Hunkemöller Anmeldelser

1.334

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 45 anmeldelser, var de fleste anmeldere utilfredse med deres overordnede oplevelse af virksomheden. Mange personer oplevede kundeservicen som fuldstændig mangelfuld og ekstremt svær at komme i kontakt med, når der opstod problemer med købet. Derudover var der gentagne problemer med ordrer, hvor varer enten aldrig ankom, eller hvor forkerte adresser skabte store frustrationer for de utilfredse købere. Nogle anmeldere var glade for den utroligt venlige og professionelle betjening samt de meget hjælpsomme medarbejdere, som de mødte ude i de fysiske butikker. Disse besøgende fremhævede desuden den grundige vejledning om pasform og de gode produkter, de med stor glæde fik købt under deres fysiske besøg.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af produkt, hvor nogle kunder roser lækker kvalitet og fine priser. På... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed og frustration over kundeservice, idet mange oplever manglende hjælp,... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer stor tilfredshed med personale, idet de fremhæver en utrolig sød, imødekommende og... Se mere

Service

Kunder havde tvetydig oplevelser med service, idet nogle anmeldere roser den fantastiske og venlig betjening... Se mere

Order

Brugere beskriver negative interaktioner med ordre, hvor anmeldere rapporterer manglende produkter og ordrer,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fine priser og fine produkter. Uhyrlig ringe service. Dels kræver de fuldt postgebyr ved returninger - en kæmpe uskik, specielt med produkter hvor det kan tage et par forsøg at finde de r... Se mere

Ikke eksisterende kundeservice. Har købt noget undertøj fra dem igennem deres webshop. Et af bherne har et hul . Jeg sender billeder og beskriver fejlen. Deres svar er at jeg nu selv skal finde en... Se mere

Så dårlig oplevelse. Ekspedienten talte om søster størrelser, i stedet for at finde den rigtige størrelse, eller bestille den hjem. Jeg har købt, med hjælp fra ekspedienten, nogle bh'er, der ikke sidd... Se mere

Jeg kom til at intaste en forkert adr, ja det skulle jeg have tjekket inden. men skaden er sket, står i den situation at de hverken kan ændre min adr eller annullere min ordre. så . ingen kundesverive... Se mere

Under middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(1.334)

57 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg var i waves hunkemøller og fik den…

Jeg var i waves hunkemøller og fik den bedste betjening nogensinde, jeg blev betjent af en kvinden som hed Natasja eller Natali jeg kan ikke helt huske det.

Men hun kørte hele vejen ud i et andet center for at finde mig den badedragt som jeg havde efterspurgt da de ikke havde den i min str.

Kæmpe tak til hende for at hjælpe mig så meget, og lave så stort et stykke arbejde!

uanset hvad hun bliver betalt så det er i hvert fald ikke nok!!

Mvh

21. november 2025

Positivt overrasket ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været lidt nervøs for at bestille herfra, pga de mange knap så gode anmeldelser, men heldigvis er jeg blevet positivt overrasket.
Jeg har bestilt fra Hunkemöller 3 gange nu inden for det sidste halve år, og har alle gange været meget tilfreds med produkterne, leveringen og servicen. Jeg har fået varerne efter nogle dage, og de ting der skulle byttes, har jeg taget til Vejle eller Herning og få byttet helt uden problemer.

Jeg tør godt handle her igen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

20. november 2025

Levering

Varen blev ikke leveret til det bekræftede udleveringssted, men jeg måtte køre 20 km extra for at afhente.

19. november 2025

Ingen levering- gå langt udenom

Jeg har lagt en bestilling online for 9 dage siden og har intet hørt. Har skrevet 2 gange til kundeservice og forsat intet hørt. Bestillingen står som afsluttet i min app, men har ingen pakke modtaget. Det er under al kritik at du ikke kan komme i kontakt med nogen. Gå langt uden om denne hjemmeside

24. oktober 2025

Handl aldrig hos Hunkemöller

Jeg returnerede en pakke i juni og har sendt dokumentation flere gange, men de nægter stadig at have modtaget den. Kundeservice svarer næsten aldrig og lytter ikke til det, man skriver. Utroligt frustrerende – jeg handler aldrig hos Hunkemöller igen.

