I've been trading thru Infinox for about 2 yrs now. It's been reliable. Didn't have issue with deposit or withdrawal. Customer support has been quick and helped to answer my inquiries. (tho there were... Se mere

Der Wechsel von einem anderen Broker war echt mühsam, bis ich diesen hier gefunden habe. Die SPEI-Überweisung war blitzschnell, in nur 30 Sekunden. Ich finde es super, dass sie einen lokalen Support h... Se mere
Desde o início da minha experiência com a INFINOX, ficou claro que se trata de uma corretora premium, com alto padrão de qualidade em todos os aspectos. A plataforma é confiável, estável e oferece... Se mere
32 años comerciando en el mercado y les puedo dar mi Testimonio real que INFINOX es el único Broker que satisface todos mis requerimientos de configuración mi cuenta PAMM MT4 / STP Y TAMBIÉN DE MI... Se mere
INFINOX is an internationally recognised FX broker specialising in online foreign exchange (forex) trading services, CFDs, indices, commodities, equities, futures and now crypto. It offers the powerful trading platforms MT4, and MT5 where you can create custom built indicators and EAs. On top of that, they also have a social trading platform called IX Social, where both beginner and experienced traders can benefit from a new community driven app. Their focus is on delivering exceptional services to their clients and partners, both in the retail and institutional space. They service clients in more than 20 languages across 15 offices worldwide, ensuring they deliver their brand values every day - integrity, ambition, inspiration, and excellence.

Dawson House, 5 Jewry Street, EC3N 2EX, London, Storbritannien
Svarer typisk inden for 1 uge
I wasn’t sure if I would ever see progress on an account that reflected approximately USD 76,700 representing months of technical maintenance work. After carefully considering my options, I documented and reported everything, that decision changed how the entire situation was handled.
I had a problem with logging in not knowing why but through the assistance that I received from you guys. It was amazing I hope I will be happy with being in your company thanks a lot
Tras un tiempo intentando resolver ciertas dudas ,ha contactado conmigo Rómulo Morais , cercano , empático , resolutivo y mejor profesional . Gracias por ésta escucha y está ayuda .

Besvarelse fra INFINOX
tive minha conta "possivelmente" invadida e foi sacado todo meu capital via criptomoedas e eles simplesmente respondem que os termos de segurança da conta é todo do proprietário (tal como claramente indicado no contrato de negociação, garantir a segurança das informações pessoais e das credenciais da conta é da exclusiva responsabilidade do cliente.)
Ótima experiência com a corretora e atendimento TOP pelo Gabriel Chiqueti.

Besvarelse fra INFINOX
INFINOX is a user-friendly and comprehensive platform that helps traders develop professionally. Thank you for choosing INFINOX

Besvarelse fra INFINOX
Corretora com pagamento e execução rápida, gerente de contas Grabriel Chiqueti atencioso nota 10!

Besvarelse fra INFINOX
muito boa a experiencia atendimento primeira linha

Rapidez e confiança
A corretora disperta confiança e rapidez nas soluções solicitada

Besvarelse fra INFINOX
Empresa muito eficiente, o suporte muitobom. O Gabriel muito atencioso no seu suporte. Eu recomendo

Besvarelse fra INFINOX
Ótimo corretora, transações rápidas e o suporte excelente.

Besvarelse fra INFINOX
Plataforma muito boa , atendimento rapido ,e agilidade . O gabriel retirando todas as duvidas com excelência .

Besvarelse fra INFINOX
Atendimento humanizado com muito know-how

Besvarelse fra INFINOX
estou prendendo a opera muitapouca es periencia