Invitetobuy.dk

Bestiller mine sko. Pakken kommer som meddelt over sms, desværre til et posthus 45 min væk. Kundeservice kontaktes flere gange uden respons. PostDanmark bliver nu også kontaktet, som meddeler,... Se mere

Jeg går fra to stjerne til en, fra en dårlig oplevelse, til en fuldstændig urimelig oplevelse! Jeg bestilte en række ting før jul, med lovning på at de ville komme inden jul. Pakken kom dog... Se mere

Sidst jeg skrev her, ang Invitetobuy.dk var jeg ikke specielt glad, da de ikke svarede på mine henvendelser, men det ændrede sig efter jeg vurderede dem herinde. Jeg fik respons fra en af deres me... Se mere

Kundeservice svar ikke på henvendelser

Jeg har købt en del af varer på www.invitetobuy.dk for ca 1½ måned siden hvor jeg fik at vide fra dem at varene vil blive leveret omkring den 8.3.16. Den dag fik jeg en ny mail fra invitetobuy hvor der står:
Din ordre er blevet afsendt. Du vil snart modtage et link, du kan klikke på så du kan spore leveringen af din pakke.
Jeg fik aldrig nogen email med link hvor jeg skulle kunne spore pakken eller nogen pakker fra posten.
Jeg kunne se at de har den 8.3.16 hævet 1541 kr. fra min konto uden jeg så noget til de varer som jeg havde bestilt.
Har prøvet at kontakte dem i mandags og i tirsdags via email og direkte fra deres hjemmeside hvor jeg fik kun en automatisk mail fra deres server med en henvendelse nr. med at de vil besvare min henvendele hurtigst muligt og i travle perioder mellem 1-3 dage.
Det er ikke sket endnu og jeg er lidt på spanden da man kan ikke kontakte dem telefonisk- smart for dem.
Mig bekendt må man hæve penge fra ens konto først når de har afsendt købte varer. Som jeg kunne se på andre henvendelser her på trustpilot er jeg ikke den eneste som døjer med de her problemer med invitetobuy.
Skal tilføje at jeg har handlet med dem mange andre gange tidligere uden at have oplevet disse problemer.
---------------------------------------------------------------
Efter gode 4 dage fik jeg en mail fra dem at de har afsendt pakken den 8.3.16 men den er ikke blevet registreret hos posten og regnes med at den er blevet forsvundet. De vil prøve at finde ud af med posten og vil vende tilbage til mig i næste uge...

17. marts 2016

Kundeservice svare ikke retur på mail

Jeg har modtaget et par sandaler til kr 149.
3 andre vare som jeg ligeledes havde bestil er ikke leveret og dette er jeg løbende blevet underettet om.
På trods af dette er der blevet trukket kl 471 på min konto, dette beløb dækker også de vare i ikke har leveret.
Hvornår kan jeg forvente at få mit tilgodehavende tilbage?

Ovenstående skrev jeg til jer d.20.4.15 hvorefter jeg jeg fik dette svar retur:
Vores bogholderi er på sagen. Problemet bliver løst hurtigst muligt.

D 24.4 15 skriver jeg igen at det ikke er bragt i orden, får denne mail retur:
Porblemet bliver løst hen over weekenden.

Beklager den lange ventetid...

Dette er den sidste kontakt jeg har haft med jer, nu svare i ikke på min mail. Får kun en mail om at kundeservice har modtaget min mail....intet andet.

Håber at i får bragt det i orden snarest
Mvh Janne

6. maj 2015

Hej Janne

Jeg beklager meget din oplevelse.
Vi har desværre haft nogle it-udfordringer, som har forlænget tilbagebetalingstiden i 1-2 uger i den periode.
Som vi skrev til dig, så var vi opmærksomme på problemet, og vi arbejdede på højtryk for at få det løst, hvilket skete mandag den 7/5, hvor vi tilbageførte beløbet til din konto.
Vi oprettede samme dag et gavekort på en betydelig størrelse som undskyldning for fejlen og ventetiden.

