1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Café by the sea. Open everyday. No reservation possible. I sommeren er sauna'en tændt efter behov

3,0

Middel

En rigtig god aften

Vi var 7 personer, havde bestilt bord uden for meget musik, så da vi kom, stod personalet klar, vi fik bord som ønsket, vand på bordet med det samme, maden (vi havde bestilt en 3 retters menu) blev præsenteret ret for ret, på en underholdende og professionel måde. Maden var veltillavet og over forventning, ventetid mellem retterne var passende, vinen vi valgte passede godt til maden.
Alt i alt en perfekt aften - til en meget fornuftig pris

13. november 2024

Dårligt og dyrt

Alt for dyrt, små retter og så ikke engang specielt velsmagende. Fik tre dumplings til hovedret. Pris kr.. 220! Der var nogle store klumper i kødet, som havde konsistens af brusk. Vinen absolut uinteressant. Skal du spise på Bryggen så kan du vælge alle andre spisesteder - du vil med garanti få mere for pengene, uanset typen af restaurant. Vi smuttede hurtigt og tog desserten et andet sted.

29. oktober 2024

En helt igennem rigtig god aften

En helt igennem rigtig god aften. Vi, min bedre halvdel og jeg, blev mødt af et utroligt venligt personale og vi følte os straks velkomne. Vi valgte dagens 5 retters menu og tilhørende vinmenu. Retterne, som denne aften var fiske inspireret sad lige i skabet. Især var jeg svært glad for både hornfisken og havtasken, som for en fiskebensforskrækket var blottet for disse. Portion størrelse var tilpas og tjeneren var meget opmærksom på at spørge, om vi ønskede mere af deres fantastiske brød. Jeg vil strække mig så langt at brødene med tilhørende piske smør var en oplevelse i sig selv. Desserten var stedet egen fortolkning af en tiramisu og ej heller her blev vi skuffede. Dejlig kagebund med strejf af gin med låg af kaffeis og mascarpone creme fuldendte med en god kop kaffe en fuldendt aften. Jeg kan kun give stedet mine varmeste anbefalinger.

10. maj 2024

Lokalet var rustikt på den gode måde

Men måtte gerne have været bedre opvarmet.
Den 5 retters servering med tilhørende vinmenu, var
med meget lidt på tallerkenerne og i glassene og prisen på godt 1.000 kr. pr. person i overkanten.
Anden der blev serveret synes at være blevet genopvarmet, var svær at skære i og smagte ikke rigtigt af noget.
Serveringspersonalet var nærværende, så den 3. stjerne er til dem.

8. februar 2024

Dyr oplevelse

Il Buco har kastet sig over japansk madlavning og vi bestilte koji beder (rødbeder) til forret. Normalt giver koji en sødmefuld og umami lignende smag og kan være en lækker oplevelse. Men retten var uspiselig; svampesporerne havde taget overhånd og retten smagte råddent. Vinen var alt for dyr ifht. kvalitet og pastaretten var oversaltet. Fremover holder vi os til Il Bucos kaffe to-go.

12. oktober 2023

Absolut håbløst målt på skalaen…

Absolut håbløst målt på skalaen pris/kvalitet.
Hvordan de tillader sig, at udgive sig at være et italiensk spisested, er ubegribeligt - det er husgerning for 4 klasseselever, og det er tæt på at være en fornærmelse imod eleverne - løb i en anden retning.

13. juli 2023

Min kæreste og jeg spiste der for ikke…

Min kæreste og jeg spiste der for ikke så længe siden hvor jeg på forhånd (3 uger før) havde oplyst at jeg var laktose intolerant, hvorved de svarede at det skulle de nok tage højde for. De første retter var okay (ikke i nærheden af det niveau de har været) og da desserten skulle serveres fortæller tjeneren mig at de har optøet et stykke “kage” som de bruger til folk der er laktose intolerante. Det var helt uspiseligt da det var grynet og bittert. Det var på ingen måde en god oplevelse, at en restautant som deres ikke en gang på dagen kunne finde på en frisk dessert uden laktose. Skuffet og nok også sidste gang jeg spiser der.

