Virksomhedsoplysninger

2,1

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG!!!

VARNING FÖR IFRÅGASÄTT!!!
Ett politiskt företag på den yttersta högerkanten!!!
Censur och oklara regler!!!

VAD heter ägarna???

De använder sig av MobilID vilket gör att de har extra koll på vem du är.
De raderar kommentarer som inte passar IFRÅGASÄTT...

7. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Om detta är en affärside att man ska…

Om detta är en affärside att man ska tjäna pengar på människors åsikter tycker jag manmisslyckats fullkomligt ! Många många gånger har jag varit saklig, korrekt men trots det har man vid flera tillfällen, utan någon förklaring, tagit bort mina kommentarer senast för några dagar sedan. Vilka är det som driver detta företag ? Känns som DDR2.

9. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ett företag som styrs av politiska…

Ett företag som styrs av politiska intressen där medarbetare går in och rensar bland kommentarer för att få det att se ut som att deras företagets egna politiska åsikter är i opinion. En propagandamaskin helt enkelt. Och tidningar som använder sig av dessa borde bli ifråntagna sitt presstöd.

1. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Partiska så in i helsike!

Ruskigt dåliga med moderatorer som är partiska i många frågor och tillåter hatiska kommentarer stå kvar bara de håller med moderatorernas egna agenda!

Inte heller får man svar på varken mail eller telefon från deras kundservice.

22. november 2023
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ifragasatt har haft bra regler

Jag har kommenterat en hel del i DN de senaste åren och Ifragasatt som skött modereringen har oftast gjort det bra enligt enkla och tydliga regler.

Vid ett fåtal tillfällen har jag gått över gränsen och då helt korrekt blivit bortmodererad. Några andra gånger har jag tvingats skicka ett mail för att fråga varför mitt inlägg togs bort. Då har jag som regel fått en ursäkt och mitt inlägg blivit återinfört.

1. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ifrågasätt gömmer sig bakom tystnadens murar

Jag har skrivit flertalet mejl till Ifrågasätt och till flera OLIKA mejl inom företaget där jag ber dem förklara sitt agerande och deras negativa särbehandling av mig och deras politiska censur och hur godtyckligt man tillämpar sina sk "commenting guidelines"

Inte ETT enda svar har hörts från detta ljusskygga och enligt min erfarenhet minst sagt kundovänliga företag.

Jag har kontaktat DN i helgen och förklarat ifrågasätts agerande och fick till min glädje veta att DN tänker sluta använda sig av ifrågasätts tjänster.

Det ser jag som en seger.

De skall inte få fortsätta att bedriva politisk censur i svenska tidningar och hålla på och tysta oss läsare som hyser "fel åsikter".

Beskedet från DN glädjer mig oerhört och jag hoppas fler svenska tidningar kastar ut detta kundovänliga företag.

Det hör inte hemma inom ramen för svensk yttrandefrihet.

22. januar 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.