1. Ejendomsudlejning
  2. Feriehus
  3. Boligmægler
  4. Ejendomsmægler
  5. Ferieudlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Elke dag 100+ nieuwe huurwoningen. Geen wachtlijsten. Direct huren. 500+ verhuurders. Actief in 65 steden

2,2

Under middel

Verschrikkelijk

In eerste instantie lijkt het fijn, maar nooit een aanbod gehad en nu heb ik mij 2 jaar geleden al uitgeschreven en nog blijven ze geld afschrijven. Nu al meerdere keren geprobeerd, maar ze blijven afschrijven…. Verschrikkelijk bedrijf!

22. september 2025

In wat ze je beloven en in wat ze voor je doen zit een wereld van verschil!!

Ik heb bij Huurprofielen.nl drie maanden een betaald profiel gehad. Geen enkele reactie aan de hand van mijn zoekopdrachten ontvangen en geen enkele voordracht bij een verhuurder gedaan. Schaam jullie!
Ik kan niemand aanraden om bij Huurprofielen.nl een (betaald) profiel aan te maken; het vertrouwen dat ze iets voor je doen ben ik helemaal kwijt. Jammer!

27. februar 2024

Oplichters!!!

Oplichters!!!!

Pas op!!! Onbewust hangen ze een abo aan je vast zonder te weten.

€20 per maand afschrijven, en vervolgens niks doen.

Slecht slecht slecht.

Huurprofielen ga je schamen. Misbruik maken van het woning tekort.

8. marts 2023

Oplichters die profiteren van woningnood

Inderdaad een bedrijf wat niets voor je doet. En als je een keer een woning bekijkt, blijk je gelijk een abonnement geactiveerd te hebben. Vervolgens moet je € 19,75 per maand betalen en de woningen die ze op hun site vermelden zijn kopieën van andere sites en ze hebben geen enkele mogelijkheid om je aan de woning te helpen. Pas dus op. HET ZIJN GIGANTISCHE OPLICHTERS

31. januar 2023

€268,- lichter zonder het te weten

Ik kwam er na 16 maanden achter dat ze maandelijks €16,75 van mijn rekening afschrijven voor het zoeken naar huurwoningen. Ik had me ooit aangemeld op hun website, er is mij nooit duidelijk gemaakt dat daar kosten aan verbonden waren.. Zonde van het geld!

27. december 2022

Dit is een club die niets voor je doet

Dit is een club die niets voor je doet. Ben nu 4 maanden betaald lid geweest en het enig wat ze goed kunnen is incasso's doen. Er is werkelijk geen enkele reactie binnen gekomen. Advies: sla deze jongens over en begin er niet aan

7. august 2021

1 bak onzin

Wederom een website gevonden die niet correct blijkt te zijn. Ze geven je een boel hoop, maar reageer je ergens op dan krijg je nooit bericht terug. Allemaal geld aftroggelen van mensen die hard op zoek zijn naar een betaalbare huurwoning.
Ze zoeken helemaal niet voor je, ze zoeken gewoon random woningen op waar zij vervolgens helemaal geen mogelijkheid hebben om je aan voor te dragen.
Tevens zijn ze alleen via de mail te bereiken. Je krijgt ook hele gekke mailtjes terug en ze doen erg moeilijk.

4. april 2019

Er dette din virksomhed?