Jeg kan også se, at du sidenhen har benyttet gavekortet, hvilket vi naturligvis er glade for.

Super kundeservice

Jeg fik respons fra en af deres medarbejdere Andrea, som gav en virkelig god service, så fik to nye T- Shirts sendt hjem til min dreng, og i hans str, og mangler nu at sende de to små tilbage.

Så super kundeservice, og tusind mange tak til deres medarbejder Andrea, som jeg har haft en god dialog med via mail.

13. marts 2015

Dårlig kundeservice. Man kan ikke returnere sine varer

Jeg har købt 2 kjoler fra invitetobuy. Den ene kjole er for stor til mig og derfor vil jeg returnere den. Desuden bryder jeg mig ikke om begge kjoles kvalitet. Men man kan ikke returnere en varer før at man får en bekraftelse fra invitetobuy. Jeg har ikke fået noget som helt bekraftelse fra dem og venter stadig på den (en uge efter). Jeg har prøvede at kontakte invitetobuy for at høre om hvornår får jeg lov til at returnere kjolen men de svarer ikke mine emails. Jeg handler meget over nettet og jeg vil overhovedet ikke anbefale at handle med invitetobuy...dt er rent tyveri. De er alt for useriøse og de vil være fantastik hvis deres kundeservice vil være så hurgtig ligesom når de kræver for betaling.......

23. februar 2015

Tja'e

Jeg bestilte en vinkøler ved invitetobuy.dk

Jeg er tilfreds med produktet og der er ingenting der.
Men jeg bestilte min varer, og gik et par og ventede på at min varer blev sendt. Så skrev jeg en besked til deres kundeservice, som så svarede mig rimelig hurtigt. De informerede mig om, at de ikke havde fået de varer hjem på lager som jeg havde bestilt. Det irriterede mig lidt, at jeg kunne bestille noget, som de ikke har på lager. Det synes jeg de skal have styr på.

Men ellers meget tilfreds med selve kundeservicen der svarede mig hurtigt og informerede mig.

2. januar 2015

Returnering.

Jeg bestilte en række ting før jul, med lovning på at de ville komme inden jul. Pakken kom dog først inde i januar, dette havde de dog informeret om.
Jeg havde bestilt nogle ting som jeg ikke længere kunne bruge, og noget jeg ikke kunne passe, derfor røg disse retur.
Men jeg har lige fået returneringen retur.

Jeg vil aldrig, på trods af gavekort, og et godt koncept, handle eller anbefale folk at handle hos invitetobuy.dk

31. december 2014

Hold jer langt væk.

Lad være med at købe noget her, de holder ikke hvad de lover.
efter 4 uger har jeg stadig ikke modtaget noget, de siger bare at der er problemer med leverandøren. De kunne i det mindste tilbyde pengene tilbage, men nope.

12. december 2014

Hej Michael

Jeg er naturligvis ked af, at du er skuffet.
Jeg kan se, du har skrevet ind til kundeservice søndag, og fik svar mandag, at ordren desværre er forsinket. Jeg beklager, du ikke er blevet oplyst om denne forsinkelse, før du skrev ind.
Leveringstiden på de bestilte varer er angivet til 2-3 uger fra kampagnens afslutning. Det fremgår såvel før, som efter køb.
Vi har dog netop i fredags modtaget varerne fra leverandøren, og lageret er i fuld gang med at kontrollere og ekspedere.

NB! Pengene bliver først trukket, når vi har sendt varerne afsted til dig, så de står stadig på din konto.

Invitetobuy.dk

Glem det, Der er ingen dialog, når det går galt.

Bestiller mine sko.
PostDanmark bliver nu også kontaktet, som meddeler, at pakken er gået retur til virksomheden... Har stadig intet hørt fra kundeservice trods ny mail, som sikkert bare forsvinder i mængden.

Endnu en kunde er tabt, for et sølle beløb på 250kr !

