1. Reklameartikelbutik
  2. Webdesigner
  3. Websitedesigner

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Idé Fabrikken kører ikke med lager, vi har udelukkende ideer på lager, dem er vi til gengæld sprængfyldt af, og vi skræddersy r ideerne så de passer lige til dit projekt. Vi har specialiseret os i

4,0

God

IdeFabrikken gode ideer til marketings kampagner

Oversættelse af DanMagi’s engelske anmeldelse, se den originale version under
anmeldelser på andre sprog:

DanMagi har brugt IdeFabrikken tre gange nu, og deres ideer er simpelthen strålende! Dette er vores oplevelse indtil videre med det skøre firma, og her er hvad vi har bestilt til dato:

Lykkehjulet

Vi havde en workshop dag i firmaet hen mod slutningen af ​​den lange dag ønskede vi en sjov oplevelse, som alle kunne være involveret i, og hvor alle ville vinde noget. Idefabrikken kom med et sjovt interaktivt LYKKEHJUL med lys & lyd, som var en stor succes, så meget, at vi brugte det til vores interne begivenheder hver gang siden.

Video-Kort

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord og en video siger mere end en million, ord. Det er, hvad IdeFabrikken fortalte os, og det er sandt not. Med disse videokort er de en omkostningseffektiv måde at sende en video-præsentation til en kunde, som de næsten garanteret vil se!
Denne give-a-way infomercial “sælger” os bedre end noget andet vi har oplevet.
Video kortet er A5 og fås med forskellige størrelser memory og skærm størrelser så de kan let ændres eller opdateres, de oplades via usb. Da de har næsten uendelig levetid, er det en langt bedre investering end traditionelle brochurer.

Augmented midlertidige tatoveringer.
Vi ønskede noget at dele ud ved diverse messer i løbet af året, der ville være "opmærksomheds skabende", men alligevel være omkostningseffektiv.
Bingo de kloge folk på GoIdeFabrik dk alias MidlertidigeTatoveringer dk skabte en intetaktiv tatovering som ved hjælp af en gratis & nem app, bringer vores lille maskot spøgelses logo til live! Det fungerede så godt på alle de messer, vi deltog i.
En ægte. “ Trafic stopper”, det var sjov, og folk bad om flere til at tage med sig. Simpelthen strålende !!
Simpelthen den bedste giveaway tatovering nogensinde, og så kommer til live !! uhyggelig!

IdeFabrikken er fulde af ideer og har over 150.000 varer i deres portefølje og et svimlende erfaringsniveau.
Da vi henvendte os til IdeFabrikken fortalte vi om vores udfordring, og bad dem give os “ideen", og det gjorde Idéfabrikken så hver gang. Alt vi har købt der, har været af høj kvalitet og med hurtig levering. Deres glade team er lige uden for døren her i Danmark og ikke i et fjernt land. Dette gav os tillid til at bruge dem tre gange nu. Jeg vil meget anbefale Idéfabrikken til alle, der ønsker at gøre få positiv opmærksomhed i deres marketing.

Dette er de eneste firma , du har brug for.
Daniel Lister
CEO
DanMagi.com

15. oktober 2019

IdeFabrikken har fantastisk service og hurtig levering

Fremragende service, Camilla er meget serviceminded og udviser stor kundevenlighed. Dampcigaretter og dele hertil afsendes samme dag, således modtager jeg varerne senest to dage efter bestilling. Der er ikke noget vrøvl, hvis der skulle være noget som ikke fungerer, bliver det erstattet omgående - hvor er det dejligt, jeg kan kun anbefale IdeFabrikken til andre!

17. maj 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (3 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto