Virker som snyd, firmaet ligger i USA.
De sender ikke rigtig noget men er hurtige til at opkræve pengene..
Her finder du billige gavekort til den amerikanske Itunes store. Leveret til din e-mail indenfor 30 minutter.
De sender ikke rigtig noget men er hurtige til at opkræve pengene..
jeg har få over en måned siden købt et 100 dollar gavekort på deres site
men har intet hørt fra dem eller modtaget noget der virker.
på trods af jeg har forsøgt at skrive til dem
brug det ikke
Virker som det skal. Prisen kunne efter min mening godt være lidt laver, men hvem kan bebrejde dem at de gerne vil tjene penge.
Nogle skriver at det tog 5 min. Det tog ikke engang 5 min. Kan kun anbefale.
Så løb kontoen tør, men hvad gør det når de leverer på 5 minutter en almindelig torsdag aften! Tak for det :-)
....modtog gavekortet i løbet af ca. 5 min. og det var endda helligdag og efter kl. 20.
Gode priser og hurtig levering, der mangler dog Dankort betaling på siden. Så gir det også den sidste stjerne!
Bestilte itunes gavekort for 100$ og fik 5 koder som tilsammen gave 100$...
Det spiller 100%!!!
Jeg kommer igen!! :)
Det kunne ikke være nemmere - de to gange jeg har bestilt, har jeg fået koderne inden en time. Kan kun anbefale stedet.
Jeg fik mit gavekort få timer efter jeg havde bestilt og det virker som det skal. Det er ikke sidste gang jeg har købt gavekort her.
Bestilte og betalte via PayPal et 30$ iTunes Gift Card og de er trukket men jeg har intet hørt fra Hurtigegavekort.dk i 24 timer. Har ellers skrevet og forsøgt at ringe til dem på telefonnummeret domænet er registeret under på DK-Hostmaster. Lidt ærgerligt da jeg ellers syntes det er en god side.
UPDATE:
jeg havde skrevet forkert e-mail adresse. Jeg kunne ikke
kontakte dem, jeg forsøgte med e-mail og telefon uden held.
Men jeg har modtaget gavekort, nu.... så tak til jer og undskyld til
hurtiggavekort.dk at jeg have skrevet forkert e-mail adresse. Forslag - lav
en validerings rude af e-mail før afsendelse af ordre, en mail adresse hvor
man får en bekræftelse på man har sendt jer en e-mail."
altid hurtig levering - har altid modtaget gavekortene til tiden og i flere tilfælde hurtigere end der loves på hjemmeside.
De mindste problemer løses enten via mail, SMS eller mobil og bliver altid behandlet mere end ok.
Skulle bruge et gavekort til min amerikanske iTunes konto, og købte et 30 dollars gavekort for lidt over 200 kroner. Jeg betalte online med VISA kl. 17.34, og 1 (!) minut senere havde jeg koden på mailen. Meget imponerende! Jeg har lige indtastet koden i iTunes, og det virker fint. 5 stjerner herfra!
Vi har brugt hurtigegavekort til at fylde vores amerikanske iTunes konto op med.
Deres "merpris" for kortene er nogenlunde acceptable synes jeg.
Men det var lidt et irritationsmoment, at man skal vente til "normale åbningstider" for at få koden tilsendt. Sidder man en aften og vil leje en film, så går der lidt af glæden, når man skal vente. Tilgengæld kom koden ret hurtigt næste morgen.
Så kunne man få tilsendt koden med det samme, så vanker der en stjerne mere.