1. Plakat- og skiltebutik
  2. Etiketteprinter
  3. Digitaltryk

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

60,000+ Happy Customers! Free ID Badge Maker - 200+ Free ID Templates for Employee Badges. ID Printing Service with Fast Shipping! 855-625-3437

2,3

Under middel

How do I rate these scammers zero…

How do I rate these scammers zero stars? Collected my money and then a day later they send an email that they need an approval letter from "the company".
They clearly take pills or smoke stuff that is not legal in many places.
There are plenty of legit badge printing services out there - this is clearly neither legit, nor something anybody should spend time with.

9. februar 2026

This website is a scam

This website is a scam, they will never ship your id. I don’t think anyone is actually running the website or company it’s just kept up as one big scam. Do not buy from here, it’s not worth it.

12. september 2025

I had a bad experience when I ordered a…

I had a bad experience when I ordered a card. They asked me for an authorization letter, and when I did, they refused to proceed with the order. Just to know, I had already placed the same order without issue.
Never deal with them ever, don't trust them they will just waste your time, I don't recommend this site.

19. marts 2025

bestelling geplaatst

bestelling geplaatst, niets ontvangen, later blijkt deze reeds een maand bij de douane te liggen, want er blijken naderhand op een som van 21€ nog eens 25€ invoertaksen op betaald te worden, wat ze wel degelijk niet vermelden bij de aankoop. het zijn dit soort van online bedrijven die online shoppen een slechte naam bezorgen . voor mij was dit een proefzending, jammer

22. september 2024

Never received my order

Never received my order that was shipped using international USPS with basic tracking. I was only given one choice for delivery. When contacting IDCreator I am told it's not their problem and to contact my local mail handler. Totally unacceptable. Do not use this company, it's a scam

5. april 2024

Never delivered product ordered in…

Never delivered product ordered in MARCH of last year. Absolutely appalling. I tried emailing multiple times. No reply. No emails about anything, if our cards were not correct or anything. Nothing from the company. I would not recommend whatsoever.

24. januar 2020

Er dette din virksomhed?