Ikast-Brande Kommune Anmeldelser 21

3,2

Forfærdelig kommune! Dårlig service, sure og ubehagelige medarbejdere, der slet ikke ser de mennesker de udgiver sig for at hjælpe. Det var en lang og hård process at bede om deres hjælp og det en... Se mere

3,2

Middel

Igen hjælp til UG +

Endnu engang havde jeg brug for hjælp, her og nu!!! Kom i kontakt med, Jonas Boes Larsen som på ingen tid, fik mig på rette spor og hjalp os med, at finde de rigtige steder som skulle kontaktes, så alt blev gjort efter bogen....
Tusind tak for hjælpen.... E'n ny "kommende" familie i Ikast - Brande kommune
Familien Aakjær fra Vejle

30. januar 2026

Hjemmesygeplejen område Nord.

Jeg er så glad for ALLE de hjemmesygeplejersker der har været i mit hjem . Jeg bliver hver gang mødt med et smil, og glad personaler. De er professionelle, men stadig menneske bag . Jeg har kompliceret dobbeltbrud på min højre ankel/ underben , og er selv uddannet indenfor hjemmeplejen. Hvilket har været rigtig svær og være på anden side , og selv pludselig være borger der har brug for hjælp. Den magtesløshed og følsen af komplet kontroltab jeg har følt i mit sygdomsforløb, har de bare omfagnet og givet mig lov til udtrykke og komme af med , lyttet og givet en skulder og græde ved , hvis alt blev for meget . Det er dejligt og trygt og se at det er et personale der brænder for deres fag, og formår være professionel OG menneske . Selv i et fag hvor det tit går hurtigt , har jeg ALDRIG følt mig som "blot endnu en borger på deres lange liste" kæmpe Ros

19. juli 2025

Personalet på borgerservice var lydhøre, fortående, effektive og hjælpsomme.

Jeg kom hjem efter 12 år i udlandet og havde akut brug for lægehjælp. Personalet på borgerservice var lydhøre, fortående, effektive og hjælpsomme. Jeg er meget taknemmelig for den modtagelse og hjælp jeg har fået. Når man har boet i udlandet i mange år er der
bare en verden til forskel på at være i det danske system. Stort Tak for velkomsten!

15. oktober 2024

Press og stress på børn

HU siger de vil hjælpe folk. Men i stedet for presser og stresser dem i 9 klasse bare fordi de ønsker Ik og være i den klasse hvor der mange og de nogen man Ik kan med. Det er sygt dårlig stil når man er kommet for at få hjælp og Ik blive sat i samme position som almindelig skole.

19. august 2024

Svineri kommune

Lærerne på HU tager ikke elevernes behov, når de går i niende klasse…
De presser og stresser en
De sætter en tilbage til gamle minder fra den sidste skole som man ikke gider opleve det igen
Det simpelthen noget SVINERI!!! At de sætter en tilbage fra det sidste man kom fra

19. august 2024

Pokkers man skal give 1 stjerne

Pokkers man skal give 1 stjerne.
Ikast Brande kommune skulle have minus 5. Min far på + 75 kommer ind Ber pænt om hjælp. Damen starter med at rulle øjn, så man næsten kun ser det hvide i øjne. Alt for åbnen lyst.
Mit i samtalen siger hun så, det er over på den anden side. Men tror slet ikke du kan komme ind.
Da min far kommer ind på hans kone er syg, sniger hun sig lige op på minus 4. Får ringet til den anden side. Får rattet lidt i papier. Og hun låger at sende papier til ratte vedkommende.

Hvis gode kunde service ligger så fjernt for så mange personer ved kommuner. Budte man ikke finde noget andet og lave.
Ikke første gange jeg oplever dårlig service ved Ikast Brande, og andre kommuner.
Frygtligere oplevelse.

19. juli 2024

Tusind tak til Dybdalsparken

Tusind tak til Dybdalsparken
Min kone skulle overflyttes til Midlertidigt ophold på Dybdalsparken i Engesvang her tirsdag d,21.marts og hold da op en positiv oplevelse det har været.
Der skal ikke herske nogen tvivl om hvor tryg jeg er blevet som pårørende efter hun er kommet ud hos jer,
Blev udskrevet fra Gødstrup sygehus og kort efter finder I sådan et dejligt og trygt sted . Super flot og jeg er bare så glad for at det hele bare er gået godt.
Super kommune, Med i minus skal dog med , at det er lidt dyrt for ca.4000 kr om måneden er jo noget af en udgift at finde i buget, men det er jo kost og vask og alt den positive pleje man kan ønske sig til sin kone. Så alt i alt .Kæmpe tusind tak og 10 stjerner hvis jeg kunne give det.

