Banner for Interglas

Interglas Anmeldelser

6.519

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 708 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige og præcise levering, hvor varer ofte ankommer allerede dagen efter bestilling. Mange sætter pris på produkternes høje kvalitet og muligheden for specialmål, som altid er præcist skåret og forsvarligt pakket. Den gode service, venlige betjening og nemme bestillingsproces, ofte kombineret med attraktive priser, bidrager til en yderst positiv kundeoplevelse. Dog oplevede nogle kunder problemer med produktkvaliteten, såsom glas der sprang under montering eller varer skåret forkert. Enkelte nævnte også manglende rådgivning ved komplekse projekter og utilfredshed med omkostningerne ved ombytning af varer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med leveringsservice, hvor mange fremhæver hurtig levering til... Se mere

Product

Anmeldere nævner positiv feedback om produktet, hvor mange fremhæver, at varerne er præcist skåret efter mål... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med service, idet mange roser den hurtige og præcise behandling samt venlige... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positive aspekter af ordre, især den hurtige klargøring og afhentning, hvor nogle ordrer... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om prisen, hvor mange fremhæver de rimelige og super gode priser, samt at det... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har ordret tre gange og Interglas svarede altid hurtigt og præcist. Også leveringen var præcis. Der indsneg sig en fejl hvor jeg var delvis medvirkende. Interglas rettede pr omgående fejlen fair o... Se mere

Vi bestilte en glasdør til vores bruseniche. Desværre gik den i tusind stykker under montering, da der var en fejl på glasset. Interglas tog det på sig og sendte en ny uden beregning. Selvfølgelig... Se mere

Nemme at kommunikere med - svarer hurtigt. Løste også special mål som ikke kunne tastes ind i bestilingsformularen. Leverer til tiden og kvaliteten er perfekt. Et af de billigste steder at købe glas.... Se mere

De fortjener mindst 10 stjerner. Desværre kan man kun give 5. Lagde en lille ordre men for mig meget vigtig ordre på plader skåret i præcise mål. Pladerne ankom meget hurtigt. Perfekt skåret, og... Se mere

1. nr. 2 af de 7 bedste virksomheder i Glas- og spejlbutik
  2. nr. 1 af de 4 bedste virksomheder i Butik med akrylprodukter
  3. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Leverandør af PVC-vinduer
  4. nr. 1 af de 5 bedste virksomheder i Butik med tagmaterialer
  5. nr. 2 af de 7 bedste virksomheder i Butik med bruserdøre
  6. nr. 3 af de 13 bedste virksomheder i Leverandør af vinduer

Om Interglas

Interglas – din specialiserede partner i glas og plast

Interglas har siden 2006 været en af Danmarks førende onlineforhandlere af glas, termoruder, plast og monteringsudstyr. Vores mission er at gøre det enkelt og trygt at købe kvalitetsprodukter til både private og erhverv. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, god rådgivning og konkurrencedygtige priser, så vores kunder altid kan træffe et sikkert valg.

Gennem mange års erfaring i branchen har vi opbygget et tæt samarbejde med anerkendte leverandører og producenter i Europa. Det betyder, at vi kan tilbyde et bredt sortiment af glasløsninger – fra energirigtige termoruder og sikkerhedsglas til plastplader, spejle og specialtilpassede løsninger. Vores produkter anvendes i alt fra renoveringsprojekter og nybyggeri til industri, skilteproduktion og interiørdesign.

Hos Interglas forstår vi, at kvalitet og præcision er afgørende. Derfor arbejder vi med nøje logistikplanlægning og effektive indkøbsaftaler, så vi kan levere hurtigt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at være den mest troværdige partner for alle, der arbejder med glas – uanset projektets størrelse.

Promotion box for Interglas

Køb nemt - Termoruder på specialmål

Lavenergi termoruder med 5 års garanti fra europas førende producent.

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(6.519)

Hurtig og hjælpsom betjening

De var meget hurtige til at behandle en 'last minute' haste ordre. Desværre har de ikke cnc fræser så kunne ikke hjælpe med den tilskæring jeg havde brug for.

29. maj 2026

Besvarelse fra Interglas

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt med din hasteordre, og at du oplevede en god service undervejs.

Vi forstår godt, at det var ærgerligt, at vi ikke kunne tilbyde den specifikke CNC-tilskæring, du havde brug for, men vi sætter pris på din feedback og er glade for, at du alligevel havde en positiv oplevelse hos Interglas.

Alt var nemt

Alt var nemt, og alt hvad der blev lovet blev overholdt.

11. juni 2026

Besvarelse fra Interglas

Vi sætter stor pris på, at du havde en god oplevelse hele vejen fra bestilling til levering.

Rigtig god oplevelse!

Rigtig god oplevelse!

Jeg skulle bruge nogle akrylplader og der er jo en del der tilbyder disse. Interglas havde alle dem jeg skulle bruge og mange flere!

Jeg spurgte dem på mail omkring et tilbud og der kom lynhurtigt svar og en fin pris!

Pakken blev sendt og var der allerede om morgenen dagen efter - super!

Alt i alt - Jeg skal handle mere inde ved Interglas!

11. juni 2026

Hej Mathias

Tak for den flotte og udførlige anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fandt præcis de akrylplader, du havde brug for, og at både rådgivning, pris og levering levede op til forventningerne. Vi gør os umage for at yde hurtig kundeservice og sikre en smidig bestilling fra start til slut.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for akryl, glas eller andre specialløsninger på mål.

Varen som beskrevet

Varen som beskrevet. Hurtig levering 👍

10. juni 2026

Hej Carl

Skønt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at bestillingen nåede hurtigt frem.

Skulle bruge bundglaslister

Skulle bruge bundglaslister, og fik fin hjælp i butikken til at finde den rigtige.
Venlig betjening hele vejen til udlevering

9. juni 2026

Hej John

Herligt at høre, der kom styr på, hvilke bundglaslister du skulle bruge, og at du følte dig godt behandlet af vores dygtige medarbejdere.

Nem bestilling

Nem bestilling, tilfredsstillende pris og acceptabel leveringstid.

9. juni 2026

Hej Palle

Dejligt at høre, at bestillingen var ligetil, og at du oplevede en god balance mellem pris og din vare.

Hej Kent

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt forløb som aftalt, og at både transport og timing levede op til dine forventninger.

Nemme at kommunikere med

Så kan man vist ikke ønske sig mere :)

29. maj 2026

Hej Niels

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det betyder meget for os, at du oplevede god dialog hele vejen igennem, og at vi kunne hjælpe med en løsning til dit projekt. Det er skønt at høre, at både resultatet, prisen og leveringen levede op til forventningerne.

Tak for det store smil. Det sætter vi virkelig pris på 😊

Præcist skåret

Præcist skåret, hurtig levering, effektiv bestilling.

2. juni 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt levede op til dine forventninger. Vi håber, at dine akrylløsninger passer perfekt til dit projekt.