Hyldeblomsten Anmeldelser 2

1. Blomstermarked
  2. Blomsterbutik
  3. Blomsterudbringning
  4. Gavebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Alt i blomster og gaveideer, til dem der ser forskellen.

2,9

Middel

Under al kritik

Bestilte blomster til tirsdag men de kom først onsdag. Det må bare ikke ske.

Ordrebekræftelsen bekræfter leveringsdatoen og heri står der også, at der er garanti for, at udbringningen sker på den ønskede dag.

Ingen kompensation at hente ved opringning til butikken. Undskyldningen herfra var, at buschaufføren ikke nåede frem (levering på ø)

Kære Hyldeblomsten.

At I ikke har styr på jeres aftaler omkring fragt af jeres buketter, kan simpelthen ikke være kundens skyld. - Og det skal bestemt ikke gå ud over kunden.
I bekræfter leveringsdatoen og lover garanti - Og nej I skriver ikke noget til mig, hvor I gør opmærksom på, at levering til øer er en udfordring for jer.

Det er under alt kritik at blive mødt af så dårlig service. I skulle da bare have givet kompensation for jeres fejl.

Der bliver ikke handlet ved jer igen.

28. oktober 2021

Mors dag jeg bestilte blomster og…

Mors dag jeg bestilte blomster og…
Mors dag jeg bestilte blomster og chokolade til min kone fra mine tre børn den er ikke kommet endnu klokken er 1853 og mine unger som har glædet sig heledagen til at se deres mor få hendes blomster er på vej i seng jeg kan nu bruge en dag som idag der skulle være hyggelig på at trøste mine unger tak for ingenting.
Jeg rimggede endda kl 1330 for at sikre mig de kunne ikke give mig information om hvornår de kom men de lovede sef kom de idag sidste gang jeg bruger Interflora hvis i ikke kan levere så lad være med at tage imod orderen mvh en meget skuffet mand og hans endnu mere skuffede børn

Opdatering jeg prøvede at kontakte Hyldeblomsten for at finde ud af hvad der skete med mine blomster det kan jeg i midlertidig ikke anbefale da behandlingen der fra er virkelig uprofessionel man skulle næsten tro at det var mig der har lavet en fejl jeg var simpelthen nød til at lægge på og ringe til interflora's kundeservice for at blive behandlet ordentligt der snakkede jeg tilgengæld med en rar person som hjalp mig så jeg kan få mine penge tilbage så et stort tak til dem så min mening er hvis i skal bestille blomster så find en anden butik en den i Struer der hverken leverede varen eller kan håndtere kunder en virkelig virkelig ærgeligt oplevelse.

12. maj 2019

Er dette din virksomhed?