17. marts 2023

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Hvis jeg kunne give det, skulle de have haft 0 stjerner …
Både min sagsbehandler og min jobkonsulent har flere gange (indenfor de sidste 8 måneder) glemt mig, både til telefonmøder, sms-beskeder, samt på SchultzForum, som vi nu skal bruge. Jeg forbereder mig mentalt i lang tid før et møde og hele min dag er ‘ødelagt’ når jeg har haft møde. Det er meget hårdt for mig. Når mødet ikke er blevet afholdt, fordi en af dem har glemt mig, er dagen stadig ødelagt - og så skal JEG booke et nyt møde på Jobnet. Det bliver så om 3 uger - det er den første ledige tid (medmindre jeg skal blive hjemme fra praktik for det). SÅ dårligt!

Jeg var sygemeldt fra min praktik i 3 uger og min jobkonsulent reagerede ikke.

Jeg er så heldig at have fået arbejdsbukser af kommunen til min praktik, men må ikke få med knæpuder, på trods af at jeg har et dårligt knæ.

31. januar 2023

Forfærdelig kommune

Forfærdelig kommune!
Det var en lang og hård process at bede om deres hjælp og det eneste jeg fik ud af det, var stress, angst og det faktum at jeg nu fortryder jeg nogensinde tog derned!

11. juli 2022

Ufattelig dårlig service

Ufattelig dårlig service. Der er hverken mulighed for at sende mail eller få tlf nr. Og bestilling til Mitid er spærret til 7 juni foreløbig. Venter de på vi skal dø eller? Hvordan kan de tillade sig 4 dages uge. Hold åben 24-7 indtil alle er ekspederet.
6 åbne kasser og 50 ventende kan høre alle mulige spørgsmål om folks fødested, søskende osv, folk i 80 års alderen skal svare på den slags for åben publikum.
Hvordan vil de oplyse folk om indkald til sygehus mm.
De har da pligt til at lade folk komme til. Er vores tidsmængde bedøvende ligegyldig for dem.

10. maj 2022

Hårrejsende

Hvis man skal have MitID, men ikke har dansk pas, bliver det lidt grotesk. Jeg har fået flere mails i min e-boks med instruktioner om, hvordan man opretter MitID. Hver gang fik man at vide, at systemet ikke er klar til dem med udenlandsk pas. Man skulle vente til man få besked fra banken, at det er ens tur. Langt om længe fik jeg besked fra banken, at jeg har 3 uger til at skifte til MitID. Det passede meget godt med den ventetid hos borgerservice i Ikast-Brande kommune. Idet der slet ikke var nogen ledige tider på borgerservice i min by, skulle jeg køre 30 km tur/retur til Ikast rådhuset.
Jeg ankom i god til og registrerede mig som anvist via linket i sms'en. Der åbnede et browservinduet med beskeden om, at det bliver vist i dette browservindue, når det er min tur i køen. Det virker ikke helt gennemtænkt, fordi mobiltelefonens skærm slukker jo efter et minut for at holde på strømmen. Der blev heller ikke oplyst, hvilken plads man har i køen.
Den reserveringstid man havde fået tildelt ved booking bliver vist sammen med et skrankenummer på en skærm i velkomsthallen, når det var ens tur. Jeg ventede i 20 minutter og troede jeg var blevet glemt, fordi der var adskillige borgere som ankom efter mig og havde reserveringstider, som lå langt senere end min, og som kom foran mig i køen.
Efter en betydelig forsinkelse blev det min tur. Jeg tjekkede min mobil og genindlæste siden, men den lovede besked udeblev. Jeg nævnte det overfor medarbejderen, men det var hun ligeglad med.
Efter mit pas og sygesikringskort var blevet registreret, skubbede medarbejderen en bærbar pc'er over til mig, hvor jeg skulle logge ind med mit NemID. Den mest hårrejsende oplevelse var, at chrome browseren på medarbejderens pc'er spurgte om den skulle gemme mine login oplysninger. Jeg måtte udtrykkelig bede medarbejderen om, at klikke nej. Jeg ved heller ikke, om hun har logget mig ud igen. Jeg synes, det er en helt uacceptabel og uprofessionel håndtering af følsomme personlige data.

