Bestilte 2 sweatre på udsalg - med 50% rabat. Bestilte fredag, og der blev leveret mandag!! Utroligt at det kan lade sig gøre. Gratis fragt for over 600 kr og desuden gratis returfragt, hvis man vi... Se mere
Inwear.dk har utrolig lækkert tøj i høj kvalitet, og nogle gange kan man være heldige at finde gode fund til 50% udsalg. Derudover er der gratis fragt ved køb over 1000 kr, og så er der gratis... Se mere
Nogle virkelig flotte styles. Men man skal lige huske at størrelserne er ret små i det, så jeg bestiller altid et nummer større end normalt i andre mærker.
Jeg købte to kjoler på inwear.com og returnerede begge i samme returpose, da de ikke passede. Et par dage efter fik jeg to mails, en pr. kjole, om at kjolens pris, minus 39 kr. i fragt ville blive... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
InWear adds more to life by offering women more choices of contemporary, fashionable clothing and sophisticated accessories. On Inwear's webshop you can buy stylish clothes for every occasion. Buy your clothes online at inwearshop.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Meget fin
Meget fin
Hurtig levering. Blusen svarede til min forventning

Jeg er meget utilfreds
Jeg er meget utilfreds, da jeg modtog en frakke en en tyk tusch streg på kraven ca. 8 cm .Rettede henvendelse til kundeservice og fik at vide, at jeg kunne returnere eller få 225 kr retur, hvilket slet ikke svarer til skadens omfang. Frakken er udsolgt hos InWear og alle andre steder, så jeg kan ikke få en ny.

Besvarelse fra InWear
Jeg bestilte en vare om lørdagen
Jeg bestilte en vare om lørdagen. Da det bliver onsdag og varen stadig ikke er sendt (2-3 dages levering) tager jeg selv kontakt til kundeservice. De virker næsten irriteret over jeg ringer og ved ikke hvor min ordre er, men det vil de da undersøge. De kan heller ikke forklare mig hvorfor jeg ikke hører noget fra dem for de har da intet med lageret at gøre. Det er ikke kundeservice ansvar får jeg at vide (super underligt svar)
Flere timer senere får jeg en mail: ‘Varen er udsolgt- beklager! - ha’ en god dag’. Skuffende og dårlig service.

Returnering bedre end forventet
Pengene blev refunderet efter 5 dage.

Besvarelse fra InWear
Hurtig levering og utrolig lækkert tøj
Hurtig levering og utrolig lækkert tøj! Flot webshop med smukke billeder af varerne.

Handler aldrig der igen.
Meget lang tid om levering. Nu er det 14 dage siden jeg har returneret. Ingen reaktion. Har skrevet en mail om pakken ikke er modtaget hos dem. Ingen reaktion. Der vil jeg aldrig handle igen.

