1. Softwarevirksomhed
  2. E-mailudbyder
  3. Softwareleverandør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Try IncrediMail free software, and enjoy a fun and exciting email application offering new ways to compose, send and receive email.

2,7

Under middel

Værste email-klient på markedet!!

Som professionel it-supporter må jeg på det kraftigste ADVARE alle mod dette komplet useriøse mailprogram!!

Så længe det virker er alt godt :-)

Lyder ret logisk egenlig, men sandheden er, at når først det gårgalt,
så er du virkeligt F****D!
Der er nemlig INGEN support fra Incredimails side!
Heller ikke selv om du har købt den dyre premium edition.

Du kan ikke komme af med skidtet igen!
Altså ikke hvis du vil beholde din gamle mail, adresser osv!
Der er nemlig INGEN exportfunktion til rådighed til feks Outlook eller Windows Mail.

Dårlig backup!
Du SKAL køre en backup inde fra IM!
Logisk siger du? Nixen! - når blot du har ALLE IM's filer og data intakte burde det være en smal sag at indlæse disse på ny pc men NEJ - det er for let tænkte udviklerne hos IM

Det betyder faktisk at du IKKE kan bruge et lokalt backupprogram.
Nå ja - du kan da køre en fuld recover på din Windows! (her er der brugt ironi)

Alt i alt et rigtigt dårligt program.

LA' VÆR' MED AT PRØVE DET!!

22. oktober 2011
Vis anmeldelser på alle sprog (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto