Fine priser og fine produkter. Uhyrlig ringe service. Dels kræver de fuldt postgebyr ved returninger - en kæmpe uskik, specielt med produkter hvor det kan tage et par forsøg at finde de r... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 2 uger
En kæmpe tak til Alexandra og Natasha…
En kæmpe tak til Alexandra og Natasha fra Rødovre Centrum for deres fantastiske service. ❤️ De var så imødekommende, hjælpsomme, tålmodige og utrolig søde. Man kunne virkelig mærke, at de oprigtigt gerne ville hjælpe , deres smil og varme kunne mærkes helt ind i hjertet. Tak for en virkelig dejlig oplevelse! 🌷
T.E
Jeg har forsøgt at slette min profil
Jeg har forsøgt at slette min profil. Det er ikke muligt at gøre via deres hjemmeside. De kræver at man enten downloader deres app eller skriver direkte til dem. Men det er heller ikke nok at skrive direkte til dem. Jeg skrev til dem på dansk og fik svar tilbage på hollandsk, og med endnu et link. Dårlig service at de besværliggør en simpel anmodning om at få slettet sin profil.
Følger ikke dansk lovgivning
Faktisk .. skulle de ingen stjerne have.
Meget dårlig kommunikation.
Pr mail og uden forståelse og empati.
Aldrig mere hunkemüller.
Great underwear and professional and…
Great underwear and professional and kind service
Altid meget fin service i forretningen…
Altid meget fin service i forretningen i Storcentret i Næstved i slutningen af uge 32
Fine priser og produkter, ødelæggende ringe serviceniveau
Fine priser og fine produkter. Uhyrlig ringe service.
Dels kræver de fuldt postgebyr ved returninger - en kæmpe uskik, specielt med produkter hvor det kan tage et par forsøg at finde de rigtige størrelser.
Dels skal alle ordrer returneres i pakker hver for sig - hvilket så betyder, at ikke bare stiger prisen på returneringer, det er også markant mere bøvlet at returnere.
Dels er deres returningstjeneste virkelig dårligt indrettet. Hvis du klikker forkert en gang kan du ikke gå tilbage og rette. Dette betød at jeg en enkelt gang kom til at vælge returnering direkte til butik - et klik, og så var det sket. Ingen mulighed for at annullere.
Og da jeg skrev til Hunkemöllers kundeservice om hjælp? Ja, der måtte de desværre fortælle mig, at det kunne de ikke gøre en døjt ved. Men jeg var da velkommen til at sende pakken til dem som en almindelig ordre nede i en pakkeshop.
Fra ende til anden en dybt skuffende serviceoplevelse. Selv discountbutikker yder en markant bedre service.
Som prikken over i'et kan man ikke se sine returneringer på deres hjemmeside. Der er ganske vist en menu, der hedder "Ordrer og returneringer," men den indeholder udelukkende ordrer. Ikke returneringer.
Frygtelig kundeservice.
Jeg har bestilt en ordre, og selvom jeg har rettet min adresse, ser jeg efter bestilling, at den har brugt min gamle adresse, hvor jeg ikke længere bor.
Jeg ringer derfor med det samme til kundeservice, og spørger om adressen kan ændres. Jeg får fat i en super lad medarbejder, der tydeligvis ikke gider at være der, og som bare svare “næ, vi kan ikke hjælpe dig”. Jeg beder derfor om at få annulleret ordren, SOM ER LAVET FOR MINDRE END 3 MINUTTER SIDEN!!!, og får samme svar, “nej det kan vi ikke. Du må sende pakken retur når jeg modtager den”. Jeg svare selvfølgelig at det kan jeg jo ikke, for nu er det jo ikke mig der modtager den?! Og hvad er svaret til det? “Det lyder som et problem for dig, men det er ikke noget jeg har tænkt mig at hjælpe dig med. Har du flere spørgsmål?”.
Jeg syder! Hvad i alverden er det for en elendig kundeservice? Havde gerne givet 0 stjerner, men det er desværre ikke muligt!
