Fantastisk godt udvalg - min favoritbutik når det kommer til box sets og andre limited edition udgivelser. Denne gang købte jeg to Bryan Adams box sets - det ene var ikke angivet som box i varebeskri... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Om iMusic
We’ve been around since 2005 and have continued to grow steadily ever since. Today, our selection includes several million items.
If you're looking for something specific, you’ll find it here.
We offer personal customer service — available by phone Monday–Thursday from 11 AM to 4 PM and Friday from 11 AM to 2 PM.
iMusic A/S

Sindalsvej 36, 8240, Risskov, Danmark
- info@imusic.dk
- www.imusic.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Intet at klage over :)
Intet at klage over :)
Filmen blev levert godt pakket ind og okay hurtigt :)
Alt er 110% i orden når man handler…
Alt er 110% i orden når man handler Imusic
Gode priser
Gode priser, mulighed for at spare fragt ved at afhente i butik suppleret med god butiksbetjening
Der var en produktionsfejl i en af…
Der var en produktionsfejl i en af bestilte varer. Fik rigtig god hjælp fra Maria, så mange tak for det!
Vil anbefale!!
Altid ved mig går det super hurtigt. Hvis de har en version som du har skrevet du ønsker, så giver de den, selvom det er random. Jeg er super glad for denne butik og forsætter med glæde med at købe derfra
Jeg har handlet med IMusic i ca
Jeg har handlet med IMusic i ca. 21 år og er aldrig blevet skuffet. Hurtig levering og høflige at snakke med hvis man skal det.
Alt har fungeret perfekt 😊
det var ret så hurtigt lev
det var ret så hurtigt lev. så det er bare OK
det var en god oplevelse
det var en god oplevelse. jeg har altid elsket pladen og det var dejligt at høre den skarpt og uden alle de gamle mislyde på mit gamle eksemplar
De sidste ting er 1½ uge forsinket
Og de kan ikke sige mig, hvornår ca. at det kommer. Uacceptabelt. Det er ikke første gang. Jeg har 3 gange før oplevet, at en vare var 1 måned forsinket. Alle gange anime. Man kan ikke regne med deres forventede leveringstider. Hvis man så bare kunne få klar besked, når uheldet er ude, om hvornår varen så er forventet. Men nej, end ikke det kan man få. Dårlig service.
Opdatering: Jeg har godkendt dellevering, bestilt de manglende film fra Amazon UK, hvor de er på lager, og annulleret ift. de manglende film hos iMusic. Om jeg begriber, at forventet levering stadig er angivet som 1 til 1½ uge på de pågældende produktsider hos iMusic, når jeg har siddet her i 3 uger og end ikke kan få en cirkadato.

Besvarelse fra iMusic
Hurtig levering og i god stand
Hurtig levering og i god stand. Dejligt vi kunne få en hel serie.
Pladen kom til tiden på udgivelsesdagen…
Pladen kom til tiden på udgivelsesdagen og var i perfekt stand
Stort udvalg og god seevice
Stort udvalg.
Bestilte nogle vinyler der var på lager og som kunne blive sendt dagen efter - det gjorde de ikke. Efter fire dage henvendte jeg mig og de havde ikke sendt dem pga. travlhed med RSD. Det der undret mig var, at der ikke stod noget om at man skulle forvente længere leveringstid.
Uanset - jeg blev mødt på en fin måde og alt løste sig til sidst.
Et lille ønske som jeg virkelig sætter pris på hos jeres største konkurrent her i DK er, at man til hver nye LP får et sleeve og innersleeve med - det burde I overveje.

Fin service
Imusic er gode til at give info om levering af onlinebestilt materiale, og hvis fx en af to er forsinket, så sender de gerne den ene uden meromkostninger på forsendelse af den anden, hvilket er en super fin service. Det eneste som er lidt ærgerligt er, at man ved bestilling af K-pop album, som jo har flere grafiske variationer af samme album , ikke kan vælge hvilken en man bestiller, men oftest får en random. Det betyder meget for de unge mennesker, hvilket album de får.
Rigtig god service
Rigtig god service! Der var lidt forsinkelse på min cd, hvilket jeg fik besked om med det samme, og den blev sendt, så snart den var på lager ☺️ Alt godt herfra, og jeg køber gerne fra jer igen ❤️
Langsom hjemmeside ved Ordre…
Langsom hjemmeside ved Ordre afgivelse!! Måske grundet Record release days.. Oplevede time out mv . Ellers super fin levering tid pakning samt order behandling👍

Besvarelse fra iMusic
Ingen problemer levering til tiden.