🥇 Huurstunt.nl Anmeldelser

1.560
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een tijd kwam ik er achter dat mijn premium abonnement nog steeds liep. Ik heb die toen direct afgesloten maar te laat voor de deadline. Ik wist zeker dat dit een fout in het systeem was en dat ik... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Belachelijk dat ze een kalendermaand opzegtermijn aanhouden voor hun premium abonnement. Ik gebruik al vanaf eind Juli de diensten niet meer. Ben vergeten op te zeggen, dus heb dat in Augustus gedaan.... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Weggegooid geld. Heb dit voor Utrecht gebruikt, je krijgt bijna alleen maar links naar 4-5 andere grote betaalsites, en die hebben ook hun eigen berichtenservice, dus daar kan je je net zo goed voor o... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is echt een hele goede site. Je krijgt veel verschillende advertenties en precies wat je zoekt en voor ingeschreven staat. Dankzij deze site hebben we een prachtig appartement kunnen vinden. Beda... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Online markedsplads
  2. Boligudlejningskontor
  3. Ejendomsmægler

Om 🥇 Huurstunt.nl

Skrevet af virksomheden

Huurstunt is het toonaangevende huurwoningplatform van Nederland waar verhuurders en woningzoekenden elkaar moeiteloos kunnen vinden. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande marktkennis, bieden wij precies wat jij nodig hebt voor een snelle en soepele woningzoektocht.

Dankzij onze GRATIS woning e-mails ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuw aanbod. Daarnaast voeren we strenge controles uit om ervoor te zorgen dat het getoonde aanbod altijd up-to-date en correct is.

Nieuw bij Huurstunt: maak gebruik van onze geavanceerde AI-technologie en unieke zoekservice, die meer dan 300 websites doorzoekt om de perfecte huurwoning voor jou te vinden. Via Huurstunt is je nieuwe huurwoning zo gevonden!

Huurstunt

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.560)

86 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Na ruim 2 jaar nog steeds geen woning

Sinds juni 2023 heb ik een premium account op Huurstunt en tot op heden 0 reacties, 0 bezichtigingen en wij zitten helaas nog steeds in een veel te kleine sociale huurwoning. Ik heb het idee dat de woningen ook erg laat op huurstunt zichtbaar zijn, waardoor je steeds naast het net vist. Ik vraag mij af of er daadwerkelijk mensen zijn die via Huurstunt een woning gekregen hebben..

Edit: hoe gaat dit proces dan in z’n werk? Als ik bijvoorbeeld naar de site van de verhuurder ga, staan woningen vaak al ‘onder optie’ terwijl deze net pas op Huurstunt staan. Ik heb dit probleem al meermaals bij jullie gemeld en kreeg alleen reactie terug dat het direct wordt aangepast. Mijn profielwensen zijn verder up to date, daar ligt het zeker niet aan.

24. juli 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

We begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer het zoeken naar een passende woning langer duurt dan gehoopt.

Huurstunt is een verzamelplatform waarop dagelijks nieuw aanbod wordt geplaatst, afkomstig van verschillende verhuurders en makelaars. Helaas hebben wij geen invloed op het tempo waarop zij reageren of hoeveel woningen er beschikbaar zijn in een specifieke regio.

Wat betreft je opmerking over de zichtbaarheid van woningen: zodra het aanbod bij ons binnenkomt, wordt dit direct online gezet en binnen 30 minuten per e-mail verzonden. We versturen bewust geen e-mails per minuut om te voorkomen dat deze als spam worden gezien. Wel kun je zelf je zoekopdracht fijn afstemmen via je account, zodat je enkel aanbod ontvangt dat écht past bij jouw wensen.

Als je dat wilt, kijken we graag met je mee om je zoekprofiel te optimaliseren. Je kunt hiervoor contact opnemen via support@huurstunt.nl. We helpen je graag verder.

Edit: We begrijpen goed dat het frustrerend is als woningen op Huurstunt nog beschikbaar lijken, terwijl ze op de website van de verhuurder al ‘onder optie’ staan. Dit heeft te maken met het feit dat wij het aanbod van externe aanbieders zo snel mogelijk overnemen. In de praktijk kan het voorkomen dat een woning tussen het moment van aanlevering en publicatie al vergeven is — zeker op een oververhitte woningmarkt.