4. oktober 2025

Det er næsten tyveri!

Hunkemoller har valgt, at beholde både de varer jeg har returneret og mine penge. Som er 710 kr.!

I juli lagde jeg 2 ordrer i deres webshop. Den ene ordre på 5 varer og den anden ordre på 1 vare.

Jeg vælger og returnere 2 varer fra ordre 1. Derefter fortryder jeg begge ordrer, og returnerer de sidste 2 varer fra ordre 1 og 1 vare fra ordre 2, og sender dem samlet til Hunkemoller. (Jeg har valgt og beholde 1 vare).

Der går lang tid, og endelig får jeg refunderet 2 varer fra forsendelse 2. Men så hører jeg ikke mere.

Alle ordrerpapirer mv. er vedlagt i forsendelsen. Så det er nemt, i forhold til retur behandlingen.

Jeg kontakter dem, og forklarer situationen og deres svar dertil er blot:
"Desværre er det ikke muligt at returnere flere ordrer samlet i én kasse, som angivet på vores hjemmeside. Vi beklager ulejligheden!
Jeg forstår, at dette sandsynligvis ikke er det svar, du håbede på, og jeg beklager igen"

Dette svar fastholder de, og dvs. at de vælger og beholde både varerne og mine penge. Det er jo faktisk tyveri!

Jeg nærlæser deres betingelser, og det fremgår ikke af dem, at de skal sendes i seperat forsendelse.
Betingelser som ved køb der blot er et lille link til, og som ikke aktiv accepteres.
Jeg kan se under deres side ved link i bunden fremgår det godt nok, at returforsendelser skal sendes seperat. Det har jeg simpelthen ikke set, og igen fremgår det ikke, at deres betingelser, som de har linket til ved køb. Disse betingelser er nu gemt.

Det fremgår heller ikke, at hvis der laves denne fejl, at man har returneret 2 ordrer sammen, at de vælger og beholde både varer, som de sælger igen, og kundens penge.

Det fremgår desuden, at de tilbagebetaler pengene for retur ordrer indenfor 13 dage. De har fået varerne d. 8. august og d. 15. august.
Jeg synes godt nok det er frækt, at nægte, at behandle returneringen og både tage varer og pengene.

De stoppede blot med at svare på mine henvendelser, og man kan kun få kontakt til en engelsk kundeservice, som jeg kan forstå ingenting er værd ud fra deres øvrige anmeldelser her på trust pilot.

Jeg tager sagen her videre til forbrugerstyrelsen og kontakter forbrugerombudsmanden og opfordrer alle til at gøre det samme. For det er vist et generelt billede af Hunkemöller, at de ikke følger lovgivningen!

1-stjerne fordi, at man ikke kunne give 0!

9. september 2025

Aldrig mere

Aldrig mere, modtog forkert pakke, skulle betale retur, sende fotos af forkert pakke. Pakken som jeg havde bestilt, vil de ikke sende før den forkerte er kommet retur. Håbløs kundeservice. Absolut ingen hjælp fra kundeservice

19. august 2025

Manglende kundeservice

Jeg lavede en ordre via jeres app igår aftes. Appen lukkede ned midt i ordren og efterfølgende var ordren hverken at se i appen eller jeg har fået en ordrebekræftelse. Så jeg går ind og bestiller igen, som går normalt igennem.
Her til morgen kan jeg se at der er 2 ordrer inde i appen, har dog forsat ikke fået ordrebekræftelse.
Jeg ringer derfor ind til jeres kundeservice for at annullere. Dette får jeg at vide jeg ikke kan, men jeg kan blot returnere pakken, når det ankommer. Men jeg kommer så til at betale returfragt. Det er jo ikke fair jeg kommer til at betale returfragt for noget jeg forsøger at annullere, samt at grunden til der er kommet 2 ordrer er fordi jeres app har haft en glitch.
Da jeg påpeger at der er en 14 dages fortrydelses ret, som gør at det er virksomheden som skal dække alle omkostninger, vælger kundeservice medarbejderen at ligge røret på. Virkelig dårlig kundeservice!

