HVL- Gruppen Anmeldelser

1,3

Som tidligere ansat føler jeg, det er min pligt at advare mod ansættelse i dette firma. Arbejdet er hårdt, som selvfølgelig er forventet, når man er telefonsælger, men dét, der gør det ulideligt, er s... Se mere

Virkelig dårlig rådgivning. Ens behov bliver i den grad overhørt - bestiller to sæt dørgreb beder om helt alm standart. bliver opkrævet hold nu fast 5500kr Der er materialer for ca 1000-1200k... Se mere

HVL Gruppen og deres ledere er nogle usympatiske, lede mennesker der udnytter unge til at arbejde for dem under elendige forhold. Min ven havde jobsamtale hvor de var ekstremt flinke og det hele gik s... Se mere

Min ven, ikke dygtig dansktalende, bliver offer for en økonomisk trussel. Regningen på reklamerne, hvilke aldrig er blevet produceret, stiger med 1500,- i rygnings gebyr til slut. Dette har forvo... Se mere

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En god dag er startet :o)

Hvordan starter en god dag? Ved at blive ringet op af en supersød og hjælpsom sælger fra HVL-Gruppen, der spørger interesseret ind til ens virke og er frisk og energisk. Jeg synes, det er dejligt, at der er hjælp til at få skræddersyet sin annonce, men også at man har mulighed for selv at designe den og få råd og vejledning, hvis man vælger dén løsning. Det er dejligt, at de er så fleksible og hjælpsomme på alle måder. Prisen kan man heller ikke klage over, så alt i alt vil jeg gerne anbefale HVL-Gruppen til andre, der har brug for annoncering. Jeg ønsker alle en god dag - også til dig ;o) Hilsner fra LIlian Jeppesen

27. august 2014

HVL-Gruppen = Super god service

Har haft en rigtig god dialog med Sandie Hviid, hos HVL-Gruppen, hun er meget positiv, hjælpsom, venlig og imødekommende, og ikke mindst hun ved hvad god service er, hvilket ellers er lidt af en mangelvare i dag.
Kan helt klart anbefale HVL-Gruppen.

26. august 2014

super flink personale

hvl-gruppen er utrolig imødekommende og lever bestemt op til deres krav.. super flotte kreative annoncer, som deres grafiker laver til os kunder ..Har kun positiv ting og sige om hvl-gruppen. god kundebetjening- placering af deres skærme helt perfekt.. .HVL-GRUPPEN anbefales helt sikker.

19. juni 2014

Rigtig god service

Rigtig god service og søde sælgere,har haft en god positiv oplevelse med Hvl Gruppen,kan trygt anbefales vh Allan Follin.

16. juni 2014

God oplevelse

Jeg købte for få måneder siden en annonce på 2 skærme. Jeg var positivt overrasket over det grafiske arbejde de havde lavet. De ramte helt rigtigt med hvordan jeg gerne vil repræsentere min forretning. Udover det talte jeg med en rigtig venlig og tålmodig sælger. Jeg kan kun sige, at det var en positiv oplevelse og et godt produkt! Kan klart anbefales!

13. juni 2014

Fantastisk service

Jeg har købt en reklame hos dem, som nu kan ses på en fladskærm. Det er en utrolig service, som de yder, og sælgerne er meget søde. Sælgerne er gode til at informere om, hvad præcis, man betaler for. Og man føler sig utrolig tryg ved at handle hos HVL-Gruppen.
Kan klart anbefales.

12. juni 2014

Organiseret

Vores oplevelse med HVL-Gruppen har været forrygende.
Der har hele vejen igennem været en super kontakt, med nogle søde og behjælpelige mennesker.
De er effektive, dygtige og har overrasket os positivt, med deres flotte resultater.

Vi takker for et godt stykke arbejde og god reklamation.

SK-TRANSPORT

13. maj 2014

Her holder man hvad man lover

En gods oplevelse.