Ubehageligt personale
Jeg stoppede med at købe undertøj i Hunkemöller, da de aldrig havde min pasform.
Men da Hunkemöller på Søndergade i Horsens var på min rute, og jeg manglede en vaskepose, så svingede jeg derind, hvilket jeg fortryder!
Min kæreste og jeg bliver mødt af to ekspedienter, en sød ældre dame, og en meget ubehagelig yngre kraftig kvinde.
Jeg spørger, hvor de har vaskeposerne henne, hvorefter den ældre dame henviser mig til dem. Dette får så den kraftige kvinde til at starte et krydsforhør, om hvorvidt jeg vasker mine bøjle bh'er deri, for så var reklamationsretten ikke længere gældende hos dem.
Her informerede jeg hende om, at jeg ALDRIG køber undertøj hos Hunkemôller, og desværre, fordi jeg var så chokeret, så endte jeg med at købe vaskeposen. Den skulle jeg selvfølgelig have ladet ligge. Men jeg kan så trøste mig med, at jeg aldrig nogensinde handler der igen!
Igen forkert leveringssted.
Bestilte i går aftes varer hos Hunkemöller.
Pga tidligere fejllevering havde jeg fået at vide jeg skulle vælge et andet leveringssted.
Dét gør jeg.
Og i dag, hvor mail kommer med info om at varen er pakket, står der at pakken leveres til samme sted som tidligere leveringer. En mindre by udenfor den større by hvor jeg bor, og hvor jeg skal med bus for at hente pakken!
Så endnu engang må jeg lade pakken ligge på afhentningsstedet og lade den gå retur.
Jeg forstår ganske enkelt ikke hvordan det kan ske.
Det er simpelthen utroligt det kan blive ved.
Manglende produkter og elendig kundeservice
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med kundeservice i 2 uger nu, da jeg manglede produkter i min online ordre? Jeg har ikke modtaget alle produkter jeg bestilte og betalte for, det er under alt kritik!
Jeg har forsøgt flere kundeservice kanaler og jeg får INTET svar fra nogen! Har forsøgt kunderservice telefonen næsten dagligt, men kommer ikke igennem, man venter bare i uendelighed, uanset dag og tid.
Vi var inde i Hunkemøller i…
Vi var inde i Hunkemøller i Sønderborg,i borgen idag.
Fantastisk betjening. Så meget erfaring og no how,skal man lede længe efter.
Sød,energisk og virkelig dygtig ekspedient.
Hun fik min datter..på 15..til at føle sig i så gode hænder.
Tak for en mega god oplevelse ❤️Du er guld værd i en forretning.
Order
I didn’t get my order and it has been 3 weeks since I ordered it
Det var så god en oplevelse i…
Det var så god en oplevelse i hunkemøller, Lyngby i dag. Super betjening. Og ekspedienten vidste så meget om produkter, størrelser og pasform. Jeg følte mig så sikker på valg af bh'en, på grund af ekspedientens viden. Tusind tak.
Det utroligt der er så stor forskel på sælger/ekspedienter. Skønt når nogen giver sig tid, er imødekommende og samtidig virker som omsorgsfulde og sympatiske mennesker og som spørger ind til en. Virkelig en sælger med overskud 👍
Dårlig service og kvalitet!
Så dårlig oplevelse. Ekspedienten talte om søster størrelser, i stedet for at finde den rigtige størrelse, eller bestille den hjem. Jeg har købt, med hjælp fra ekspedienten, nogle bh'er, der ikke sidder optimalt. Bh' erne kan ikke vaskes i maskinen, og går i stykker første gang du gør det. KØB IKKE HER!!!! Dårlig kvalitet!!! Jeg har haft bh' er fra Chance, som er vasket i maskinen og holder i mange år. Køb et andet sted med bedre kvalitet, hvis ikke du ønsker en bh, hvor bøjlen popper ud 2 gang, du går med den. Det er tydeligvis deres kvalitet, når de ikke bytter den. Jeg køber andre mærker i fremtiden.
