Igene Anmeldelser

4,6

Na enige twijfel goed contact gehad met klantenservice en is opgelost. Ik vind wel de informatie van genenpaspoort matig. Ik begrijp wat de reden is, maar ik moet zeggen dat ik daar niet veel aan he... Se mere

Een zeer goede service als je een probleem hebt met je staal! Hartelijk dank aan je support team voor ons te helpen en meedenken naar een oplossing. Dankzij jullie test zijn we wijzer geworden en kunn... Se mere

Het proces om speeksel te verzamelen en de registratie en verzending was erg gemakkelijk. De uitslagen in de app zijn super overzichtelijk. Ook het consult met de expert was een goede aanvulling. Ik k... Se mere

App werkt prima en de uitslag was er binnen de gestelde termijn. Fijn ook dat mijn data bij jullie veilig zijn, en alleen toegankelijk voor mij en wie ik daar toegang toe geef. Wel zou ik zelf graag... Se mere

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

iGene gives you practical information to help you live a healthier and happier life, based on your own DNA profile. Find out more about DNA analysis and the iGene App.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

37 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Alles was erg snel behandeld

Alles was erg snel behandeld. Alles was binnen die 10 weken behandeld. Goede service. Resultaten zijn goed, niet het meest uigebreid, maar toch goed dat die RAW resultaten kan ook door anderen gebruik worden zo als andere gene testen.

5. januar 2021

Nuttig en motiverend

Een goed onderbouwde en nuttige tool om gemotiveerd je levensstijl te kunnen aanpassen. Deze tool creëert bewustvorming hoe gezonder te leven en geeft aanwijzingen hoe om te gaan met je risicoprofiel. Aanrader!

31. december 2020

Goede App

Prima App die regelmatig wordt bijgewerkt op basis van nieuw onderzoek. Privacy wordt gegarandeerd door gebruik van een persoonlijkecode die niet is gekoppeld aan je persoonsgegevens.

17. december 2020

Great experience

Excellent customer service! Results are fascinating and the app is very useful. I now understand my body better. It will be good to speak with medical professionals in detail to understand even more.
Thanks iGene:)

6. december 2020

Ik heb nog enige twijfel over de…

Ik heb nog enige twijfel over de betrouwbaarheid van diverse uitslagen

5. december 2020
Igene-logo

Besvarelse fra Igene

Wanneer u vragen heeft over de resultaten of hoe deze tot stand zijn gekomen, kunt u altijd contact opnemen. We zullen uw vragen zo uitvoerig mogelijk beantwoorden, om hopelijk uw twijfels weg te nemen.

Verder wordt de werkwijze van iGene ook op onze website verder toegelicht: https://www.igene.nl/overons

Niet tevreden

Niet tevreden: geen levens verwachting, pijn grens klopt niet , welke ziektes kan ik verwachten etc.

29. november 2020
Igene-logo

Besvarelse fra Igene

We vinden het vervelend om te horen dat u andere verwachtingen had van de resultaten. iGene geeft inderdaad geen levensverwachting als uitkomst, maar er worden wel persoonlijke risico’s op aandoeningen berekend. Wat belangrijk is om te realiseren, is dat bij veel van de aandoeningen in onze lijst, verschillende factoren een rol spelen bij het wel of niet ontwikkelen van de aandoening. Genetische aanleg is er één van, maar er zijn tal van risicofactoren die ook invloed hebben; denk aan voeding-, leefstijl- en omgevingsfactoren. Het is hierdoor niet mogelijk om een betrouwbare levensverwachting te berekenen als onderdeel van de resultaten.

‘Gevoeligheid voor pijn en stress’ is een complex onderwerp en de beschreven DNA-variant op het COMT-gen is slechts een onderdeel van een ingewikkeld systeem. Dit wordt overigens ook toegelicht in de aanvullende informatie. Deze resultaten zijn dus niet volledig, maar het kan wel een indicatie geven.

U kunt overigens altijd contact opnemen als er onduidelijkheden of vragen zijn over de resultaten. Verder hopen we dat u wel baat heeft bij alle andere uitslagen van het Genenpaspoort!