Ingen kundeservice
Jeg har bestilt en del varer på Vordingborg Hundesport via deres netbutik. De har et stort sortiment, så jeg så frem til at modtage varerne.
På deres hjemmeside skriver de, at dem vil jeg modtage indenfor 2-8 dage.
Jeg glæder mig - men ingen varer kommer.
Jeg skriver en mail - og får ingen svar.
Jeg ringer til firmaet i deres åbningstiden, som de reklamer med på deres hjemmeside. Den medarbejder, som tager telefonen, kan ikke hjælpe på nogen måde eller svare på, om pakken er på vej, eller hvorfor jeg ikke har fået varerne.
Hun vil give besked til Per Lærke, som vil kontakte mig kl 17 samme dag.
Dette sker ikke.
Jeg sender endnu en mail - stadig ingen respons.
Jeg ringer igen - og møder samme service - eller rettere ingen service. Medarbejderen kan kun give besked til Per Lærke, at jeg har ringet. Igen overholdes aftalen ikke om, at han vil ringe tilbage.
Jeg kontakter så igen firmaet pr. telefon - og samme besked - medarbejderen tager kun telefon og kan give besked videre. Det aftales, at Per Lærke vil ringe idag kl 15, hvilket ikke sker
Jeg ringer kl 16, idet der reklameres med, at fredag mellem 15.00 - 18.00 har butikken fysisk åbent, så der må jeg formode, at der er en medarbejder tilstede, som kan svare på, hvad der sker med min bestilling.
Nej, nej - ingen hjælp bare en besked til Per Lærke, og jeg kan heller ikke få hans mobilnummer, så jeg selv kan kontakte ham.
Ovenikøbet ændres i telefonsvarerbeskeden, at åbningstiden er ændret i forhold til, hvad der står på hjemmesiden både telefonisk hjælp og fysisk åbningstid.
Jeg hører, at firmaet er et veletableret og velremoneret - utroligt, at man ikke kan få svar på ordrebestilling, som vel er det firmaet lever af.