Et behageligt sted at handle
Jeg kan kun anbefale på det varmeste at købe produkter fra HVL-gruppen . lige fra første besøg til Levering Alle ændringer var lavet til tiden, alt var gået igennem fra A-Z og afleveret til tiden i tip top stand. Sælgeren var hele tiden meget venlig, objektiv og fair, samt til at få fat i ved spørgsmål.

Rigtigt gode priser

12. august 2013

Dygtige og professionelle

Vi blev kontaktet i foråret af en sød sælger og besluttede os for at prøve med et spot i et par af de lokale steder. Jeg synes spottet blev rigtig godt og de ideer vi selv havde til det, blev der lyttet til samtidig med at de selv komponerede noget, der var godt i tråd med vores virksomhedsprofil. Prismæssigt må jeg sige at alle kan være med. Selv et lille firma som vores. Jeg kan se at HVL Gruppen har eksisteret i rigtig mange år, og det i sig selv er et tegn på at der ydes en god service og at man kan stole på dem.
Jeg kan ihvertfald varmt anbefalde dem. Det er dygtigt og professionelt arbejde for en rigtig fornuftig pris.

Mvh
Dorthe Lynge Larsen
Sunex ApS

2. august 2013

FLYGT!!!! LÆG PÅ!!!!!

Bliver du kontaktet pr telefon af HVL-gruppen, så bare skynd dig at sige nej tak og læg på.. så vil du undgå blodtryksproblemer og frustreret skaldethed over deres absolutte inkompetence på SÅ mange områder..

HVL-gruppen finder tilsyneladende deres "ofre" via annoncer i lokale ugeaviser osv og deres kommunikation er primært via telefonen, så der ikke rigtig findes så meget på skrift..

Jeg kører en lille klub i Silkeborg (men jeg bor selv i an anden by) og havde haft annoncer i den lokale ugeavis, da jeg blev kontaktet af HVL-gruppen angående deres markedsføring for virksomheder via skærme sat op forskellige steder i motionscentre og.l. (og JEG husker navnet på det kvindemenneske som jeg snakkede med).. Der bliver lavet en aftale og jeg gør opmærksom på at adressen som står i annoncen IKKE er den adresse som papirerne skal sendes til..

Der går noget tid hvor jeg ikke har hørt fra dem, da jeg så bliver ringet op om at nu havde de fået mine papirer retur for anden gang.. de har sendt dem til den skole hvor jeg har lokaler til min klub, på trods af at jeg har gjort opmærksom på det med adressen tidligere.. Allerede her synes jeg ikke det virker specielt professionelt at lave den slags fejl..

De vælger så at sende ordrebekræftelsen på en mail i stedet for, men sender mig et format som jeg slet ikke kan åbne, så jeg skriver tilbage om ikke de kan sende den i et andet format.. der sker intet og først da jeg selv ringer til dem et par uger senere sker der noget..

Ved samme lejlighed vi snakkede via telefon drøftede vi hvornår, hvordan og hvorledes at jeg skulle få sat spottet op grafisk og den mundtlige aftale via telefonen er, at jeg i løbet af maj måned 2013 skal sende dem det materiale som jeg ønsker skal anvendes, tekst, billeder osv.

MEN.. da ordrebekræftelsen omsider kommer via mail i et format jeg kan åbne, så lyder den på et tre måneders forløb i slutningen af 2012, på trods af at min mundtlige aftale med dem lød på 2 måneder, juli-august 2013, så jeg kontakter dem igen telefonisk for at få styr på den situation.. og gør igen opmærksom på den rigtige adresse.. og gør opmærksom på at jeg nu overvejer at opsige min aftale med dem..

Imellemtiden er der dog kommet et brev med et eksempel på en grafik der kunne anvendes i indslaget, hvilket så ok ud, så jeg tænker jo at nu er vi på skinner..

Vi er nået frem til slutningen af april 2013 og jeg begynder at overveje at få skrevet tekst og få taget billeder til det her spot, da jeg bliver kontaktet af deres bogholder som gerne vil sende mig ordrebekræftelse/faktura på aftalen, men har fået den retur med posten.. De har STADIG ikke fået skrevet den rigtige adresse på..
Der fortæller jeg dem min helt klare og meget tydelige mening om dem og får at vide at en anden vil rette det i systemet og kontakte mig for at bekræfte at det så også er rettet... Jeg bliver aldrig kontaktet..

