sangeren kom aldrig
I forbindelse med mit bryllup i august 09 havde jeg gennem inmusic bestilt en sangerinde til at komme og synge for min mand.
Jeg havde både telefonisk kontakt med Lars som står for Inmusic, og bad om diskretion, fordi jeg gerne ville have at det skulle være en overraskelse for min mand. Vi mailede sammen omkring tidspunkt, hvornår hun skulle komme og synge ønskede sang. Og spurgte flere gange om ikke de ville have et dipositum, for at sikre aftalen, men det blev gang på gang afvist. Jeg skulle bare betale, når sangeren havde sunget.
Men til selve brylluppet dukkede sangeren aldrig op.
Jeg kontaktede dagen efter Inmusic, som åbenbart havde lavet en fejl og aldrig booket den pågældende sanger, og derfor dukkede hun aldrig op.
Vi fik dog en kompentotiion i form af at sangeren kom ud og sang ønskede sang for os nogle dage efter.
Men dette er bare en fejl, som IKKE må ske. Et bryllup kan ikke gøres om, og det er bare ikke okay med så stor en fejl, og slet ikke, når man har bedt om at betale depositum for netop at sikre, at sådan en fejl ikke skulle ske, og blive afvist.
Ud fra min oplevelse, kan jeg desværre ikke give min anbefaling, hvilket Lars godt ved.