Iankerandersen Anmeldelser 11

2,1

1. Elektriker
  2. Byggefirma
  3. Entreprenør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

I. Anker Andersen A/S udfører store som små anlægsopgaver - både som nyanlæg, reparation, vedligeholdelse og renovering. Vi har siden 1964 uafbrudt arbejdet med anlæg for tele- og antennekabler, el-, vand- og kloakledninger m.m. Vore største kunder de sidste 10 år er TDC, TELIA-STOFA og SEAS-NVE, men vi arbejder også for stat, kommuner, virksomheder og private.

2,1

Under middel

Flabet og uhøflig

Virksomheden udfører arbejde for det boligselskab jeg er bosiddende i. Der udføres meget støjende arbejde på min husmur, som ikke på forhånd er varslet. Jeg henvender mig derfor til medarbejderen for at høre hvor længe det vil tage, da jeg sidder i et arbejdsmøde. Medarbejderen svarer flabet og uhøfligt tilbage, man undres at det er sådan firmaet ønsker at fremstå overfor deres kunder.

12. august 2025

Svineri og dårligt arbejde

D. 15.12 fik vi udført gravearbejde ifm Fiber/yousee i vores sommerhus. Dagen efter ankommer vi til et utroligt rod, rødder, der stikker op ad jorden, jordklumper, en 1-1,5 meter bred opgravning. Vi har set vores naboer få fiber indlagt - det har været gjort fint og diskret - modsat det svineri vi kom til. Jeg kontakter I Anker Andersen samme dag ( fredag) og taler med en kvinde, der lyder forstående, så man tror, der kommer til at ske noget, da hun siger vi bare skal sende en klage, så vil hun allerede mandag sørge for at få nogle til at se på det. Jeg sender billeder med. I dag er det d. 26.12 - intet sket, intet hørt. Vil Yousee virkelig være bekendt at samarbejde med I A Andersen? Det kommer til at tage år, før den opgravning kommer til at se fornuftig ud. Svineri - og dårligt arbejde.

14. december 2022

En stjerne er for meget.

En stjerne er for meget.
I november fik vi skudt fiberkabel ved vores hus. Der rammer de vores elforsyning, vilket resulterer i at vores hvidevarer brænder af. Ifbm nedgravning graver de vores indkørsel op, og efterlader en jordbunke så vi dårligt kan parkere vores bil. Vi må rykke flere gange for at få udbedret dette. De påkører vores hegn, rammer et elskab så det revner og intet af dette er 6 måneder efter udbedret. Vores selvrisiko på 3800,- har vi endnu ikke modtaget selvom vi har rettet henvendelse op til flere gange. Som sagt... 1 stjerne er for meget at give. Så uprofessionelt og useriøst.

7. maj 2022

Sjusk

Sikke en gang sjusk at aflevere til sine kunder, at man være det bekendt. Man skal lægge noget nyt asfalt på et fortorv og man planer ikke ud, og smider så affald på bagefter og når man er færdig vælger man så lige at kører sin trailer hen over de nye asfald, så man lave spor og asfalten sprækker.

21. maj 2021

UTROLIGT DÅRLIGT FIRMA, MED MEGET UBEHØVLET MEDARB.

Vi var så uheldige og få besøg af dette firma, som skulle udføre et stykke arb. for TDC. Dette arb. blev udført i maj mdr. men er stadig ikke afsluttet.
Da dette firma kommer og graver op foran vores have, bliver vi ikke først varslet, nej man går bare igang,
På et tidspunkt banker det på døren, ham der sider i minigraveren, kommer og påstår, det er min skyld, at naboen tlf ikke virker, da JEG havde gravet luftledninger ned i jorden, havde jeg ramt TDC kabler, jeg fortæller pænt den unge mand, at jeg ikke har gravet nogle ledninger ned, men det blev han ved med at påstå at jeg havde. jeg ryster på hovedet af manden, og går, om eftermiddagen, siger min mand til dem, at nu skal de huske vi skal have lagt køreplade på, hvis de ikke bliver færdig idag.
De bliver ikke færdig, men køre bare hjem, uden vi har fået lagt nogen køreplade, men da vi om aften skal åbne vores havelåge har de rykket til den også, og den sidder i spænd, så vi må kontakte TDC som sender en mand, og han bestiller en køreplade som ankommer kl 21,45.
Mandag høre vi intet, og tillader os at åbne vores gårdbutik kl 10.
men kl. ca 11 ankommer der nogle biler fra IAA, Den ene mand er såmænd meget flink, men så kommer der en bil mere, denne mand, fare ud af sin bil, og råber og skriger af os, hvem h...... der har givet os lov til at sætte vores lort der. Vi siger stille og roligt til ham, at de er væk om 5 min. men han fortsætter med at være ubehøvlet og sætter sig ind i sin bil og køre herfra.. vi kontakter IAA at det vil vi ikke finde os i. Vi har intet gjort galt. Ingen har meddelt os at de kommer idag, og vi har også en butik, der skal omsætte,
IAA ringer tilbage at de vil komme kl 13,30 og lække asfaldt.
vi har bedt om at der ved vores indkørsel, skal lægges beton-asfaldt, ell. ren beton kørerampe, som der var da de gravede, men som de har fjernet.
Men nej vi får ingen beton, kun alm. asfaldt, men det holder slet ikke, de retter heller ikke lågen op, så den er stadig skæv, de smadrede også 4 figurer, som de skal erstatte, men nej IAA er slet ikke til at få et ord ud af, vi mener så TDC må tale vores sag, men de er ligeså tavse.
for 3 uger siden kommer der en fra IAA en fredag eftermiddag, at nu har kommunen godkendt det hele så vi kan slet ikke få det som det var da de ankom, og vil jeg have erstatning, for alt det de har smadret, skal jeg søge min egen forsikring.
Dog skal det lige siges, nej det er ikke min forsikring, det har de meddelt IAA. og IAA har lige glemt at meddele Kalundborg kommune at vi køre sag på dem, så kommunen har godkendt arb. på falske vilkår.
Helt ærligt IAA hvad fanden er det for en moral at have, føj siger jeg bare.

Men glæder os til at kommunen kommer tilbage fra ferie på mandag, så håber vi der bliver rydet op, ell. må vi mødes i tv.

6. august 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto