Ik heb door jullie site een goedkoper contract voor energie kunnen krijgen. Jaren terug verkocht ik deze zelf op beurzen voor Essent en nu teken ik eindelijk mijn eigen contact.
Virksomheden har svaret
independer zegt dat ik zorgverzekerd ben, maar heb geen polis nummer, de friesland opgebeld, die kennen mijn aanvraag helemaal niet. Probleem was aanvullende tandarts verzekering waar toesstemming voo... Se mere
Virksomheden har svaret
Hopelijk een eerlijke vergelijking, maar kan dat als leek niet beoordelen. Maandelijks te betalen bedrag wordt wel ‘mooier voorgedaan’ dan in werkelijkheid is. Vaker ervaren op deze site…
Virksomheden har svaret
Oorspronkelijk bericht: Weet niet eens of het gelukt is om een verzekering af te sluiten. Ga het maar elders proberen. Update: Werd uiteindelijk gebeld door iemand van de klantenservice van Ind... Se mere
Virksomheden har svaret
Independer.nl vindt voor u de goedkoopste autoverzekering, zorgverzekering, overlijdensrisicoverzekering, hypotheek en andere verzekeringen. Gratis offerte en direct online afsluiten.
Celebeslaan 2, 1217 GV, Hilversum, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Goed en duidelijk overzicht van aanbieders keuze is dan gauw gemaakt.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Het aangeboden maandbedrag is totaal niet wat er werd afgesloten. ipv 35 is het 65 per maand. Greenchoice.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Mijn ervaring met deze autoverzekering was goed. De service was snel en duidelijk. Ik zou het aanbevelen aan mensen die een betrouwbare autoverzekering zoeken.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Het vergelijken en overstappen gaat makkelijk.
Wat ik mis is het makkelijk (en liefst met letterlijk één druk op de knop) downloaden van alle voorwaarden van de diverse partijen (Independer zelf, de energieleverancier, de netbeheerders). Nu moet ik meer dan 10 verschillende bestanden downloaden, en sommige zijn niet eens direct als PDF te downloaden.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Ik had telefonisch een nieuw contract afgesloten. En eigenlijk was ik daar niet zo blij mee. Het voelde aan alsof het me opgedrongen was. Tip van mijn zoon: kijk bij Independer, dan weet je dat je goed zit.
Die raad heb ik opgevolgd en ben gaan Indipenderen. Ik heb wat rekensommetjes gemaakt, vooral betreffende de verschillen in cashbacks. Zo kwam ik aan een nieuwe energieleverancier. In het geheel was het een beste klus, ik moest het nieuwe contract afsluiten en het net nieuw afgesloten contract (binnen de termijn van 14 dagen) afzeggen. Nu heel tevreden. Er stond geen druk op zoals bij telefonisch afsluiten. Bedankt Independer.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Prijsvergelijking Independer energie geeft een gering negatief bedrag. Zou een paar euro per maand ontvangen door de energiebelasting. Dan komt de eindnota en moet ik € 120 betalen op de eindnota. Verbruik stroom 320 en gas 20. Gaat om een jaarnota eindafrekening. Uw collega gaf aan dat ik voor dat jaarverbruik € 1,47 per maand kwijt ben. Kon niet uitleggen hoe 12 x € 1,47 = €120 Contract jaar en na dat jaar de eindnots

Besvarelse fra Independer.nl NV
Duidelijke vergelijking gemaakt op maat voor mijn nieuwe energiecontract. Overzichtelijk en makkelijk. Nieuwe contract zo afgesloten en overstap wordt geregeld.

Besvarelse fra Independer.nl NV
Duidelijk overzicht.zo betaal je niet te veel voor jouw geselecteerde pakket

Besvarelse fra Independer.nl NV
Makkelijk om te vergelijken en genoeg aanbod

Besvarelse fra Independer.nl NV
De stappen die ik genomen heb om een autoverzekering af te sluiten waar duidelijk. Dit was een fijne ervaring.

Besvarelse fra Independer.nl NV
snel mijn verzekering kunnen afsluiten echt top

Besvarelse fra Independer.nl NV
Prima vergelijken om goede keuzes te maken

Besvarelse fra Independer.nl NV
Duidelijke informatie. Snelle aanpassing van de autoverzekering

Besvarelse fra Independer.nl NV
Independer heeft een super gebruiksvriendelijke website wat goed overzicht geeft. Ik gebruik Independer eigenlijk altijd als ik een verzekering moet afsluiten (lees: ieder jaar weer checken of het nog bij me past). Werkt altijd, communiceert goed en geeft overzicht wat ik dan allemaal heb. Ik zou niet zo goed weten wat te doen zonder Independer!

Besvarelse fra Independer.nl NV
Læs mere om andre typer anmeldelser.