31. oktober 2014

Hej Pernille

Jeg kan se, du har skrevet ind til kundeservice onsdag den 8/10 vedr. pakken og leveringsstedet.
Jeg beklager, du først fik svar søndag den 12/10. Vi har været igennem en periode med ekstrem vækst, og kundeservice har arbejdet i døgndrift for at følge med.

Vi har desværre ikke mulighed for at omdirigere en pakke, når først den er sendt afsted.
Jeg kan se, du også har været i kontakt med Post Danmark, inden pakken kom retur til os. De burde have tilbudt dig at få omdirigeret pakken til et posthus efter dit eget valg.
Endnu engang, så beklager jeg din oplevelse og det langsomme svar fra vores side.

Danmarks langsomste kundeservice

Købte et ur til 1000 kr i juni måned, som gave til min søn. Det virkede ikke og jeg sendte det tilbage.Her i starten af august måned har jeg ikke fået penge retur trods flere henvendelser. Så pas på når du handler hos Invitetobuy .

4. august 2014

Hej Lars

Jeg beklager din oplevelse. Uret du sendte ind i juli blev desværre ikke afleveret på vores lager af Post Danmark.
Jeg skal desværre ikke kunne sige, hvordan det kan ske.

Jeg kan samtidig se, at vi var 12 dage om at ekspedere din returordre, da den kom ind på vores lager. Det er jeg enig med dig i er for langsomt, og det beklager jeg.

Invitetobuy.dk

Ingen kontakt trods mange emails!

Jeg har købt en vare for over 1 mdr siden. Varen som blev sendt til mig var defekt og jeg sendte den derfor retur med det samme. Jeg har sendt mange emails omkring hvornår en refundering vil finde sted. Efter ca. 2 uger får man svar at pga påske har der været forsinkelser (sendte varen 1 1/2 uge før påsken). Og nu er der snart gået 2 uger igen og man hører ABSOLUT INTET fra invitetobuy trods mange emails, selvom der på hjemmesiden står at de vil svare tilbage indenfor 3 timer!!!! Synes virkelig det er uacceptabelt!!! & virkelig DÅRLIG SERVICE!!!
Det er i hvertfald sidste gang jeg handler hos dem!!

2. maj 2014

Hej Aminah

Vi har i dette tilfælde bestemt været for langsomme til at behandle din retur og besvare visse af dine henvendelser.
Jeg beklager meget den oplevelse, du har fået.

Super fedt koncept!

Jeg stod og skulle bruge en julegave og så kom jeg i tanke om invitetobuy.dk som jeg på et tidspunkt blev medlem af, men aldrig havde brugt. Jeg fandt på hjemmesiden et fedt ur, som skulle bruges til julegave og der stod at produktet ville være leveret før jul, hvilket det også blev. Jeg nåede dog at blive nervøs da jeg via tracking nummeret kunne se, at mit produkt var udleveret til en anden. Dette viste sig at være fordi jeg havde fået et forkert tracking nummer, Jeg skrev derfor en mail og fik også svar tilbage, og fik tracking nummeret på min egen pakke og kunne følge den og have pakken i hånde allerede den næste dag. Super service, super fedt koncept og super fede produkter . Jeg er en meget tilfreds kunder, der højst sandsynligt vil benytte mig af Invitetobuy.dk igen.

5. januar 2014

God oplevelse

Konceptet på Invitetobuy indebærer lidt lang leveringstid, men det ved man, og jeg har på intet tidspunkt "følt mig glemt". Der er god information undervejs.
Ved returvarer er det dog et irritationsmoment, at der skal oprettes RMA, og at det ikke fungerer hensigtsmæssigt. Til gengæld er der hurtig hjælp fra kundeservice. Men hvis det gik lidt mere smidigt, kom den sidste stjerne med i bedømmelsen.
Jeg vil dog til enhver tid anbefale hjemmesiden, for service og kampagner er i top.

29. november 2013

Ingen problemer nogensinde!

