Hummelsgulvservice Anmeldelser

3,4

De sendte en lærling ud at lave linoleumsgulv. Han kunne ikke finde ud af det. Der var synlige revner, skæv afskæring, buler og flere steder hæftede det ikke til underlaget. De kom flere gange fo... Se mere

Fik slebet og lakeret trægulv i 95 m2 hus sommeren 2020. Huset stod 100 % tomt (og havde stået tomt i nogle måneder) og gulve var grundigt støvsuget af mig før Hummel kom. Gulvet var før arbejdet ub... Se mere

Fik renoveret en hel stueetage i September. Planlagt var 3 ugers arbejde, virkeligheden var tættere på fem. Selve arbejde er enorm dygtig udført og med et flot resultat. Desværre kom hummelfolk til... Se mere

Jeg har tidligere haft Hummels Gulvservice til at reparere vores stuegulv (asketræ) med gift resultat. Da vi nu har købt andet hus, var jeg derfor ikke i tvivl om at Hummels Gulvservice naturligvis sk... Se mere

1. Entreprenørmaskinforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Hummels Gulvservice har vi mere en 50 års erfaring. Vi beskæftiger vi os med alle former for moderne gulvbelægninger i træ, laminat, linoleum og vinyl. Vi udfører alle slags gulve fra start til slut og renoverer og agsliber eksisterende gulve og trapper. Vi opfører nye badeværelser i vinyl og totalrenoverer de gamle. Endeligt udfører vi totalrenoveringer af kontorlokaler og tilbyder her at sørge for alt lige fra gulv til gardiner og tømrerarbejde.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Respektløs behandling af kunden

Hummel's opgave var afslibning af trappe (20 trin) og gulv i forgang. Aftalen var, at opgaven blev afsluttet i uge 13. Sådan gik det ikke. Medarbejderen havde ferie i uge 13, hvilket ikke blev oplyst af Hummel i.f.m. aftalen.
Brud på aftalen havde bl.a. konsekvenser for overnattende feriegæster i uge 14. Gæsterne boede på 1. sal, og havde i længere perioder ikke adgang til deres "bolig". Hummel var orienteret om overnattende gæster i uge 14!!!!!
Medarbejderen mødte alle dage ca. 2 timer senere end aftalt. Han var sendt ud til andre opgaver. Der blev ikke på noget tidspunkt givet besked om ændringer. Det har konsekvenser, at du ikke ved i hvilken periode du ikke har adgang til 1. sal. Det tænker Hummel ikke på!!!
Efter afsluttet arbejde er erkendelsen, at det er påkrævet med en 5. gang lakering. Lakken er smurt så tyndt på, at der er rigtig mange "helligdage" !!
Hummel's slogan lyder:
Er gulvet grim og skummel
Så ring til Hummel
Tilføjelse:
Drømmer du om nyt gulv eller tæppe
Skal du straks Hummel Gulvservice slette

25. april 2014

Kære Karin.

Jeg ved at vores direktør Keld Hummel har talt med jer, siden du har lavet denne anmeldelse. Som han også har forklaret dig, så kommer dette helt bag på os. Vi blev oplyst af vores medarbejder, at han havde talt med jer og det var ikke noget problem, at han holdte ferie. Kontoret blev ikke kontaktet af jer, i den periode han holdte ferie, for at hører hvorfor han ikke var dukket op. Vi var derfor ikke klar over, at i ikke var tilfredse.
Gulvene kunne sagtens bruges i perioden og derfor så vi det ikke som et problem.
Vi beklager selvfølgelig meget, at i ikke føler i har fået en tilstrækkelig service, det er vi meget kede af.

Mvh
Hummels Gulvservice.

Rigtig dårlig oplevelse

Vores nye træterasse med træpropper stod færdig lige efter pinse 2012. Den skulle slibes ned og have olie inden den var klar til brug. Hummelsgulvservice gav tilbud og sagde de kunne komme med det samme, det ville tage 1 max 2 dage at lave. I starten af august var den næsten færdig.... Vi have aftalt tidspunkter, hvor de skulle komme, men de udeblev gang på gang. Undskyldninger herfor har været mange, blandt de bedre, citat; " jeg var bange for at det måske ville regne og bare en enkelt dråbe vand kan få vores udstyr til at eksplodere."
De sidste propper blev fjernet mellem jul og nytår.
Vi var også blevet lovet noget olie, da der var nogle " helligdage" på terassen, men det har vi nu et helt år efter stadig ikke set noget til. Og vi har selvfølgelig rykket flere gange.
Så vores bedste råd må være, find et andet firma!

21. juni 2013

Kære Louise

Jeg kender desværre ikke til denne sag. Jeg skriver blot for at beklage hvis du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi vil meget gerne give dig en ny dunk olie til din terrasse, du skal blot sende mig en mail på butik@hummels.dk eller ring til mig på 87410900. Jeg håber at høre fra dig.

Hummels Gulvservice

Helt upålidelige

De holder ikke aftaler, man går og venter forgæves. Det gulv, de har lavet hos mig er fuldt af fejl, det knager og giver efter mange steder. Når jeg skriver til dem om det, svarer de ikke.

Jeg har med stort besvær fået dem til at reparere et skab, de havde beskadiget - det tog over to måneder og et utal af rykkere - og jeg måtte selv ringe til det malerfirma, der skulle ordne det, for Hummels påstod, at dem kunne de ikke få fat i. Jeg fik fat i dem i første forsøg.

Jeg har fået dem til at forsøge at reparere min entre, men det de gjorde var noget andet end de havde sagt, at de ville - og det hjalp ikke. Siden da har jeg ikke kunnet få dem til at svare, når jeg bad dem prøve noget andet og gøre noget ved de andre rum.

Tilføjelse 6. april 2017:
Jeanett Hummel skriver herunder, at der ved syn og skøn blev afgjort, at gulvet ikke havde fejl og mangler.

Dette understreger, at de fortsat et helt upålidelige. Det blev nemlig afgjort, at gulvet ikke levede op til de forventninger, jeg med rimelighed kunne have, og at der skulle foretages flere og væsentligt større rettelser, end Jeanett Hummel påstår i *ahem* strid med sandheden. Særligt skulle parketten i et helt rum lægges om.

Det var selvfølgelig også derfor, de blev dømt til at betale en langt større erstatning end prisen for "at få lagt en skinne". Erstatningen faldt i øvrigt et halvt års tid for sent, og først en uges tid før de var indkaldt til fogedretten.

24. januar 2013

Kære Asger

Vi er meget kede af at du har fået et så dårligt indtryk af vores virksomhed.
Vi har en lidt anden opfattelse af sagen, nemlig at det ikke er vores skyld at gulvet knager.
Sagen blev afsluttet med et Syn og skøn, og som du er bekendt med blev resultatet, at der i følge skønsmanden ikke var fejl og mangler ved gulvet, men at der skulle monteres en skinne ved et dørtrin i stedet for den fuge vi havde lavet. Fugen havde vi lavet, da det efter vores mening var et langt pænere resultat end en skinne. Sagen blev afsluttet med at du fik 5000 kr. således at du kunne bestille en anden håndværkere til at montere skinne.

Men vi er kede af at du føler dig dårligt behandlede, det har ikke været vores hensigt.

Hummels Gulvservice