Ren fup firma
Ren fup firma, deres produkter virker ikke falsk markedsføring
Stjerner fortælle det hele
Ren fup firma, deres produkter virker ikke falsk markedsføring
Stjerner fortælle det hele
Sender ikke varer. Jeg har prøvet at skrive til firma mange gange. Pengene er trukket, men ingen varer er blevet send af sted.
Jeg har indtil videre kun købt to produkter fra inassentials. Jeg købte en balsam og en spray til min kæreste, begge to med blandt andet brændenælde og rosmarin. Han går meget op i at det, der er i hans produkter, er naturlige ingredienser, som rent faktisk styrker håret og ikke skader det, da han ønsker at fremme sin hårvækst. Han er glad for de produkter jeg købte ham, og sagde at balsammen gav god fylde til håret, og at det virker som om at sprayen også har hjulpet (han har ikke færdigbrugt den endnu). Min oplevelse med butikken i købsprocessen var også super god, varerne ankom hurtigt, og jeg fik også en sød velkomstmail hvor vi lige skrev sammen lidt. Man kan mærke at det er en familieejet virksomhed, og det er skønt. Glæder mig til at købe derfra igen, og se hvilke produkter de ellers har.
Very good produkts - fine service and always fast delivery
Har bestilt en vare - og ikke modtaget ordren! Pengene er trukket.
Vil anbefale IKKE at bestille på denne hjemmeside.
Jeg har bestilt nogle blomstervand og håndsæbe og creme. De dufter fantastisk. Dette er min anden ordre. Siden jeg begyndte at bruge deres lavendervand, har kunne virkelig se en forbedring af min hud. Selvom leveringstiden var længere end normalt, gjorde kundesupporten et godt stykke arbejde med at forklare, hvor min ordre var.
Jeg bestilte over Facebook, betalte på mobilepay og modtog min pakke 8 dage senere. Lidt længere leveringstid end vanligt, men det er okay, når man er forberedt på det.
Jeg er fra Bulgarien, men jeg bor i Danmark, og jeg er meget glad for, at jeg også kan få disse produkter her.
Jeg har altid kæmpet med min hud og acne. Jeg har været på recepter fra læger og er også blevet sat på stærk acne medicin. Jeg har brugt inaEssentials lavendelsæbe og vand siden december, og jeg har set fantastiske resultater fra disse, min hud blev meget klarere! For nylig så jeg, at der var et acne-sæt på hjemmesiden, så jeg besluttede også at give dette en chance! Og WOW! Min hud er så meget klarere, min hud har ikke været så klar i så lang tid! Jeg vil helt sikkert fortsætte med at købe dette acne sæt.
Produkterne virker ikke og lugter meget kraftigt. Herudover er "kundeservicen" nedladende og de vil ikke give penge tilbage, selvom de lover det, hvis produktet ikke virker. I stedet for får jeg tilbudt en rabat på netop den shampoo, der ikke virker. Hvad skal jeg lige bruge det til?
Jeg har bestil for 2 uger siden og stadig ingen pakke - intet telefonnummer man kan ringe til så det er umiddelbart scam. Rigtig ærgerligt!
Har bestilt vare ved Black fredag,og har rykket en del gange nu,uden det er kommet.men pengene er trukket,skal være rigtigt gode vare hvis vi skal handle igen.
Vær opmærksom på at når du bestiller, bliver pengene trukket med det samme og produkterne afsendes fra Østeuropa.
I skrivende stund er det 13 dage siden jeg bestilte/betalte og produkterne er ikke ankommet endnu.
Nu kan jeg i det mindste se, via track and trace, at pakken i det mindste er afsendt fra Bulgarien. Det tog 1½ uge for dem, blot at få pakken afleveret til transportøren.
Der står intet om hvornår pakken er sat til at ankomme.
Om produkterne virker, aner jeg ikke. Lige nu er jeg mest spændt på om de i det hele taget ankommer. Jeg er ret sikker på at jeg ikke handler der igen.