1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Information om pensionatet

4,3

Igen en god oplevelse for vores hund og…

Igen en god oplevelse for vores hund og os. Vi har brugt Terslev hundepension lige siden Anni og Erik lavede hundepensionen. Så vores gamle hund som blev 8år, og vores nuværende hund Zambo på 12 år har haft gode ferier når vi har haft brug for pasning.
Kan kun varmt anbefale stedet til hundeejere

18. maj 2024

Besvarelse fra Hunde Kattepension

Tusinde tak Annette for den super fine anmeldelse

Kan varmt anbefale Terslev Hundepension…

Kan varmt anbefale Terslev Hundepension
Vi har bruger dem, hver gang vores hund skal passes.
Der er ingen problemer med at give hans medicin en gang dagligt.
Der er fri leg med andre hunde på store indhegnet områder.
Vi har engang måtte aflyse pga. sygdom og der var ingen sure miner.

18. marts 2024

Tusinde tak for den fine anmeldelse

Fik 2 rolige og afslappede hunde hjem…

Fik 2 rolige og afslappede hunde hjem efter 14 dages ferie ( og de er ikke vant til at være alene hjemme )
Så her kommer vi gerne igen ,dejligt med videoer undervejs med logrende haler
tak for jer Erik & Annie

3. februar 2024

Tusinde tak for den fine anmeldelse

Denne hunde/kattepension er nok en af…

Denne hunde/kattepension er nok en af de bedste i Danmark. Det er det tætteste det kommer på at hunden er hjemme. Det er folk som har gjort ALT for af omgivelserne er lækre, med kæmpe friarealer, hvor hundene kommer ud flere gange dagligt. De leger med hunde efter de ønsker man har, de har også selv egen “ stue” med løbegård, og om aftenen bliver de puttet med en godbid. Samtidig har de god forstand på hundene, de elsker det de laver, og for mig har det været mere sikkert at have sin dejlige ven der, end hos nogen som måske ikke ved så meget om hunde, selv om de er gode ved den. Der har man ingen betænkeligheder. Og... ALT er indhegnet. Så hunde løber frit ud til de store arealer når de skal ud på deres dejlige ture. Der bliver lagt videoer ud af hundene fra opholdet, og når man for sjov ser dem hjemme, så genkender hunden Erik og Annie stemme - ren fryd. Skal man ud og rejse, kan man roligt tage afsted. Hunden elsker at komme på ferie der med masser af oplevelser, og vi har altid kunne slappe helt af.... de bedste anbefalinger fra mig som har brugt denne pension i ca. 13 år. Mvh Pia

7. juni 2020

Dejligt sted 😊

Fik en glad og træt hund hjem, som har hygget sig og charmet alt og alle.
SÅ dejligt med videoer fra opholdet, hvor man kan se, at de ting man har givet udtryk for bliver respekteret til fulde.
Samt kan se, at der tænkes over dynamik og sind hundene imellem.
Lader med glæde min hund blive passet igen.

26. januar 2019

Fantastisk sted

Min mor og jeg har flere gange fået passet vores hund..
Vi har set flere steder som skræmte os men så hørte vi om terslev og det er det bedste man kan gøre for sin hund.
Erik som primært har med hundene har fået vendt vores hund til at ku Li mænd.
Allerede når vi drejer fra på motorvejen blir vores hund helt vild og når vi er der springer hunden ud og er så glad.
Det gir os en kæmpe tryghed at man kan sidde på den af jorden og gå ind på deres Facebook side og se videoer og billeder af ens hund!!
Fantastisk god service!
Det er virkelig 2 fantastiske mennesker som brænder for at arbejde med dyrene.

5. januar 2016

Tusinde tak for den fine anmeldelse

Fantastisk hunde- og kattepension !

Jeg har flere gange fået passet mine katte og min hund hos Anni & Erik, Terslev Hunde- og kattepension.
Jeg har en hund med en lidt speciel fortid - han er derfor utryg ved mænd. Dette har Anni & Erik tacklet helt fantastisk, så hunden i dag springer op og slikker Erik i hovedet.
Han er glad når vi aflevere ham, og løber med Erik med det samme.
Jeg bruger absolut kunne denne pension, og flytter hellere min ferie end at finde en anden pension.

20. marts 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)