Jeg har selv lige bestilt for første gang på mit eget kort, men ellers er det min mor der plejer at betale. Min pakke er dog ikke kommet endnu men vi har aldrig nogensinde oplevet et problem med siden.

Fed og troværdig hjemmeside, kan klart anbefales! :)

11. november 2013

Fantastisk

super hjemmeside til at købe tøj til små penge. jeg har nok købt tøj for ca. 10.000 efterhånden og har endnu ikke haft en dårlig oplevelse med dem. leveringstiden er noget længere end andre sider, men det synes jeg ikke gør så meget, når man tænker på priserne. jeg kunne godt tænke mig at se flere kampanger til mænd, men når der er nogle, så plejer der også at være mange gode ting. siden kan klart anbefales, jeg har i hvert fald tænkt mig at fortsætte på siden!

28. oktober 2013

Hej Abraham

Mange tak for din bedømmelse af Invitetobuy.dk.

Jeg er meget glad for, at du er tilfreds med dine køb hos os. Vi arbejder på flere kampagner til mænd.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag. :)

Helene – Invitetobuy.dk

Fejl på fejl på fejl

Har nu handlet hos dem 3 gange - alle med fejl! Første gang sendte de to højresko i to forskellige farver. Anden gang var leveringstiden på en taske en måned længere end forventet. Tredje gang også længere leveringstid end forventet. De ønskede sko fandtes ikke alligevel... Det er bare ikke professionelt!

4. april 2013

Lever op til det lovede

Man kan virkelig gøre et godt coop her, men det kan tage sin tid, og man kan være uheldig leverencen ikke kan leveres, men det siger de jo også selv, så 5 *'er :-)

En af mine forsendelser blev forsinket i forhold til det aftale, skrev til dem og fik svar med det samme. Selvfølgelig ikke optimalt, men den gode service gør nu at de alligevel beholder de 4 (også selv om den blev forsinket endnu engang)

18. marts 2013

Gode varer og god kommunikation med kunden

Ved min sidste bestilling hos Invitetobuy.dk blev jeg informeret, at der er en vare, som firmaet var ikke i stand til at levere. Jeg fik meget hurtigt svar på alle mine spørgsmål angående bestillingen og leverancetiden. Det er noget jeg blev pænt overrasket for.
Jeg bestiller ofte forskellige varer online, og det ofte sker, at jeg modtager min bestilling med manglende varer og blot en forklaring, at "dette kunne vi ikke levere".
Invitetobuy.dk er indtil videre det første firma, som kontaktede mig med en forklaring FØR de sendte varerne - for mig viser det en respekt til kunderne og vilje til at beholde god kommunikation med dem.

13. marts 2013

Dårlig Kundeservice/ændret mening! God Kundeservice :-)

Jeg bestilte og betalte 8 varer og fik kun 7.
De blev bestilt som julegaver og jeg havde derfor en lidt længere returperiode end normalt. Jeg indgiver et ønske om at returnere 1 vare, som gøre reklamation på en vare med hul i og at få penge tilbage for den vare jeg ikke har modtaget, men har betalt kr 299,- for.

Jeg hører intet tilbage (og det har jeg stadig ikke en uge efter på trods af, at deres hjemmeside lover svar 1-3 timer efter).

Returperioden er nu udløbet og jeg har kontaktet dem 5 gange skriftligt og utallige gange telefonisk (de tager ikke telefonen). Det skal lige siges at der står under kontakt på hjemmesiden at de ikke kan kontaktes telefonisk, hvilket i sig selv får dem til at fremstå lidt "shady"/lyssky. Jeg fandt dog deres nummer på min faktura.

Jeg håber meget på at høre fra dem imorgen, ellers tager jeg ud på adressen og kræver penge tilbage og svar på alle mine mails til dem.

Jeg endte med at høre fra dem både skriftligt og pr Tlf. Super søde og alt blev ordnet. De var blevet overfuset af hvor travlt de gik henover julen. KAN HELT SIKKERT ANBEFALES!

6. januar 2013