Ordrebekræftelsen/fakturaen ankommer og er på et 3 måneders forløb juni-september 2013.. aftalen var stadigvæk juli-august 2013, men jeg tænker at en ekstra måned vel ikke gør noget, så jeg lader den fare.. på trods af, at aftalen egentlig er forkert..

Den følgende uge gør en af mine elever så opmærksom på at der da allerede kører et spot for klubben på en af de skærme som er nævnt i aftalen, hvilket jeg jo undrer mig noget over da jeg slet ikke har sendt noget til HVL-gruppen til at lave spottet med og der jo er over en måned til spottet overhovedet skal begynde at køre..
Jeg skynder mig at køre over for at se om det virkelig kan passe og ganske rigtigt.. der er et spot for min klub med:
1. En grafik jeg ikke har godkendt..
2. En tekst plukket fra min landsorganisations hjemmeside og som jeg aldrig har godkendt.
3. Billeder kopieret fra hjemmesiden, som der er ophavsret på.

Jeg skynder mig at tage et billede af spottet og sender det i en mail, formuleret i ikke særligt høflige eller venlige toner, til HVL-gruppen om at det spot skal pilles ned pr omgående, hvorfor og hvad der er galt med det..

Da jeg efter nogen dage ikke har hørt fra HVL-gruppen, sender jeg endnu en mail, hvor jeg udtrykker min skuffelse over at de ikke engang har reageret..
Yderligere et par dage senere kommer der så et brev fra dem med en kopi af tidligere fremsendte ordrebekræftelse, hvori der bare er lavet en krussedulle og med håndskrift er tilføjet at aftalen er annuleret..

åh ja forresten.. min adresse var stadig ikke blevet rettet i brevet, men var håndskrevet uden på konvolutten..

Havde det været en mulighed at give minus-stjerner, så havde de fået maksimum negative...

14. maj 2013

Seriøst uprofessionelt!!!

HVL-Gruppen kontaktede mig i min egenskab af ejer af et lille nystartet firma og ville sælge mig reklameplads på to skærme. Efter lidt frem og tilbage var jeg rimeligt hooked på idéen og jeg får tilsendt en ordrebekræftelse sammen med HVL-Gruppens udkast til annoncen, der efter sigende er udfærdiget af deres erfarne grafikere.

Jeg havde ingen indvendinger til ordrebekræftelsen med jeg var ikke tilfreds med deres annonceudkast. Derfor sender jeg mit eget annonceforslag retur med nogle kommentarer til, hvad jeg ikke brød mig om i deres udkast, der efter min mening indeholdt alt for meget tekst og derfor ikke var egnet til at blive vist i et 15 sekunders spot på en skærm. Desuden var der ikke blevet lyttet til det, jeg havde sagt i telefonen om, hvad der skulle fokuseres på i annoncen.

Efter dette hører jeg ikke mere og jeg kontakter derfor sælgeren fra HVL-Gruppen efter 3 dage for at høre, hvad der sker. Her får jeg at vide, at hans chef har informeret ham om, at deres tilbud til mig ikke længere er gyldigt og at de ikke kan gå videre i samarbejdet. Med andre ord, HVL-Gruppen bryder sig ikke om at blive udfordret, så en kunde, der stiller spørgsmålstegn ved deres professionalisme, er ikke en kunde, de ønsker at samarbejde med.

Seriøst uprofessionelt!!! De behøver ikke at ringe igen...

19. december 2012

Sælger masser af varm luft, og lytter ikke til sine kunder

Vi havde en rigtig super samtale med en sælger der var super til sit arbejde som sælger. Vi lavede en aftale og godkendte aftalen, og loven siger som nævnt at aftaler er bindende, så fred være med det.

I korte træk gik det ud på at HVL Gruppen viste vores "reklame" på et par skærme, der fremgik af aftalen, og vi skulle vises minimum 50 gange om dagen osv.

