1. Life coach

Hos "Idas Frirum" kan du få hjælp til det, der populært kaldes ‘livscoaching’. Livscoaching er forløb hvor du arbejder med din egen udvikling og styrker din evne til at håndtere modgang og kriser. Man kan kalde det at træne “mestringsevne” eller at styrke “empowerment”. Du vil opleve, at et forløb hos mig handler om at finde mere ro, øget balance og mere tilfredshed med livet. Du vil også blive mere opmærksom på at bruge din energi på noget, du reelt kan handle op. Du får konkrete redskaber du kan anvende personligt.

4,0

God

Andre kiggede også på

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så…

Hvis jeg kunne give 10 stjerner så ville jeg! Ida har hjulpet min familie mere end jeg nogensinde havde turde håbe på var muligt. Man skal lede længe efter så varmt og støttende en person. Hun er ærligtalt et af mine favorit mennesker, og jeg glæder mig til at se hende hver gang vi ses. Hun giver os konkrete værktøjer til at løse problemer, og vi kan se fremskridt fra gang til gang.
Tak for dig!

22. juli 2024

Jeg kan anbefale Ida

Jeg kan anbefale Ida. Hun er rolig,støttende og forstående, altid smilende, og i smittende godt humør.
Hun er dygtig/god til at forklare det teoretiske bag tingende, så man kan forstå dem.

20. juli 2023

Ida er et enormt sødt

Ida er et enormt sødt, varmende og hjerteligt menneske. Hun forstår at få mig til at føle tryghed, forståelse og føle mig hørt. Jeg har mødt Ida midt i
mit livs krise, hvor alting har været ramlet om ørene på mig og hvor en ny side af mig skal findes og opbygges. Ida er enormt dygtig til at lærer fra sig på en naturlig måde og hendes gode humør smitter af !

12. maj 2024

Hos Ida føler man sig som hjemme

Hos Ida føler man sig som hjemme. Ida er god til ikke "bare" at høre hvad man har på sinde og hjerte, hun giver mig følelsen af at blive både lyttet til og forstået.
Efter stress og hjerneskade pga blodprop møder jeg få med samme indblik og varme som Ida.
Og jeg synes det er en fordel at hun ikke nærig med hverken latter, trøstende kram og mindre spark når der er brug for det.

8. maj 2024