Køb aldrig strik med Mohair ved InWear
Har købt en InWear strikbluse med 70%mohair ved Magasin online.
Den fælder så meget at den er ubrugelig.
Jeg søger bare et råd for hvad jeg kan gøre ved det. Men bliver totalt afvist både ved Magsin der har solgt blusen og InWear der har produceret den.
Så køb ALDRIG strik med mohair ved dette mærke.
De aner ikke hvad de laver.
Dobbelt returporto
Et par dage efter fik jeg to mails, en pr. kjole, om at kjolens pris, minus 39 kr. i fragt ville blive returneret til mit kort.
Kjolerne blev sendt sammen så returportoen skulle kun fratrækkes den ene kjoles pris.
Jeg sendte to mails til kundeservice uden svar og har ikke fået refunderet returportoen.
Hurtig levering og jeg er umiddelbart…
Hurtig levering og jeg er umiddelbart tilfreds med kvaliteten af tøjet.
Stor utilfredshed
Bestilte en vare mandag d.11.6. Pengene blev trukket d. 12.6. Kontaktede firmaet d.16.6 - havde endnu ikke modtaget min ordre.
Nu har vi d.18.6 og hvor er min pakke som jeg har betalt for.
Jeg vil ikke handle der igen ☹️
Hurtig service og god kvalitet på varen.
Dårlig kvalitet
Hurtig levering men dårlig kvalitet.
Skindleggins skal være lavet af skind☹️ Kontaktede deres kundeservice men besked var du kan bare sende dem retur. Dog var hun klar over at beskrivelse på nettet ikke passede til den reelle vare.
Dårlig kundeservice + transparente t-shirts
Bestiller 2 hvide basic t-shirts, i håb om, de er gode. Har problemer med, at alle hvide t-shirts er gennemsigtige - har dog aldrig oplevet det mere end disse var! Jeg har flere, billigere, hvide t-shirts end disse fra InWear, og disse er de dårligste til dato! Skulle man ellers ikke tro, da de har en middelklasse-pris og en fra zara (49kr), jeg har, ikke engang er i nærheden af dette.
Skriver derefter til dem, for at høre, om jeg kan få pengene tilbage, da der ikke er oplyst man skal være opmærksom på at have mod på at vise sin fulde bh underneden - you get it - de er super gennemsigtige.
Vi får så at vide, at eftersom de er vaskede (jeg troede, de ville trække sig en lille smule sammen - de blev mere gennemsigtige), så kan vi ikke regne med noget. De ser heller intet problem i, at der ikke står noget oplyst om gennemsigtighed. Der er ikke engang en model til at prøve trøjerne på nettet, så der kunne vi heller ikke have set, om de så transparente ud.
Jeg havde håbet på en lidt bedre forståelse fra InWears side.
Super service og hurtig levering
Bestilte og fik leveret i løbet af 2 dage. Dejligt.
Bedste reklamations oplevelse til dato!!!
Fik ved en fejl leveret en trøje i forkert str. Deres fejl.
Ringede ind, de sendte med det samme en ny i en anden str. Uden at have fået den forkerte returneret først.
Og her kommer så det alle andre netforhandlere kan lære noget af:
De sendte side-løbende en ud for at hente den forkert leverede trøje, på min bopæl !
Altså slap jeg for at skulle på posthuset, ventetid med at få den rigtige leveret.
Absolut topklasse service.
Lækkert tøj, gode tilbud
Gratis fragt for over 600 kr og desuden gratis returfragt, hvis man vil have byttet eller returneret. Og kvaliteten af tøjet er jo bare i orden.
Husk at melde dig til nyhedsbrevet - så får man besked om de ekstra prisnedsættelser først.
super lækkert tøj men MEGET bøvlet returnering samt penge retur
Husk at tilmeld dig nyhedsbrevet, her er gode tilbud.
Opdateret marts 2013
Har bestilt tøj 3 gange via hjemmesiden, de sidste to gange måtte jeg returnere en af varene fra bestillingen. Dette har været MEGET bøvlet.
Inwear vedlægger en label ved alle bestillinger, så man kan returnerer gratis. MEN det er ikke en pakkelabel man vedlægger men en label til et maxibrev. Det betyder at der ikke er forsikring på pakken og hvis den bliver væk er det bare ærgerlig for dig som kunde. Første gang gik det ok. Pengene kom retur 2 uger efter jeg havde sendt dem. MEGET langsommeligt. Men ok.
Her sidste gang feb 2013 gik der 3 uger og jeg hørte intet. Jeg reklamerede og fik besked om at de ikke havde modtaget min returnering. Og det ville jo betyde at jeg ikke kunne bevise at jeg havde returnerede noget som helt, jeg havde ingen kvittering da den returlablen var til et maxibrev. Her næste 4 uger efter afsendelse har jeg fået pengene retur. Jeg ved faktisk ikke om de har modtaget min returnering eller om de blot har valgt at returnere pengene for at give god service. Og det er selvfølgelig fint. MEN hvorfor vedlægger man ikke blot en label til pakker ? Så var alt det bøvl lige som overflødigt. Nu har man så give mig besked om at jeg skal henvende mig til dem og få tilsendt en pakkelabel hvis jeg vil returnere noget? Men hvorfor ikke blot vedlægge dem alle bestillinger? Jeg har svært ved at tro at jeg er den eneste der har returneret nogle vare om som måtte sende det som maxibrev istedet for det man lover, som en pakke?
De andre nettøjfirmaer jeg har bestilt hos vedlægger pakkelabels. Så mon ikke også Inwear kunne gøre dette????
Opdatering juni 2013:
Jeg er meget begejstret for den returneringsservice man har. Jeg ville bytte nogle bukser til en str mindre og læste at man så blot skulle ringe til firmaet, så det gjorde jeg og fik bestilt nye bukser samt lavet en aftale om at de "gamle" blev afhentet af fragtfirmaet dagen efter. Det fungeret helt fint og gjorde at jeg selv sparede turen til de, efterhånden meget få, posthuse.
Lækkert !
Købte et par shorts og en blazer da der var 50%. Varerne kom 2 dage efter, og var pakket pænt ind. Dejlig hurtig og nem service!
Glimrende
Købte noget tøj til deres VIPudsalg. Det er første gang, jeg købte tøj på nettet, og jeg havde ikke prøvet det hele før, så det var lidt et sats, men da de lovede gratis retur, skulle det prøves.
Det passede dog heldigvis det hele, så deres returservice, fik jeg ikke brug for denne gang.
Fragten er også gratis, hvis man køber over 1000 kr, hvilket er dejligt, men det havde da været rarere, hvis grænsen var lavere - så er man mere fristet til impulskøb.
Levering var ikke super hurtig, men de overholdte den deadline, der står på deres hjemmeside (5 dage til Danmark). Så man ved, hvad man går ind til.
Langsom levering, trods det, at beløbet var trukket....
Grunden til det lave antal stjerner skyldes, at pengene for købet blev trukket fra min konto den 18.06.
Den 21.06 fik jeg et kort fra DPD.dk, de påstod, at have været her...(Hvad de ikke havde, hmm). Nu gik jeg ind på nettet udfyldte en formular, blev lovet, at de ville bringe min pakke fredag d 22.06. Ventede spændt...Ingenting skete. Ringede dertil, da var kl 16, de bad mig vente 1/2 times tid, da de kunne se min pakke var på bilen....
Ingenting skete og ringede igen, nu talte jeg med en anden sød dame. Hun fortalte mig ligeud, at firmaet skulle indgå samarbejde med Post Danmark mand d 25.06, så da min pakke ikke var kommet, skulle jeg NU vente den mand-tirsdag...Den kom så med Post.dk mandag. Øv og atter øv. Ville gerne have brugt tasken i weekenden....Sådan blev det ikke.
Tasken er jeg glad for, T-shirt skulle have været et nr mindre, men nu orker jeg ikke, at returnere den og så vente igen...Måske en veninde kan overtage den....Selvom varer var/er nedsat, skal service være i orden.....
Mvh Linda Pedersen