We verwerken meldingen over niet-beschikbaar aanbod altijd direct. We willen benadrukken dat we afhankelijk zijn van externe bronnen, maar we blijven continu werken aan het verbeteren van de snelheid en nauwkeurigheid van onze updates.

Graag ontvangen wij meer gegevens van je, zodat we alle communicatie erbij kunnen pakken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mijn moeder en ik waren maanden bij…

Mijn moeder en ik waren maanden bij huurstunt ingeschreven. Wij hebben geen huis uit kunnen kiezen, en geen reactie van huurstunt gekregen. Naar iedereen die dit leest, ik raad aan om geen van de 5 ster reviews die je op hun site zie te geloven. Ze betalen mensen 3500 euro om neppe reviews voor hun te posten!

13. juli 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

We vinden het jammer dat jullie ervaring met Huurstunt niet aan de verwachtingen voldeed en begrijpen dat het frustrerend kan zijn als je ondanks je inspanningen geen woning hebt kunnen vinden.

We willen je echter nadrukkelijk laten weten dat Huurstunt geen mensen betaalt om reviews te schrijven. Alle beoordelingen – positief én negatief – worden op onafhankelijke platforms zoals Trustpilot geplaatst door echte gebruikers. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar ervaring kan delen.

Wat betreft de reacties op woningen: Huurstunt is een platform dat het aanbod bundelt van verschillende verhuurders. Het is vervolgens aan deze verhuurders om te reageren op de berichten die zij ontvangen. We hebben hier helaas geen directe invloed op.

Als je specifieke voorbeelden hebt van woningen waarop je geen reactie hebt ontvangen, of andere zaken die we voor je kunnen uitzoeken, dan nodigen we je van harte uit om contact op te nemen via support@huurstunt.nl of telefonisch via 085-1305331. We denken graag met je mee.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik schrik er echt van dat zoveel mensen…

Ik sta zelf al enige tijd op de site en heb mij maar uitgeschreven. De ruimtes die aangeboden worden als actueel zijn al lang weg of hebben nooit bestaan. Ik schrik er echt van dat zoveel mensen al jaren opgelicht worden door deze site. De overheid niets doet terwijl oplichting in het wetboek staat als strafbaar. Onderwijl steekt het bedrijf huurstunt enorm veel tijd en energie om alle 1 ster reviews te overschaduwen met nep 5 ster reviews om toch te boek te kunnen staan op trust pilot met een 4.2 review. Uiterst opmerkelijk dat zo al jaren door mag gaan. Schandalig.

6. juli 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

Bedankt voor je uitgebreide reactie. We begrijpen dat je teleurgesteld bent en willen hier graag op reageren.

Huurstunt is een verzamelplatform dat het woningaanbod van verschillende verhuurders samenbrengt om woningzoekenden een volledig overzicht te bieden. We proberen het aanbod zo actueel mogelijk te houden, maar gezien de krapte op de woningmarkt kan het helaas gebeuren dat woningen snel worden verhuurd. Dit kan de indruk wekken dat een woning nog beschikbaar is, terwijl dat niet meer het geval is.

Wat betreft de reviews: we benadrukken dat we geen nepbeoordelingen plaatsen. Alle reviews op Trustpilot zijn afkomstig van echte gebruikers en we nodigen iedereen uit om hun ervaring te delen, zowel positief als negatief.

Mocht je voorbeelden hebben van advertenties waarvan je denkt dat ze niet correct zijn, stuur die dan gerust naar support@huurstunt.nl.

We kijken het graag voor je na en ondernemen actie waar nodig.

Voor verdere vragen of hulp kun je ons ook telefonisch bereiken via 085-1305331. We staan voor je klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voornamelijk doorverwijzen naar andere betaalde sites

De site laat voornamelijk huurwoning van kamernet zien. Prima dat ze dit doen, maar als gebruiker heb je er niks aan, kan je beter een account direct bij bijv. kamernet nemen.

30. juni 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

Bedankt voor je feedback. Huurstunt is een verzamelplatform dat het aanbod van verschillende aanbieders, waaronder Kamernet, op één plek samenbrengt, zodat je eenvoudig een compleet overzicht hebt van beschikbare huurwoningen.

