Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voo... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forsikringsvirksomhed

Skrevet af virksomheden

Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

alles ging vlot en soepel

alles ging vlot en soepel

Beste Anthony,

Dank je wel voor je review! Fijn dat alles snel en soepel is verlopen. Mocht je toch nog ergens vragen over hebben, horen wij het graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en direct resultaat duidelijke en…

Snel en direct resultaat duidelijke en overzichtelijke vergelijkingen

Beste John,

Bedankt voor je mooie review. Wat goed om te horen dat je snel en direct resultaat had en dat je onze vergelijkingen duidelijk en overzichtelijk vond. We doen ons best om het kiezen zo makkelijk mogelijk te maken. Tot de volgende keer!

Mobiel.nl heeft fantastische…

Mobiel.nl heeft fantastische ondersteuning geboden, en was daarbij de meest interessante aanbieder tijdens mijn zoektocht naar een geschikt abonnement voor only SIM. Ik ben uiteindelijk geslaagd met een tweejarig abonnement bij 50+Mobiel.

17. februar 2026

Beste Frans,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je tijdens je zoektocht zo goed bent geholpen en dat het aanbod voor jou het meest interessant was. Fijn dat je geslaagd bent met een abonnement bij 50+Mobiel. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag opnieuw in de toekomst.

Snel en effectief

Snel en gemakkelijk de beste optie voor mijn verzekering gevonden.

15. februar 2026

Beste JS,

Dank voor je feedback! Wat goed om te horen dat je snel en gemakkelijk de beste optie voor je verzekering hebt gevonden. We doen ons best om het vergelijken zo eenvoudig mogelijk te maken. Tips zijn altijd welkom!

Snel en duidelijk geregeld

15. februar 2026

Beste Riet,

Dank je wel voor je feedback. Super om te horen dat je aanvraag snel en helder is afgehandeld. We waarderen je vertrouwen en staan voor je klaar als je nog vragen hebt.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik krijg bij “ overstappen.nl” meer…

Ik krijg bij “ overstappen.nl” meer korting en dan is mijn maandbedrag lager

Beste Jacqueline,

Dank voor je eerlijke feedback! We begrijpen heel goed dat je graag de laagste prijs wilt We doen ons best om altijd scherpe tarieven te bieden. Fijn dat je elders een goede optie hebt kunnen vinden. Mocht je nog ergens vragen over hebben, weet je ons te vinden.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik hen net 3 kwartier gepoogd in…

Ik hen net 3 kwartier gepoogd in contact te komen.ik wil graag een verzekering afsluiten. Na een achterhaalde chatbot schijnt een medewerker te komen. Ik ben nog steeds in afwachting

Beste Bert,

Dank voor het delen van jouw ervaring. We hebben meteen de chathistorie gecheckt, en we zien dat het inderdaad langer heeft geduurd dan we allemaal wensen. Dit heeft te maken gehad met de enorme drukte van vorige week.

We zien dat je uiteindelijk wel iemand hebt kunnen spreken.
Mocht je op dit moment toch nog vragen hebben, horen we het graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel een veel aantrekkelijkere reisverzekering

Snel een veel aantrekkelijkere en completere reisverzekering af kunnen sluiten dan die die door de reisorganisatie werd aangeboden.

14. februar 2026

Beste Mark,

Dank voor de terugkoppeling! Fijn dat het aanbod gunstiger is dan bij de reisorganisatie. Mocht je nog ergens vragen over hebben, weet je ons te vinden. Fijne reis!

Goede snelle service.

Goede snelle service.
Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
Goede uitleg over situaties.

Beste Willy,

Kijk eens aan! Dank voor deze mooie terugkoppeling
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het vergelijken, afsluiten en de informatie eromheen. Tot de volgende keer!

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, goede informatie

14. februar 2026

Beste Alfred,

Dank voor deze review! Super dat je de website en informatie als goed en overzichtelijk hebt ervaren. Mocht je nog tips hebben om een vijfde ster te kunnen verdienen, horen wij het graag!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ze zouden eerst vragen kunnen stellen…

Ze zouden eerst vragen kunnen stellen welke beveiliging de auto heeft scheelt een hoop werk

13. februar 2026

Beste René,

Dank je wel voor je review! Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Het verschilt per kenteken of er een beveiligingseis is. Is dit er? Dan vragen wij vooraf naar de alarmklasse van de auto. Dit zodat de vergelijker meteen voor je kan checken welke verzekeraars een optie zijn.