22. marts 2022

Håber jeg er den eneste der oplever ligende.

har en tidsfrist og kan ikke få adgang til mine filer før efter tidsfrist.
omstilt 4 gange...
blev ikke hørt
fik ikke det hjælp jeg havde behov for..
kunne aldrig snakke færdig
omstilt før jeg overhovedet fik sagt mit problem. eller registrere det
heldigvis var der en venlig sjæl der informeret mig omkring andre kommuner der evt kunne hjælpe med hvad egne kommune ikke kunne..

2. september 2021

Uproffessionelt på alle områder..ISÆR PPR

Jeg har igennem så meget med den kommune og det bliver værre og værre. Jeg kan desværre ikke skrive det hele her da det ville blive til en roman på flere tusinde sider. Så sådan noget som at borgerservice ikke aner hvad de snakker om og at ydelsesafdelingen taler nedladende til borgerne, hopper jeg lige over denne gang.
Men når det går ud over børn så skal det ud til offentligheden for det er åbenbart det eneste der virker.
I juni måned 2014 blev der afholdt K.møde ang. min søn som har nogle forskellige vanskeligheder, hun vurderede at der skulle en psykolog på skolen for at observere ham. Der skete ikke noget. Januar 2015 valgte jeg at gå til min egen læge og fik en henvisning til børn og unge psykiatrien i Risskov. I februar var vi så der og fik at vide at det var VIGTIGT at PPR undersøgte/observerede min søn hurtigst muligt.
Nu har vi marts og skolen har sendt papirerne til psykologen, jeg har sendt mail til lederen for familie området. Men der er åbenbart ingen der gider at svare.
Det er under al kritik at Ikast-Brande kommune ikke vil hjælpe børn der virkelig har behov for det.

21. marts 2015

Skod kommune

Har på det sociale og job området, herunder tilkendelse af førtidspension absolut ikke meget godt at kunne sige om kommunen.

Kender flere tilfælde af, at behandling af førtidspensions sager har varet mellem 10 og 20 år - helt grotesk.

En sag burde jo kunne afsluttes inden for den normerede tid (siger Claus Hjort) - men ikke i denne kommune.
Har selv været igennem møllen (11,5 år tog det) med 32 sagsbehandler skift under vejs (fik flere gange en tidligere sagsbehandler "tilbage") - som jo også er en måde at trække tiden ud på.

Man snakker tit om, at borgerne "fusker" og snyder. Men det gør kommunerne så sandelig også.

Man skal have det man har ret til - og krav på - uden at man skal kæmpe for det. Omvendt skal de der ikke har krav på noget heller ikke have det...

Hvor svært kan det være... Det er jo ikke et sted man kan tillade sig at spare, da det er andres liv og helbred det går ud over.

Så det korte af det lange:
Alt i alt egentlig en fin kommune, men deres respekt for medborgernes rettigheder og krav, på hele det sociale område trækker kommunen ned på det laveste niveau der er muligt...

Er heldigvis flyttet nu, til en kommune der har lidt mere respekt for borgerne.

Nu var jeg selvfølgelig også så uhekdig at min sag kørte mens man fik "fefusion" i kommunerne, for udbetalt kontanthjælp, hvor i mod der ikke var refusion på førtidspensioner - så mons tro der ikke var lidt kassetænkning i det også.

Sjov nok kom der skred i min sag, da jeg kontaktede TV2, og bad dem kigge på den... Samme eftermiddag som deres journalist ringede om formiddagen kontaktede de mig telefonisk, og sagde at min sag nu "gik i gang" - fin timing - og nok ikke helt tilfældigt.

10. september 2011

LÆS DETTE HELT FÆRDIG

Ikast/ Brande kommune følger ikke reglerne indenfor børn og unge afd. Trods flere henvendelser reagerer de ikke på en pige på 16 år der har brug for hjælp. Over 4 måneder har de ikke kunnet finde en sagsbehandler. Pigen er meget syg og har flere gange forsøgt selvmord. Hun er truende overfor andre personer og skader sig selv, Som et råb om HJÆLP. Men stadig ingen der reagerer. Og trods indberetninger/underretninger fra læge, psykolog, børn og unge afd. i riskov i århus og horsens kommune om at hun ikke skal sendes hjem til hendes mor og bo. Da hendes mor ikke kan hjælpe hende, men der skal proff. hjælp til. Er der stadig kun et svar fra Ikast/brande kommune!!! Sitat: fra Diana Jørgensen: om hun skærer i sig selv, laver skade på sig selv eller spiser piller. så kan det da være det sammen om hun gør det derhjemme ved hendes mor eller på en institution.... Håber nogle der støtter op omkring dette så vi kan få noget hjælp til hende inden det er for sent....

18. maj 2010

Er dette din virksomhed?