We willen benadrukken dat al voordat je een account aanmaakt duidelijk wordt vermeld wanneer een advertentie van een externe aanbieder komt, zoals Kamernet. Zo weet je van tevoren of er aanvullende voorwaarden of kosten gelden bij een andere aanbieder.

Mocht je vragen hebben over het gebruik van Huurstunt of hulp willen bij je zoektocht, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via support@huurstunt.nl of 085-1305331.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Veel keuze

Veel keuze, helaas wordt je ook wel doorverwezen naar kamernet en moet je opnieuw betalen voor een aangboden woning en wordt het wel wat duur allemaal

27. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bemiddelaar met duren zogenaamde…

Bemiddelaar met duren zogenaamde abonnements kosten. Niet aan beginnen. Zelfde als Huurportaal, huurstunt, huurzone, directwonen, papayo, huurflits en huurwoningkoning. Die vragen allemaal belachelijk veel geld en doen wijnig tot niks en je komt er moeilijk vanaf.

27. juni 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de kosten voor een abonnement een belangrijke overweging zijn. Huurstunt is een verzamelplatform dat huurwoningen van verschillende aanbieders samenbrengt, zodat je eenvoudig een breed overzicht hebt van het actuele aanbod.

Bij het aanmelden worden de kosten en voorwaarden duidelijk vermeld en kun je zelf bepalen of een Premium Account past bij jouw zoektocht. Ook kun je op elk moment je abonnement opzeggen via je accountinstellingen.

Mocht je hulp nodig hebben bij het stopzetten van je abonnement of vragen hebben over de werking van Huurstunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via support@huurstunt.nl of 085-1305331. We helpen je graag verder!

Ongelofelijk slechte website!!!!

Ongelofelijk slechte website!!!!! Stuurt je door naar kamernet of pararius waar je alsnog 30/40€ moet betalen om een reactie te mogen sturen. Heel veel scans. En je krijgt meerdere keren de mogelijkheid om een zogenaamd “gratis account te proberen” en dan moet je alsnog betalen. Nutteloos en slecht.

24. juni 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

Huurstunt is een verzamelplatform dat het woningaanbod van verschillende verhuurwebsites samenbrengt, waaronder ook externe aanbieders zoals Kamernet of Pararius. Bij elke advertentie waarbij je wordt doorgestuurd, staat dit duidelijk aangegeven, zodat je vooraf weet of er aanvullende kosten kunnen gelden bij een andere aanbieder.

Wat betreft het gratis account: hiermee kun je het aanbod bekijken en zoekopdrachten instellen. Alleen voor het actief reageren is een Premium Account nodig.Je zit daarbij nergens aan vast zolang je binnen de proefperiode opzegt — dit wordt ook vooraf aangegeven.

Mocht je toch een advertentie of situatie zijn tegengekomen die misleidend was, dan horen we dat graag. Neem gerust contact op met onze klantenservice via support@huurstunt.nl of 085-1305331, dan kijken we het graag met je na.

They never contacted me

They never contacted me

23. juni 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

Thanks for your message. Please note that Huurstunt is a housing platform, not the actual landlord or rental agency. When you respond to a listing, your message is sent directly to the advertiser — and it's up to them to reply.

If you've had trouble getting responses, feel free to contact us at support@huurstunt.nl or call us at 085-1305331. We’re happy to check whether everything went through correctly and help you make the most of your account.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is totaal oplichting je betaal voor…

Dit is totaal oplichting je betaal voor niks eingelijk, wordt gestuurd naar andere sites waar je ook moet betalen WAARDELOOS!!!!!

17. juni 2025

Besvarelse fra 🥇 Huurstunt.nl

We begrijpen dat het frustrerend is als je het gevoel hebt dat je niet de juiste waarde uit je abonnement haalt.

Huurstunt is een verzamelplatform: we brengen huurwoningen van verschillende aanbieders samen op één plek. Bij sommige advertenties word je doorgestuurd naar een externe aanbieder – dit wordt altijd duidelijk vermeld vóórdat je je aanmeldt of reageert. Zo weet je van tevoren of er aanvullende voorwaarden gelden.

Mocht je tegen advertenties zijn aangelopen die onduidelijk of verouderd waren, dan horen we dit graag zodat we het kunnen onderzoeken. Je kunt hiervoor contact opnemen via support@huurstunt.nl of 085-1305331. We helpen je graag verder.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.