Ik vind het een zeer overzichtelijke site en erg klantvriendelijk platform! Ik stond ingeschreven op 5 verschillende woning platforms en dit is veruit de beste! Niet alleen omdat ik hier eindelijk... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik wou mijn huis verhuren voor 2 jaar, maar elke platform vraagt er belachelijk hoge tarieven voor. Hier was het gelukkig gratis, en na 2 maanden was er gelukkig een stelletje die mijn woning heeft ov... Se mere
Bedankt team huurhuisdirect ben enorm blij met jullie goede service vrijdag gaan wij verhuizen naar ons nieuwe plekje
Har besvaret 42 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb geabonneerd
Ik heb geabonneerd, €29,95 betaald en ik kan niet eens de website openen.. het geeft altijd aan dat er een fout is opgetreden. Ik kan ook mijn abonnement niet opzeggen omdat ik niet in de website kan.. Ik vind dit echt belachelijk.. Echt oplichters
Makkelijke en gratis site!!!
Ik wou mijn huis verhuren voor 2 jaar, maar elke platform vraagt er belachelijk hoge tarieven voor. Hier was het gelukkig gratis, en na 2 maanden was er gelukkig een stelletje die mijn woning heeft overgenomen.
Opgelicht!
Bedankt team huurhuisdirect ben enorm…
Het zijn gewoon vieze oplichters
Het zijn gewoon vieze oplichters! Geld betaald en je kunt niks.
Goed geholpen ga vaker hier huren!
Bedank voor de goeie klantenservice heb…
Bedank voor de goeie klantenservice heb net een een bezichtiging gehad en morgen huur overeenkomst teken thx team huurhuisdirect
Het duurde even maar werd goed geholpen…
Het duurde even maar werd goed geholpen en blij toen ik eenmaal mijn huissleutel in mijn handen hield! Super bedankt voor de hulp!
Weer de zoveelste site die eigenlijk…
Weer de zoveelste site die eigenlijk mensen lokt. Ingeschreven en betaald, op meerdere woningen gereageerd maar geen tegen bericht. Geld weg voor niets, helaas weer eens ingetrapt.
best service
Thank you for good service!
Thank you for good service! Everything is very well!
Thanks for the service!
Enorm blij met jullie hulp
Enorm blij met jullie hulp! Nogmaals bedankt!
Wauwww!!!
Ik heb zelden zo duidelijke woning site gevonden in de laatste jaar. Ik ben nu al een jaar lang op zoek naar een woning, en alle sites vielen mij zwaar tegen. Een collega van mij heeft mij huurhuisdirect.nl geadviseerd en ik moet zeggen… GEEN SPIJT! Hier hebben ze een 100% garantie op geen woning geld terug😲😲😲 kosten mij wel 129.95 maar mijn collega heeft zijn woning gelukkig in die tijdsperiode gekregen, maar zijn broertje dus niet en die kreeg zijn geld gewoon terug. #LOVE THIS SITE
Super ervaring
Niet alleen omdat ik hier eindelijk wel mijn huis heb gevonden maar vooral omdat ik zo goed geholpen ben door de klantenservice. Dus ik raad iedereen aan als er iets aan de hand is om direct contact op te nemen met hun klantenservice team want je wordt zeer vriendelijk geholpen! 10 STERREN!!!
Ik voel me echt opgelicht
Ik voel me echt opgelicht door Huurhuisdirect.nl. Je betaalt 30 euro voor een maand, maar je krijgt daar echt helemaal niks voor terug. De woningen die erop staan, zijn vaak al maanden of zelfs jaren geleden al verhuurd. Je stuurt aanvragen in voor bezichtigingen, maar je hoort nooit meer iets terug. Geen telefoonnummer, geen e-mailadres van een verhuurder, helemaal niks.
Wat me ook meteen opviel: op de site ontbreken gewoon belangrijke gegevens zoals het KvK-nummer en btw-nummer, terwijl dat wettelijk verplicht is. Er is ook nergens een fatsoenlijk contactadres of klantenservice te vinden. Uiteindelijk kreeg ik een reactie van een vaag e-mailadres (info@jouwhuisje), maar dat blijkt ook al een slechte reputatie te hebben en die site is nu ineens verdwenen.
Kortom: ik heb 30 euro betaald voor lucht. Ik hoop dat anderen deze fout niet maken. Dit lijkt op pure misleiding en zou eigenlijk niet mogen bestaan!

Besvarelse fra Huurhuisdirect
Goede ervaring
Na het lezen van sommige reviews ben ik blij dat ik op advies van mijn werkgever mij toch in heb geschreven! Ik heb een woning! Thnks voor de service @huurhuisdirect
Ik vind de site erg overzichtelijk en…
Ik vind de site erg overzichtelijk en makkelijk. Mijn ervaring is positief.

Besvarelse fra Huurhuisdirect
Læs mere om andre typer anmeldelser.