3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Det virker.

Det virker.
Jeg har en unghund som i længere tid har været stresset uden påviselig årsag. Vi har netop afsluttet et behandlingsforløb hvor BodyPro bio terapeutisk lysterapi hos Hundetjek.dk var en del af behandlingen og det har haft en rigtig god effekt.
Jeg bruger flere tilbudene fra Hundetjek.dk til mine hunde, Marie-Louise er rigtig dygtig til at finde ud af hvad der er problemet og hvordan vi løser det.

29. april 2026

Besvarelse fra Hundetjek

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at din unghund har fået det bedre, og at behandlingsforløbet – herunder BodyPro bio terapeutisk lysterapi – har haft en positiv effekt. Stress hos hunde kan være komplekst, så det betyder meget for os, at vi har kunnet bidrage til mere ro og trivsel.

Tak for din tillid til vores behandlinger og for de pæne ord om Marie-Louise – hun brænder netop for at finde årsagen og skabe den bedste løsning for hver enkelt hund.

Vi glæder os til fortsat at hjælpe dig og dine hunde 🐾

Jeg vil virkelig anbefale Trikem MSM 🙌

Jeg vil virkelig anbefale Trikem MSM 🙌
Jeg har døjet med slidgigt i mine knæ i længere tid, og efter jeg er begyndt at bruge det, har jeg oplevet en markant forbedring. Mine knæ føles mindre stive, og jeg har langt færre smerter i hverdagen.

Det har gjort en stor forskel for min bevægelighed og livskvalitet, og jeg er så glad for, at jeg gav det en chance. Klart et produkt jeg vil fortsætte med at bruge!

Fik samtidig rigtig god vejledning i brug af produktet hos Hundetjek

24. april 2026

Besvarelse fra Hundetjek

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at Trikem MSM har gjort en mærkbar forskel for dine knæ og din hverdag. Det betyder meget for os at kunne være med til at øge både bevægelighed og livskvalitet.

Vi er også rigtig glade for, at du oplevede god vejledning hos Hundetjek – det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt informeret i brugen af vores produkter.

Tak for din varme anbefaling – den sætter vi stor pris på 💚

De bedste hilsner Hundetjek.dk

Det er et fantastisk sted for hunde og…

Det er et fantastisk sted for hunde og mennesker. Altid hyggeligt og god service af alt personale.

22. april 2026

Besvarelse fra Hundetjek

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💚

Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplever stedet som både hyggeligt og rart – for både hunde og mennesker. Vi gør os umage for at skabe en tryg og positiv atmosfære, og din feedback betyder meget for hele teamet.

Tak for de pæne ord om vores personale – det sætter vi stor pris på 🙏

De bedste hilsner
Hundetjek.dk

Bodypro bio terapeutisk lysterapi har givet mig et næsten smertefrit liv

Bodypro bio terapeutisk lysterapi har reddet mig fra et liv med smerter. Efter knap 20 år med fastklemt iskiasnerve i lænden lige ved siden af min diskusprolaps, hvor fysioterapeut og kiropraktor har opgivet, så har denne skønne behandling med lysterapi med tens på direkte i nerven, givet mig et stort set smertefri liv. Indenfor et par måneder med behandlinger 1-2 gange om ugen, så gav min iskiasnetve endelig slip. Så nu kan jeg gå ture med hundene igen uden at få kramper i lænden og hyppige stop.
Min ene hund er nu i behandling med lys for at berolige hendes nervesystem efter et overfald, der har gjort at visse situationer trigger en stress reaktion hos hende, men lysbehandling kombineret med organterapi har givet min elskede pige livsglæden tilbage.
Kæmpe stor anbefaling herfra

23. marts 2026

Besvarelse fra Hundetjek

Tusind tak for din fantastiske og meget personlige anmeldelse 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, hvordan BodyPro bio terapeutisk lysterapi har kunnet gøre en så stor forskel for dig efter så mange år med smerter. Din historie er både rørende og inspirerende, og vi er utrolig glade for, at du i dag kan bevæge dig mere frit og nyde dine gåture igen.

Det glæder os også at høre, at din hund responderer positivt på behandlingen. At kunne hjælpe både mennesker og dyr til øget velvære og livsglæde er netop det, vi brænder for.

Tak fordi du deler din oplevelse og for din varme anbefaling – det sætter vi stor pris på 💚

De bedste hilsner

Rædselsfuldt!!!

Jeg købte flydende collagen for 550 kr. Det kan bruges til både dyr og mennesker, står der. Jeg købte det til min hund, men han NÆGTER både at spise det og drikke det (tilsat fodder/vand). Jeg prøvede at smage på det og FY FOR …… Jeg kan godt forstå ham - det smager forfærdeligt - jeg kastede næsten op. Tænk at sælge sådan et produkt SÅ DYRT. Det grænser til svineri!!!!