Som en scam shop!
Som en scam shop! Brug ikke deres online butik!!
Jeg sidder og venter på 20'ende minut på at komme igennem til kundeservice uden held. Ingen 'du er nummer x i køen' bare 'vi har travlt'
Jeg har skrevet via appen uden at få svar.
De har trukket 1300.- som betaling men post nord har ikke modtaget en pakke. Bestillingen skete sidste uge hvor pengene også blev trukket. Er det overhoved en legitim butik eller er det en online scamside?!?
Jeg har før haft gode oplevelser i de fysiske butikker, men det her er jo til grin og forhpbentligvist ulovligt.
Sød hjælpsom og kompetent ekspedient i…
Sød hjælpsom og kompetent ekspedient i Randers Storcenter - jeg kommer igen.
Hurtig ekspedition og levering
Hurtig ekspedition og levering. Lækker kvalitets undertøj
Quick deliveries and easy returns.
Strøget Aarhus, O og DÅRLIG service
Strøget Aarhus - Sureste ekspedient
To butikker i Aashua med vidt forskellig service. På Strøget er INGEN service og ekspedienten laver MAX stor fejl. Da jeg siger, at jeg føler mig dårlig behandler, er hendes eneste svar at der bare er så mange, som ringer hele tiden…. Total ligeglad. Da hun har lavet en stor fejl må jeg tilbage i butikken dagen efter …. Igen virkelig arrogant. Der er så mange mennesker i kø, og kun en ekspedient (ca kl 1630), indtil hende den sure og arrogante så viser sit ansigt i deres rum, for så endelig at komme ud. Køb ikke hos Strøget Aarhus men tag i Bruuns Galleri, hvor de ved, hvordan man taler til kunderne på
Er utilfreds med min oplevelse
Jeg bestilte varer for > 3.000 kr. og valgte en bestemt pakkeshop som leveringssted. Dette blev også bekræftet af firmaet. Til min store overraskelse modtog jeg på leveringsdagen besked om, at pakken i stedet kunne afhentes i en helt anden pakkeshop længere væk.
Den nye pakkeshop ligger så langt væk, at jeg var nødt til at tage bus frem og tilbage, hvilket tager mellem 40 og 60 minutter hver vej og samtidig påfører mig ekstra udgifter til transport. Det er simpelthen ikke acceptabelt, når jeg specifikt har valgt et andet afhentningssted.
Jeg kontaktede kundeservice, modtog et svar fra kundeservice på engelsk, som fremstod standardiseret, hvor mit navn blot var indsat, at pakken sandsynligvis var blevet omdirigeret på grund af pladsmangel i den oprindelige pakkeshop. Og de håbede på min forståelse. Sad med Følelsen af, at de ikke i tilstrækkelig grad forholdt sig til de konkrete forhold i min henvendelse. Jeg havde derfor svært ved at opleve, at sagen blev behandlet individuelt da jeg efterfølgende har hentet to andre pakker i netop den pakkeshop uden problemer og fra samme transportør.
Da jeg endelig hentede pakken, kunne jeg desuden se, at den forkerte pakkeshop stod angivet på pakkelabelen. Det tyder derfor på, at fejlen er sket ved afsendelsen og ikke på grund af pladsmangel hos den oprindelige pakkeshop. Derfor oplever jeg forklaringen fra kundeservice som en dårlig undskyldning frem for en reel forklaring.
Jeg forventer, at et firma tager ansvar for sine fejl og giver kunderne korrekte oplysninger. Denne oplevelse har været både frustrerende, tidskrævende og unødigt dyrere for mig.
Jeg ville med min henvendelse, sætte pris på en redegørelse for forløbet samt en vurdering af, hvordan sagen kan løses på en tilfredsstillende måde. Men det var der ikke format til - ikke en acceptabel kundeservice.