Vi gik så på nogle test besøg de pågældende steder som alle andre gør, og her gik det op for os at vi måske ikke havde indgået verdens bedste aftale, for vores reklame druknede fuldstændigt i alle de andre - på trods af at den naturligvis blev vist som lovet, så havde vi aldrig sagt ja hvis vi havde checket op på det i forvejen.

Men vi er heller ikke uenige endnu.
Det sker først hvor en kvinde vi desværre ikke husker navnet på - men det mener jeg heller ikke at loven siger at man skal - fra HVL Gruppen kontakter os og spørger ind til vores tilfredshed.

Vi forklare hende at vi ikke er tilfredse og at vi ønsker at annullere samarbejdet. Hun siger så at det er hun naturligvis ked af at høre, men hun vil se ind til det og samtidig sørge for at vi bliver kontaktet af en sælger.

Vi har på pågældende tidspunkt ikke betalt fakturaen, og gør det heller ikke der, da vi mener at vi ikke skal foretage os noget eftersom hun ville tage sig af det - eller ihvertfald ikke før vi er blevet kontaktet som hun sagde at vi ville.

De bliver så ved med at sende fakturaer til os, og til sidst skriver jeg en mail og beder dem om at stoppe fordi vi telefonisk har annulleret samarbejdet for længe siden.

Så skriver sælger <Personlig data fjernet> tilbage at aftalen ikke kan annulleres. Vi skriver en del frem og tilbage, og vi holder fast i at vi har annulleret samarbejdet telefonisk da vi blev ringet op.

Men uden held, <Personlig data fjernet> holder fast i at aftalen er bindende. Hans sidste mail inden jeg opgav at skrive tilbage lød således:
"Vi kan ikke bare tage folk af og på skærmene udenfor den aftalte tid.
Du må have forståelse for, at vi ikke kan annullere aftalen fordi du efter 2 måneder efter opstart har ringet til os og talt med en person du ikke nævner navnet på.
Beklager, men aftalen er bindende."

Nogenlunde det samme han mere eller mindre robotagtigt havde skrevet i alle de andre mails.

Aftaler er Juridisk bindende, jovist er de det. Det er bare trist at man skal helt ud i betegnelsen juridisk - vi ved derfor godt at aftalen ikke kan annulleres AF OS ihvertfald.

Det vi så føler os dårligt behandlet over er at <Personlig data fjernet> overser at VI bliver ringet op - det er altså ikke os der ringer til hende. Vi havde prøvet at ringe til den, men kunne få kontakt - HUN ringede til os og HUN sagde at HUN ville se ind til sagen og HUN ville få én til at kontakte os - som aldrig skete.
Efter vi sagde at vi ønskede at stoppe samarbejdet og HUN udtrykte at det ville hun se ind til, så antager vi det helt naturligt som en accept af vores ønske.

At <Personlig data fjernet> så fortsætter med sætningen:
"og talt med en person du ikke nævner navnet på", efter at jeg havde forklaret ham at vi ikke husker navnet på den ellers rare kvinde der ringede til os - så kunne han ligeså godt havde sat et skilt op hvor han kaldte mig en løgner.

Nå, men når alt kommer til alt så er aftaler jo bindende.
Og når <Personlig data fjernet> og hans pengemaskine af et firma har det juridiske på det rene, så kan de tromle hen over der hvor de har lyst - og det gør de. Helt uden at lytte til eller tage sig af hvad det er vi siger og fortæller.

Vi stiller en undren til den søde kvinde der ringer og spørger ind til det hele, helt uden efterfølgende at handle på det der bliver snakket om, det er altså mystisk og misvisende, og virker nyttesløst når de ikke tager sig af det alligevel.

Fakturaen er i øvrigt betalt nu 2500,- for aftaler er jo bindende. Pengene er gået til intet andet end det de lover, masser af varm luft.

Ps. naturligvis kan en aftale annulleres, det kræver bare at begge parter er indforstået.

28. oktober 2012