Soms is er geen beveiligingseis. Dit bijvoorbeeld bij een oudere auto. een geïmporteerde auto, of een model dat niet diefstalgevoelig is.

Heb je hier nog vragen over? Of gaat het om een andere situatie Dan horen we graag van je. Dit kan via onze klantenservicepagina.

Duidelijke website

12. februar 2026

Beste Jolanda,

Dank je wel voor de review! Fijn dat de website als duidelijk is ervaren. Tot de volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn en snel alles geregeld echt…

Super fijn en snel alles geregeld echt top dit zeker een aan rader

12. februar 2026

Beste Roel,

Fijn dat het allemaal is gelukt en soepel is verlopen.
Dank voor de aanbeveling! We waarderen dit enorm! Tot de volgende keer!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verlies van kind door Independer

Door de extreem trage schade-afhandeling had ik drie maanden geen auto tot mijn beschikking. In die periode was er geen adequate oplossing of regie, terwijl ik juist afhankelijk was van vervoer.
Het gevolg was desastreus: tijdens een spoedsituatie konden wij niet op tijd in het ziekenhuis komen, omdat we geen auto beschikbaar hadden. Ons ongeboren kind is overleden. Dit verlies is onbeschrijfelijk.
Ik stel Independer en ASR aansprakelijk voor de gevolgen van het uitblijven van tijdige, behoorlijke schadeafhandeling en het ontbreken van een werkbare oplossing. Dit dossier moet per direct correct worden afgerond, met erkenning van de impact en een passende oplossing/compensatie. Nb : de beantwoording van mijn “klacht” door Independer spreekt al boekdelen . Blijf weg bij deze partij .

10. december 2025

Besvarelse fra Independer.nl NV

Wij hebben contact gehad met de betrokkenen en dit dossier ligt bij onze klachtenafdeling

Dat ging lekker snel

Dat ging lekker snel. Goede vergelijking site

11. februar 2026

Beste Rickert,

Fijn om te horen dat je onze vergelijker als snel en goed hebt ervaren. Dank voor je terugkoppeling. Mocht je nog tips hebben, horen wij dit uiteraard heel graag!

overstappen leverancier

heel gemakkelijk de gewenste informatie te vinden en aanbieders te vergelijken

Beste MCG Van Reijmersdal,

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat de vergelijking ervoor heeft gezorgd dat je o.a. probleemloos hebt kunnen overstappen. Mocht je toch nog ergens hulp bij nodig hebben, weet je ons te vinden.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Klopte niet met de gegevens van de…

Klopte niet met de gegevens van de energieleverancier dus ongedaan gemaakt

11. februar 2026

Beste Freek,

Bedankt voor je feedback. Vervelend dat de informatie niet bleek te kloppen met de gegevens van de leverancier en dat je daardoor alles ongedaan hebt gemaakt.

We helpen je graag om uit te zoeken waar dit misging. Heb je hierover al contact gehad met één van onze experts? Neem gerust contact met ons op via de chat, dan zoeken we het samen uit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel gevonden wat ik zocht

Snel gevonden wat ik zocht, goede service.

Beste Jos,

Dank voor je mooie woorden! Fijn dat het is gelukt!
Mocht je nog ergens hulp bij nodig hebben, weet je ons te vinden.

Heel goede service

Heel goede service, alles snel geregeld

Beste Sedat,

Dank voor deze terugkoppeling. Fijn dat je een goede ervaring eraan hebt overgehouden. Tot de volgende keer, Sedat!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Voldoende aanbod om een keuze te maken

Het aanbod om de juiste keuze te maken was ruim voldoende. Het vergelijken echter wat moeilijker omdat de verschillende energiebedrijven andere mixen hebben tussen b.v. de prijs per kWh en variable kosten per kWh of dag.

Beste BS,

Dankjewel voor je review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je voldoende aanbod zag om een goede keuze te maken.

Je hebt helemaal gelijk: energieleveranciers werken met verschillende opbouwen van tarieven, zoals een combinatie van prijs per kWh en vaste of variabele kosten. Juist daarom is vergelijken belangrijk. Wij nemen kortingen en tarieven alvast mee in de berekening, zodat je een zo eerlijk mogelijk geschat maandbedrag ziet, naar rato.

Als je hier nog vragen over hebt, helpen we je natuurlijk graag verder via onze klantenservice.

Team Webcare

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.