2,3

Under middel

En skuffende oplevelse med Advokat Susanne Buskov Møller

Min oplevelse med advokat Susanne Buskov Møller har desværre været præget af skuffelse og frustration. På papiret fremstår hun som en kompetent og erfaren advokat, men i praksis levede hun på ingen måde op til forventningerne. Under forløbet oplevede jeg en række udfordringer, herunder en manglende evne til at følge op på væsentlige sagsområder og en række fejl, der burde have været undgået. Som jurist selv blev jeg særligt opmærksom på disse mangler, hvilket gjorde situationen endnu mere bekymrende.

Hendes tilgang virkede til tider uorganiseret, hvilket resulterede i forsinkelser og uklarhed omkring sagens fremdrift. Desuden kender jeg til en anden sag, hvor hun fungerede som bobestyrer, og hvor håndteringen også var præget af fejl og utilstrækkelig administration. Det har efterladt et indtryk af, at der mangler den professionalisme og struktur, som man bør kunne forvente fra en advokat med hendes profil.

Sammenfattende har denne oplevelse rejst alvorlige spørgsmål om hendes evne til at levere pålidelige og præcise juridiske tjenester. Jeg kan desværre ikke anbefale hende baseret på mine erfaringer.

15. november 2024

Et firma der selv tilbyder deres…

Et firma der selv tilbyder deres såkaldte advokathjælp til ansatte i Århus kommune de rettede selv henvendelse til mig mens jeg var på sygedagpenge og selvom jeg gjorde det klart dengang at jeg ingen penge havde og var på sygedagpenge og vidste intet om fremtidsmuligheder og løn og ikke ville hænge på regninger til advokat da jeg allerede havde udgifter til advokat efter min mors død men de lovede at jeg havde en sikker sag og nok sku få en erstatning hmmm ja det skete jo aldrig og nu hænger jeg på latterlig gæld på over 12000 som de nu vil sætte mit hus på tvang for ja det er flot gået og super god service mit råd tjek lige hvor mange gange de har fået påtaler hos advokatnævnet og sørg for at finde et ordentligt firma og ikke et gangster inkasso imperium mvh casper langhoff

25. februar 2021

Fantastisk rådgivning om…

Fantastisk rådgivning om entreprisekontrakt ifm. nybygget hus hos Hybel fra advokat Lars Sundtoft Madsen hos Interlex Advokater. Det var bestemt pengene værd at investere i hans rådgiving ifm. vores boligbyggeri i Hinnerup, så vi fik helt styr på kontraktvilkårene.

Effektiv og empatisk kommunikation i øvrigt.

20. juni 2019

Kursusdag med Interlex Advokater

Vi har via vores firma hyret Interlex Advokter I Aarhus til at afholde en kursusdag for vores ERFA-gruppe omhandlende AB/ABR18. Vi havde den fornøjelse af, at snakke -og planlægge dagen sammen med Thomas Heintzelmann fra Interlex. Dagen blev afholdt i går d. 4. april på Interlex's kontor i Aarhus og det var ikke mindre end 5 stjerner værd!. Det var en kæmpe fornøjelse! Thomas' undervisning i AB-reglerne var underholdende og meget professionel.
Interlex får de varmeste anbefalinger herfra.
Bossen & Hansen A/S
Rådgivende Ingeniører

5. april 2019

Brug endelig ikke Interlex Advokaterne i Århus

Interlex Advokaterne er bestemt ikke værd at gøre brug af og det fortæller afgørelserne ved advokatnævnet også. Torben Korsager er nu for anden gang blevet i dømt en bøde på kort tid og denne gang på kr. 10.000,-
Det fortæller noget om firmaet, dets moral, advokatskik mm At man så prøver at lyve sig fra sine utrolige dumheder er endnu mere ubegribeligt!!

21. december 2016

Er dette din virksomhed?