11. marts 2023

Meget dyr og dårlig mad.

Meget dyr og dårlig mad.
Man kan ikke blive mæt uden at spise for mindst 1000 kr.
Ravioli til 180 kr. Der kom 5 stk. Spaghetti med andebryst til 190 kr. Der kom med kråse og hjerte. Måtte gå ud så dårligt smagte det. Torsk og pastinak til 250 kr. Torsken var ikke gennemstegt.
Det eneste positive var brødet. Sikke et optrækkeri og Kongens nye klæder.

4. april 2023

Om igen….

Restauranten er indrettet i en gammel fdblagerhal, ganske originalt. Betjeningen var fin. Både fisk og især pasta var meget små portioner, føltes som en forret. Priserne var ikke i overensstemmelse med kvaliteten, hvidvinen, en ganske ordinær Chardonnay vin til 625 kr, var helt ude i hampen, men med lidt salt og rapsolie til at dyppe 2 små skiver brød i til 40 kr, pr person, blev vi noget målløse. Vi opfordrer stedet til at skrue selvovervurderingen lidt ned.

6. november 2022

En flad fornemmelse

Måske havde vi for store forventninger, men "Il Buco full experience" for 1.045 kr. inkl. vinmenu lyder da af noget. Der var bare ikke rigtig noget der stak ud: Betjeningen virkede uengageret, rummet var ikke noget særligt, maden fik ingen klokker til at ringe og vinene var "underlige", ikke vores smag. Bortset fra vinen til hovedretten, der passede rigtigt godt.

Måske det også kan blive for dansk og bæredygtigt? Men hvorfor så ikke servere en dansk vin til bare én af retterne? Hellere det end den smagløse danske rapsolie. Her savnede vi virkelig en ordentlig olivenolie.

9. september 2022

Lidt brød til 120kr

En kurv med brød og olie koster if menuen 40 kr. så vi bestilte lidt brød. Da regningen kom lød den på 120 kr for brød! Forklaringen var, at man betaler pr person! Også selvom vi kun spiste et par stykker brød hver! Og vi fik kun en enkel mini tallerken olie til deling.
Desuden er det fint med naturvin, men når der næsten ikke er nogen vine med denomination (DOP/DOC/DOCG osv) er det godt nok svært at vide hvad man får… desuden var den vin vi bestilte hverken certificeret Økologisk eller biodynamisk så jeg ved ikke hvordan de gør at kontrollere om det er naturvin…

21. august 2022

Hyggelige lokaler. Potentiale for forbedring af mad og servering

Super hyggelige lokaler - en gammel garage som er lavet op til den hyggeligste restaurant med slidte borde, stole og reoler. Dejlig indretning hvis man er til det simple og enkle og ukomfortable. Jeg havde super høje forventninger til stedet - især den gastronomiske. Blev dog noget skuffet over kvalitet og anretning. Salaten lignede noget en 4 årig havde slæbt ind fra en eng og bare kastet ned i en skål. Ret svært at spise og bestod blot af en slags mælkebøtteblade, dild og en anden sort som jeg ikke kender. Garanteret virkelig jord til bord agtig. Men der manglede lidt ingredienser og anretning. Omelet som nærmest var splattet røræg lagt mellem to stykker brød med olie. Brødet var lækkert. Omeletten var ringe og visuelt en kedelig oplevelse. Serveringspersonalet gik tæt på - som i tæt på. Lænede sig ind over og tog dialog om vin med min mand - jeg vil tro der var 40-50 cm. i afstand - snakkende med mad og drikke lige under :-( Bestil og servietter blev leveret med bare hænder og fingrer der var godt oppe om selve gaffelhovedet og så bare lagt på en bord der lige var kørt hurtigt over med en klud. Ved godt at vi nu lukker op Corona agtigt - men alligevel. Jeg sluttede af med en kaffe som smagte så dårligt og var fyldt med kaffegrums. Ærligt - følte at oplevelsen var "kaiserens nye klæder..." Det kan gøres meget bedre.

25. maj 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto