Bestilte en Bestlite-lampe hos Invertu i starten af april. Lampen skulle være på lager. Modtog ordrebekræftelse, og pengene blev trukket. Siden skete intet. Rykkede pr. mail efter knap 3 uger. Ude... Se mere
Vi havde købet en PH lampe, fik den byttet fordi der var fabrikationsfejl. Fik tilsendt en nye, som desværre også havde fabrikationsfejl. Ønskede at handlen gik tilbage. Det gjorde den også uden nogen... Se mere
Bestilte to lamper hos Invertu, og forventede levering i løbet af fem dage. De ankom dog allerede dagen efter. Super godt! Desværre viste det sig, at de havde sendt lamper i en forkert farve. Jeg sk... Se mere
dette var vores første køb (fin PH2/1) kvaliteten lever til fulde op til vores forventninger. leveringen er mere end forventet bestilt lørdag aften tirsdag middag kommer GLS med lampen SUPER. sikke... Se mere
1 Beauchamp Court, 10 Victors Way, EN5 5TZ, Barnet
- +45 52 42 80 38
- support@invertu.com
- www.invertu.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
lynhurtigt og troværdigt
Bestilte tirsdag og fik varen leveret fredag - det dur! :-)
Alt i orden....
Alt var super fint, fik varerne to dage efter bestilling, super flot replika design
Super vare! Hurtig levering.
Den hurtigste og bedste levering vi har oplevet. Og et super produkt
super alt gik efter bogen
levering og kvalitet levering leverede helt op til forventning
Karsten
Hurtigt lervering
OK lamper, ville dog gerne have haft mail eller SMS om, hvornår pakken blev afsendt
Det var en rigtig god oplevelse at handle med Invertu
Varen er perfect, levering meget prompte ja selv emballagen var helt perfekt udført.
Mandag bestilte jeg en uplite lampe. Torsdag kunne jeg hente den. Hurtig betjening. Hurtigt svar på de spørgsmål jeg havde.
Rigtig god service. Tilbage står, at der desværre er 2 hvide pletter på den sorte lampeskærm. Nu venter jeg spændt på levring af en ny skærm.
Dog er jeg helt sikker på, at det vil blive behandlet ligeså professionelt, som de
har gjort med min bestilling.
Fin og hurtig eksekvering
Fin og hurtig eksekvering, god hjælp i forbindelse med en forkert indtastet addresse.
Super tilfreds.
En tillidsfuld handel
Da vi handlede, var der en smule problemer med overførslen af penge. Det viste sig, at fejlen var min, men der blev fra Invertu's side fulgt op og vejledt, så jeg kan kun anbefale firmaet.
Jamen, det virker bare
Du bestiller, du betaler og varerne kommer inden du aner det :-)
God service, kvaliteten ser fin ud.
God service, vil handle igen, når det bliver aktuelt,
indpakning var flot
Bestilte søndag aften og fik lampen leveret onsdag :-). Desværre var der en lille bule i skærmen og lidt æstetisk med ledningen. Men alt blev afhjulpet lynhurtigt og på bedste måde. Skærmen blev ombyttet og jeg fik fin vejledning omkring ledningen. Jeg kan klart anbefale Invertu.
Kvalitet i top
Jeg har netop modtaget et sofabord og kan varmt anbefale firmaet til andre interesserede. Kvaliteten er helt i top og varen blev hurtig leveret.
Aase
Effektiv, venlig betjening og god kvalitet
Først og fremmest kan jeg ikke understrege nok, at betjeningen i kundeservice er super god og meget venlig.
Min ordre blev henlandet hurtigt og de varer jeg bestile var af rigtig god kvalitet.

Besvarelse fra Invertu.com
God og hurtig levering
Jeg har to gange bestilt lamper hos Invertu ,begge gange er lamperne blevet leveret indenfor fem dage,og lamperne er smukke og svarer til min forventning.
Hurtig levering og fint produkt
Bestilte en PH lampe i alu, den er flot, men kom med nogle ridser og sorte mærker. Den tog næsten tre timer at samle og sætte op. Resultatet er dog det værd, men hold op en proces. Levering skete inden for en uge.
Super søde og mega hurtigt lev.......køber klart igen ..
Kan klar kun sige god for Invertu....alt er bare iorden
Har lige bestilt en stol...håber det går lige så godt som
mine lamper.....
Hurtig levering, lampen fin og vi er meget tilfreds.
Det hear været et tilfredsstillende og helt i orden forløb.
Hurtig og god service
Der var superfin service. Ved modtagelse af varer levede det ikke helt op til forventning. Efter en kort telefonsamtale blev der aftalt ombytning, som ligeledes skete med hurtig og god service.