18. marts 2026

Ringere service skal man lede længe…

Ringere service skal man lede længe efter. Jeg fik en plakat af hundens muskler i julegave i A3 størrelse og teksten var svær at læse grundet dårlig opløsning. Jeg skriver til hundetjek på mail uden svar. Så skriver jeg på deres messenger side, hvorefter de svare på min mail. Svaret er flabet; om jeg havde overvejet at bestille den i 100x70 i stedet for og at de aldrig har oplevet dette problem. Jeg skriver at det ønsker jeg ikke, jeg ønsker at lave en reklamation over den. Igen kommer der intet svar, så jeg må kontakte dem på messenger igen. De skriver at de vil sende en ny om mandagen, men en uge efter har jeg stadig intet modtaget. Jeg kontakter dem igen og nu skal jeg pludselig sende den anden retur. Dette gør jeg og DAO mister desværre min pakke, hvilket ikke er hundetjeks skyld. Men jeg bliver igen nød til at rykke dem, da de ikke svare mig. De henviser igen meget flabet til deres mail, hvor jeg må pointere, at jeg jo har kontaktet dem via mail uden held. Langt om længe sende de mig ny plakat. Den er i nøjagtig lige så dårlig opløsning som den anden.
Og "plakaten" er et stykke A3 papir som er lamineret, hvilket de tager over 200 kr for. Hele denne proces har taget 2 måneder, hvor der ikke er ydet nogen former for service fra deres side af. Det har været manglende svar og meget flabet svar.

27. februar 2026

Køb af halsbånd/sele i butikken.

Marie-Louise er yderst venlig og hjælpsom, man skal lede længe efter så god service. Meget grundig forklaring på hvordan en sele skal sidde rigtig, så man ikke skader hundehvalpens opbygning/knogler.
Marie-Louise brugte meget tid på gode råd til min hundehvalp, selvom hun viste jeg bor i udlandet, og jeg nok ikke vil blive hendes største kunde.

4. september 2022

Købte Cleo vet på deres hjemmeside Den 14-11-21
Den 16-11-21 spøger jeg til varen om hvornår den kommer da jeg ikke har modtaget noget fra fragt
Den 17-11-21 svare Louise at varen kommer hjem idag og jeg ville modtage mail fra GLS sener samme aften
Den 18-11-21 spørger jeg om vare er sendt da jeg ikke modtog nogen mail Den 17-11-21
Den 19-11-21 beder jeg om at få mine penge retur da jeg ikke har fået vare og der ikke kommer mere svar fra Louise..
Idag har vi den 22-11-21 og jeg har stadig ikke hørt noget fra Louise fra hundeejer
Go dag :)

22. november 2021

hundetjek stikker hoved i jorden

hundetjek stikker hoved i jorden
Nu har de lige afvist at deltage i telefon møde den 11 august hvor ankenævnet ville ringe begge parter op
Jeg kører nu klagen videre
Det er et useriøst firma der behandler tidligere kunder på denne måde
Jeg kan kun fraråde at have noget med dette firma at gøre.
Det kører under 2 navne, hundetjek.dk og hundetjek1.dk
Er også en måde at flytte dårlig omtale på.
Betal aldrig et fuldt kursus på forhånd, selvom firmaet lokker med lidt rabat
Nu må jeg afvente og se om ankenævnet har mere pondus

9. august 2021

Kan ikke komme overens med firmaet om…

Kan ikke komme overens med firmaet om tilbage betaling af en 1 årigt hundemassør kursus som blev fuldt betalt ved starten.
Firmaet lægger ekstra gebyr på 5000kr , som ikke er beskrevet nogen steder.
Har nu startet en klagesag via center for klageløsning.
Vil fraråde at betale dette firma på forskud

24. juni 2021

Billig og GOD hundetræning og kurser

Jeg er mere end tilfreds med hundetjek.dk!
Marie-Louise har samtlige uddannelser indenfor hunde - ikke kun træningsmæssigt, men også psykisk/mentalt og fysiologisk, hvilket giver en enorm tryghed både under alm. lydighedstræning, men også hendes kurser.

Vi går til hundetræning med vores (meget) ivrige hund, og i løbet af kort tid fik vi samtlige redskaber til at aktivere hende mentalt. På holdet er vi aldrig mere end 8 deltagere (med to trænere på), hvilket gør at man ikke bliver overset, men at man samtidig får mulighed for selv at arbejde. Dette gør også at man, på trods af holdtræning, får individuelle råd, vejledning og rettelser til indlæring.
Derudover er prisen billig, hvilket gør, at man som studerende ikke skal gå på kompromis med kvaliteten i forhold til hvad man har råd tid.

Samtidig afholder hun forskellige kurser/foredrag som massage kursus til hjemmebrug, stress hos hunde og så videre. Derudover afholdes diverse ture med hunden, hvor man lærer nose work, balancetræning, spor, kantarel søgning mm.

7. oktober 2017