilige gevoel, omdat je altijd, waar je ook bent, kunt zien wie er in óf om je huis of pand loopt. IPcam-shop is dé camera bewaking specialist van Nederland. Wij leveren een ruim assortiment IP camera’s en toebehoren voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Wij helpen je graag met het vinden van camera beveiliging dat perfect bij je past. Bij IPcam-shop vind je camera bewaking van gerenommeerde merken, zoals een Dahua, Ezviz, IMOU, Eufycam, Reolink, Hikvision of Foscam IP camera.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 64 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

67 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Altijd de nieuwste producten

Altijd de nieuwste producten, goede omschrijvingen op de website, erg veel op voorraad, vaak aanbiedingen en een snelle levering en service. Er draaien inmiddels 19 camera's hier zonder problemen!

30. december 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Veel dank voor uw vertrouwen en we hopen u de komende jaren nog vaker van dienst te kunnen zijn!

Goede klantenservice!!

Meerdere Foscam buitencameras besteld bij dit bedrijf, alles liep vlot. En wat ik het meeste waardeer is dat zij mijn vragen op de mail zeer snel beantwoorden. En mij advies geven over de camera’s.

6. juni 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Veel dank en blij om te horen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede website, makkelijk bestellen. Vragen werden snel beantwoord.

21. november 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Dank voor de beoordeling erg fijn om te horen.

Top service en aanrader

Top service en aanrader

Na dat pakket zoek was geraakt door post nl, werd het toch snel weer geregeld door IPcam-shop.

Snelle respons op mail, goed duidelijk contact, snelle oplossingen.

18. december 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Erg fijn om te horen dat dit naar uw tevredenheid is opgelost.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professioneel bedrijf met gestroomlijnde processen

Wat is het toch een verademing om bij een goede, professionele webshop te bestellen. Geen dropship-vanuit-mijn-slaapkamer shop. IPcam-shop bestaat al heel lang en heeft alles goed voor elkaar. Compleet assortiment, concurrerende prijzen, overzichtelijke website, snelle levering en een gestroomlijnd retour proces. De camera die ik besteld had werkte niet helemaal lekker met mijn bestaande setup. Geen probleem. RMA aangevraagd, werd snel goedgekeurd. Kon hem kosteloos terugsturen. Zeer coulant. Een top-bedrijf!

12. december 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Beste klant, heel veel dank voor uw inhoudelijke en getailleerde review. Dit is waar we ons best voor doen om dergelijke review te kunnen krijgen van onze klanten!

Aftersales en verzending slecht

Ik bestelde op zondag een 4-tal camera’s. De website schrijft dat ik op werkdagen besteld het de volgende dag in huis heb. Als je even doorklikt blijkt dit geen belofte maar een “we proberen het” verhaaltje.

Desalniettemin verstuurd men op maandag, heel netjes! Maar in plaats van naar het PostNL pakket punt te sturen, zoals beloofd, gaat het met UPS rechtstreeks naar mijn huis. Niet de bedoeling.

Telefonisch contact blijkt vervolgens moeizaam. Eenmaal een nummer gevonden hoor je alleen maar verwijzingen naar de website. Behalve verkoopadvies, dat kun je uiteraard krijgen…

De medewerker is vervolgens ongeïnteresseerd en ziet niet in wat er fout is gegaan. Na meermaals herhalen is de oplossing dat UPS maar retour moet sturen en ik het pakket pas dagen later bij het ophaalpunt kan halen…

Dit is slechte en onbetrouwbare service voor een bedrijf dat over veiligheid gaat en bestellen raad ik dan ook ten zeerste af.

26. november 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Beste Ben, dank voor uw feedback. Helaas had Postnl vertragingen in uw regio. We wilden daarom met u meedenken door de order met UPS te verturen. Helaas kan dit alleen naar uw huisadres. De order zal nu vandaag nogmaals aangeboden worden bij u en gaat daarna naar een UPS punt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb een Reolink 8mp de NVS8-8MB4 bij…

Heb een Reolink 8mp de NVS8-8MB4 bij Ip-cam shop besteld en 1 dag later ontvangen.
De beeldkwaliteit valt me 100% mee,
Ik zou iedereen die een basisset zoekt die niet al te duur is deze ook zeker aanbevelen.

17. november 2024

Zeer goede service.

Zeer goede service.
Ook bij een verkeerde levering werd er direct de nodige acties ondernomen waardoor de correcte camere enkele dagen later bij mij thuis werd geleverd.
Zekers een aanrader.
Tevreden klant.

7. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Postnl is er iets fout gegaan met…

Bij Postnl is er iets fout gegaan met onze bestelling. Niks anders dan lof voor dit bedrijf. Reageren snel denken mee helemaal top.
En het belangrijkste de artikelen zijn helemaal naar onze verwachtingen. Wij bevelen de IP-campshop aan.

18. juli 2024

Nazorg kan je vergeten

Verkopen gaat ze prima af. Nazorg (net buiten garantie) kan je vergeten. Antwoord: is uit garantie, we kunnen je niet helpen. Sowieso een antwoord krijgen op je vragen duurt een eeuwigheid. Zonde van je tijd en geld. Nieuwe camera gekocht bij een andere leverancier.

9. juli 2024

Besvarelse fra IPcam-shop.nl

Beste klant, dank voor uw feedback. De garantie op uw product van Reolink is 2 jaar zie ik. Helaas was uw product reeds 4 maanden uit de garantie. Ik zie dat we u via ons ticket systeem binnen 24 uur geantwoord hebben op uw vragen hierover.

Goed bedrijf

Goed bedrijf, Goeie service als er wat is neem gelijk contact op en het word meteen opgelost helemaal TOP!

25. april 2024