1. Life coach

Det altafgørende for at opnå et godt resultat, uanset hvilken udvikling du er i, er at opdage faktorerne som definerer resultatet. Når jeg arbejder med udvikling af mennesker, er det vigtigt at etablere et imødekommende og rart miljø, der giver dig lyst og inspiration til refleksion. ​ Ved at gå omhyggeligt til værks, skabes et solidt fundament for dit fremadrettede forløb. Et forløb der giver indsigt i de forhindringer og de overbevisninger som måtte spænde ben for dig, i en måske til tider, udmattende kamp for at nå dit mål. Sammen mønsterbryder vi de negative vaner og konsekvenser. Du får overblik over nye alternativer og definerer handlingen for at iværksætte din forvandling.

4,3

Andre kiggede også på

hjælp til at overkomme flyskræk

Jeg har i flere år været plaget af at være bange for at flyve. Jeg har derfor i lange perioder undgået at flyve. Da jeg denne sommer skulle på en flyrejse med familien, var det således 5 år siden, jeg sidst havde været i et fly og blev derfor straks fyldt med katastrofe-tanker.

Jeg havde læst om Inprout og kontaktede derfor Henrik fra Inprout, der både er pilot og coach. Jeg havde fra starten en god oplevelse af Henrik, der på en rolig, lyttende og empatisk måde, guidede mig i forhold til de negative tanker og følelser, jeg kæmpede med. Samtidig kunne Henrik svare på og forklare alle de spørgsmål, jeg havde vedr. flyvemaskinen og flyveturen. Dette beroligede mig meget og jeg begyndte at glæde mig til ferien.

På dagen hvor vi skulle flyve, blev jeg grebet af panik og det var en kæmpe hjælp for mig, at jeg havde mulighed for, med kort varsel, at kontakte Henrik, der fik mig beroliget, b.la. ved at tale turen igennem for mig, i detaljer. Jeg fik en god flyvetur både ud-og hjem, ved at benytte mig af de værtøjer og den planlægning, Henrik havde anbefalet.

Jeg kan anbefale Inprout, hvis man skal have hjælp til sin flyskræk på en god og fleksibel måde.

12. juli 2024

Få god hjælp til at komme "på vingerne" :-)

Min angst omkring at flyve har I mange år plaget mig. Og da jeg startede hos Henrik (INPROUT), mærkede jeg allerede første gang under en session, hvilken forandringer der blev skabt. Henrik forstår at hjælpe med flyskræk på en tryg, behagelig og hensigtsmæssig måde. For mig var forskellen, hvordan Henrik (INPROUT) lærte mig at metal forberedelse inden flyveturen, har så stor værdi. Han fik mig "på vingerne" igen. Og denne sommer overvindende jeg en flyvetur på 12 timer, med Henriks fantastiske hjælp. Jeg sender mine varme anbefalinger. Det kan sagtens lade sig gøre! TAK

20. juni 2024

Flyskræk …

Jeg har før fløjet på ferie hvor det har fyldt rigtig meget for mig, at jeg skulle flyve hjem igen.
Nu havde jeg bestilt drømmeferien og skulle flyve langt.
Efter bare en behandling hos Henrik følte jeg mig beroliget og kunne ikke bare klare flyveturen men faktisk nyde den smukke udsigt til skyerne.

2. marts 2022

Gør noget ved din flyskræk, snak med Henrik!

Jeg har haft en enkelt session hos Henrik, men den har haft stor indflydelse på min flyskræk. Det har haft rigtig stor betydning for mig at Henrik er pilot og derfor godt og grundigt inde i tingene vedrørende fly og flyvning. Jeg har fået svar på mine spørgsmål og bekymringer vedr. turbulens, sikkerhed ombord på et fly og mange tekniske detaljer. På sin nærværende og engagerede måde har Henrik forklaret mig det hele og givet mig gode redskaber til at ændre mit tankesæt og handlemønstre. Det har hjulpet mig rigtig godt på vej i kampen mod min flyskræk. En uge efter vores session skulle jeg sammen med min mand til Malta. Jeg havde meget mere ro på og langt færre bekymringer og katastrofetanker. Jeg havde Henrik med mig hele vejen i tankerne: “Henrik siger…, husk, hvad Henrik sagde” osv og det var en stor hjælp til at fastholde mig selv i gode tanker og en roligere adfærd.
Jeg kan på det varmeste anbefale en session eller et coachforløb hos Henrik. Få det bedre med at flyve, det er muligt at gøre noget ved det!
Held og lykke!
V h Gitte

19. december 2021

Fantastisk coach

Jeg har været igennem et coachingforløb med Henrik i forbindelse med min flyskræk. Henrik er utroligt kompetent, nærværende og engageret. Det giver mig en kæmpe ro, at Henrik er med i lommen på sms hele vejen ud til flyet. Et forløb med Henrik giver ud over mod på flyvning perspektiver på hele ens liv, som kan bruges i mange andre henseender. Jeg vil give Henrik mine varmeste anbefalinger.

18. november 2021

Jeg har haft det bedste forløb hos…

Jeg har haft det bedste forløb hos Henrik fra Inprout. Henrik er meget nærværende og ikke mindst meget engageret i sit arbejde, og da Henrik ikke kun er coach, men også tidligere pilot, har han kunne berolige mig med rigtige mange gode forklaringer på alt det tekniske.
Jeg har for første gang i mit liv været ude og flyve, hvor jeg har kunnet styre min angst, og det er faktisk intet mindre end fantastisk.
Hvis du er bange for at flyve, synes jeg virkelig, du skal gøre dig selv den tjeneste, at give dig selv et forløb hos Henrik.
Jeg kan kun give Henrik de allervarmeste anbefalinger herfra.

1. november 2021