Tandlæge Inge Marie Gatten Anmeldelser

1. Sundhed og medicin

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Til tandlægeklinikken, vi befinder os centralt på himmerlandsgade 68 Aars, med gode parkerings muligheder tæt ved. Ikke alle er ens, derfor er det naturligt for os at lægge vægt på en professionel indivduel behandling baseret på et personligt tillidsforho

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2,4

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Ubehagelig receptionist

Jeg har været kunde hos denne tandlæge siden jeg var barn, og det er derfor med ærgerelse, at jeg skriver denne anmeldelse.

Jeg har gennem tiden ved flere lejligheder oplevet en mindre imødekommende tone i receptionen, men dagens episode var decideret ubehagelig og unødvendig.

Efter et længere visdomstands-forløb med komplikationer, bad jeg om at få min regning for at få overblik over udgifterne. I den forbindelse blev jeg mødt med grin og en nedladende tone fra receptionisten.

Jeg har tidligere haft lignende oplevelser i receptionen samt telefonisk, hvilket efterlader et indtryk af, at dette ikke er en enkeltstående hændelse.

Jeg forventer som kunde, at blive mødt med respektfuld og professionel kommunikation, også i administrative situationer. Denne oplevelse levede ikke op til dette niveau.

19. juni 2026

Dygtige og har dæmpet tandlægeskrækken

Jeg har tidligere haft meget tandlægeskræk, og besluttede mig endelig til at skifte, da jeg følte, at min tidligere tandlæge blot gjorde problemet værre.

Det er lidt tilfældigt, at jeg landede hos Inge Marie, men jeg er glad for, at det blev her - det har været en super-positiv oplevelse på trods af en tand, der har drillet, har servicen været i top med hurtige tider og tilbud om afbudstider. Inge Marie har været dygtig og imødekommende for at få styr på problemet undervejs.

Jeg vil helt klart anbefale klinikken til andre.

27. november 2024

Super søde og dygtige tandlæger

Jeg har altid været meget tandlægeskræk. Men personalet er simpelthen så søde og dygtige. Har både været til behandlinger hos Cecilie og Inge-Marie, og det er trygt for mig at ligge i tandlægestolen nu. Det er rart at kunne gå til tandlæge med ro i maven 😊 de får mange varme anbefalinger herfra

27. juni 2024

God tandlæge

Det var lidt et tilfælde, at valget faldt på Tandcenter Aars som tilflytter, men fik derefter tildelt Cecilie som ny tandlæge og er yderst tilfreds. Man får en god modtagelse, og der afsættes tid til forberedelse og vejledning både inden og efter endt behandling som ny kunde. Rigtigt søde mennesker.

31. marts 2023

Fantastisk positiv oplevelse af én som…

Fantastisk positiv oplevelse af én som er bange for tandlæger🙃
Skønt og positiv modtagelse i receptionen.
Der var afsat god tid, hvilket gjorde at jeg fik nerverne under kontrol, yderst kompetent behandling og kan kun anbefales🙂
TAK for jeres omsorg og ikke mindst tålmodighed

18. marts 2022

OVERRASKENDE BILLIGT :-)

Pga. rodbehandling, tandudtrækning og så meget andet, har jeg haft temmelig mange besøg hos Inge Marie her det sidste stykke tid. Så selvfølgelig var jeg noget spændt på at få regningen ved sidste besøg. Ryger sommerferien nu???
MEN sikke en overraskelse jeg fik. Regningen var langt billigere en forventet. Det til trods, at de brugte rigtig mange værnemidler hver gang jeg var i stolen.
Jeg kan kun varmt anbefale Tandcenter Aars.
Der er servicen højere end prisen:-))

9. maj 2020

Altid fuld tilfredshed.

Altid fuld tilfredshed med tandlægebehandlinger, service og pris.

Selvom det aldrig bliver en fryd at gå til tandlæge, så er det så godt som det kan blive med både venlighed, professionalisme og den forståelse der er brug for, når man ikke er så "tryg" ved tandlægebesøg.

22. november 2019

Fagligt dygtig og rare og venlige

Fagligt dygtige tandlæger og så er de søde til at tage sig af en.
Havde for nogle år siden ret meget tandlæge skræk, men det er stort set væk.
Mit seneste besøg, som var en rodbehandling, har nærmest været den bedste tandlæge oplevelse, jeg har haft!
Mærkede overhovedet intet, og blev hele tiden informeret om hvad der foregik.

Ja det er dyrt, men der findes vist ikke billige, dygtige tandlæger :)

14. januar 2018

Varmeste anbefaling !

Har i mange år fået fantastisk behandling. Inge Marie er utrolig dygtig og super til at tackle, hvis man ikke altid er helt tilpas i stolen :-) Dejlig stemning på klinikken og absolut fair priser. Har senest fået lavet et rigtig fint implantat, og selv om det jo er en større omgang, har jeg følt mig helt tryg.

10. januar 2018

Fagligt kompetente og varme mennesker

De dygtige ansatte hos Inge Marie Gatten er nogle af de mest faglige kompetente mennesker jeg har mødt hos en tandlæge! De er grundige og realistiske i deres behandlinger og sætter kemien mellem tandlæge og patient højt, hvilket jeg synes er vigtigt i en sammenhæng som tandlæge, hvis man er lidt mange osv.. Selvom jeg egentlig ikke var patient ringede jeg og fik en tid samme dag da jeg havde ondt/knækket min tand, sikke en service!

7. februar 2017

Så søde og rare !!

Altid søde, rare og opmærksomme ! Eneste kritik (som ved alle andre tandlæger) er, at det koster dyrt at gå til tandlæge.. men det er sådan alle steder.

2. februar 2017
Tandlæge Inge Marie Gatten-logo

Besvarelse fra Tandlæge Inge Marie Gatten

Kære janne
Tak for din kommentar. Det er dejligt, at få anerkendelse, for det vi arbejder for dagligt: At sætte overlæggeren højt fagligt såvel som menneskeligt.
Inge Marie Gatten

Fantastisk Tandlæge

Inge Marie Gatten kan kun få skam rosser herfra.
Så behagelig en tandlæge, for en der har tandlægeskræk.
Sødt personale, og generalt bare en behagelig oplevelse at være til tandlæge, i forhold til min gamle tandlæge..

21. august 2012