18. august 2025

Ødelagte varer

Jeg bestilte 10 par trusser fra et par måneder siden, de er gået i stykker løbende, hvor de pludselig ligner de er blevet klippet midt over, og det er oftest det samme sted på dem, så det er tydeligvis en fabriksfejl. Jeg sendte dem et billede af hvordan de var ødelagt, og de nægter at betale mig pengene tilbage for alle de trusser der løbene er gået i stykker (som jeg selvfølgelig ikke har gemt, for hvem gemmer ødelagte trusser). De ville kun kompensere mig for det par jeg sendte et billede af. Det er jo faktisk okay dyrt, og nu har jeg ingen af dem tilbage efter kun et par måneder.

11. august 2025

Hunkemøller Sønderborg

Hunkemøller Sønderborg
Herfra en kæmpe ros, den søde leder i butikken lytter til dine behov og finder den rigtige vare til dig.

Man føler sig helt tryg i omklædningsprocessen, og glemmer helt topmaven man egentlig ville trække maven ind for at skjule. Her følte jeg en super top betjening, ved en som havde sjælen med sig.

Man tør næsten ikke rose her på siden, af frygt for andre ville headhunte hende, du kan noget med dine kunder og fortjener ros, jeg kommer bestemt igen. Tak

30. juli 2025

Ingen besked omfremkommet vare

Handle ikke her heller ikke I deres butikker. Jeg bestillende en badedragt til en butik i Odense.
På app'en og deres hjemmeside et status afsluttet. Jeg har modtaget en email med en beskæftigelse på købe og en mail med din var er på vej men igen modtagelse mail selvom status siger afsluttet.

Man kan ikke komme i kontakt med Hunkemøller hvilket for mig et rødt flag eller det er ikke helt sandt du kan sidde i chat 2 millioner år.

Hunkemøller I er dumpet det er sidst gang i jeg køber noget hos jer.

Jeg vil på det varmest anbefale andre at boykot Munkemøller fordi ingen kunder er lige med konkurs!

22. juli 2025

Elendig kundeservice eller rettere sagt mangel på samme!

Jeg har gennem årene handlet flere gange i deres fysiske butikker og havde derfor ingen betænkeligheder ved at handle på deres webshop. Det har jeg så fortrudt! Købte to fine bh'er på tilbud. Der var intet at se da jeg modtog dem. Efter at have brugt den ene cirka en halv dag gnaver den i siden da stiveren ikke er sat rigtigt i og derfor er gået gennem stoffet, avav.

Jeg har flere gange forsøgt at henvende mig via både mail og deres chat funktion som i øvrigt er ganske håbløs at komme igennem på! Mails bliver heller ikke besvaret! Er man så heldig at få et svar er det på spansk!
Det er simpelthen så hamrende irriterende at man slet intet kan gøre i forhold til reklamation!

Når jeg ringer til forretningen bliver opkaldet blot afvist! Det er ikke særlig professionelt!

Aldrig om jeg vil handle der igen. Hverken webshop eller fysisk butik!

Øv hvor er jeg skuffet!

15. juli 2025

Ikke modtaget varer efter næsten tre uger!

Jeg har bestilt fra hunkemöller flere gange, det her bliver godt nok den sidste!!!
Jeg bestilte 4 varer den 03/06. modtog besked om at pakken var sendt samme dag, intet nyt siden... derefter har jeg kontaktet dem både på mail og telefon, intet svar😡 SIDSTE GANG JEG BESTILLER HERFRA!

3. juni 2025

Har aldrig modtaget mine ordrer

Har aldrig modtaget mine ordrer, men pengene blev trukket med det samme. Jeg har skrevet til den på kontakformular og mail, men ingen svar. Hvis man ringer får man nogle i røret der ikke snakker engelsk og bare lægger på igen. Hold jer langt væk herfra!

1. juni 2025