Hyndeskrædderen Anmeldelser

4,8

fik en professionel vejledning om stof til vores hynder til vores sofa.flot flot arbejde til en god pris.kan klart anbefales!!!!!!

Som passioneret håndværker selv er det altid fantastisk at møde en ligesindet dygtig håndværker selv. Intet er umuligt og alle ideer er velkomne. Ahmed fordyber sig i mit projekt og laver de flottest... Se mere

Tusinde tak for de nye skum hynder, og din fine beskrivelse som var vedlagt😊 Vi fik ikke brug for at skære eller klippe eller andet for de passede 100% og helt perfekt, og det har hjulpet helt eno... Se mere

Vi har brugt Hyndeskrædderen to gange. For nogle år siden fik vi lavet sæder til et “voksensæde” til vores ladcykel og lige for nylig fik vi renoveret en hvilestol fra 70’erne (“stålrør og kanvastiden... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hyndeskrædderen blev etableret 1963. Vi er specialiseret inden for udskæring af skum efter mål på eget skumskæreri. Vi fremstiller madrasser i alle størrelser og til alle formål i mange forskellige kvaliteter. Vi ombetrækker møbler og hynder på eget værksted og leverer hyndesæt til klassiske møbler af Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Arne Jacobsen og mange andre arkitekttegnede møbler.

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Perfekt

Alt var bare i orden

7. april 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Tak for anmeldelsen. Det glæder os at du er glad for vores service.

Puden 40*70

Jeg er tilfreds med handel.

10. marts 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Når du er tilfreds, er vi tilfredse. Vi synes, at livet er for kort til dårlige puder, derfor sælger vi kun monteringspuder i høj kvalitet.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Helt tilfredstillende resultat

6. marts 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Tusind tak for rosen. Det glæder os, at du blev glad for din hynde.

Super nemt

Super nemt. Hurtig levering

27. februar 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Mange tak for anmeldelsen. Vi lægger os i selen for at levere god og hurtig service.

Meget positiv oplevelse

Meget positiv oplevelse. Min vare var lavet og klar til levering super hurtigt! Vil uden tvivl anbefale Hyndeskrædderen til andre.

30. januar 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Tak for anbefalingen. Det glæder os, at du er tilfreds.

Super service. Rigtig gode informationer undervejs i processen. Vi vil handle med Hyndeskrædderen igen😂

26. januar 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Mange tak for rosen. Vi lægger os i selen for at levere god og hurtig service.

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig levering og venligt personale med fleksibel levering lige op til jul :-) Fuldt ud tilfreds!

2. januar 2019

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Kvalitet og god service ligger os meget på sinde. Tak for de søde ord.

Jeg har handlet hos jer to gange

Jeg har handlet hos jer to gange, og har været meget tilfreds med betjeningen. Hurtig og hele tiden besked om, hvor det er.Har også været rigtig godt tilfreds med det stof, jeg har købt.

14. december 2018

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er stolte af at kunne levere en god service.

God kvalitet leveret.

God kvalitet leveret.
- og hurtigt.

Kan anbefale.

13. december 2018

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Mange tak for rosen. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsvarer, det glæder os, at du er glad for dit køb.

Så godt

Bestilte en hynde via hjemmesiden, god kvalitet til billige penge. I butikken er de søde til at vejlede om stof og syning. De kan deres fag, det kan man tydeligt mærke / God oplevelse, kan anbefales.

11. december 2018

Super nemt.

Super nemt og kvalitet.

10. december 2018

Besvarelse fra Hyndeskrædderen

Tak for de rosende ord. Det er vigtigt for os, at kvaliteten er i orden og dejligt, at det var nemt for dig at bestille.