Humlumkjoler Anmeldelser 2

3,8

3,8

God

Fantastisk vejledning og service :-)

Har I april holdt mit drømmebryllup :-) Og jeg lignede nærmest en drøm i den kjole jeg havde købt ved Humlum kjoler. Hele forløbet med at finde kjolen var virkelig fantastisk. Marianne (ejeren) var allerede ved mit første besøg, virkelig god til at spotte sig ind på hvad der var rigtig for mig, og hvad der vil passe godt til mig, så inden jeg gik havde jeg fundet ikke mindre en 3 kjoler som var virkelig flotte. Jeg skulle besøge 3 andre kjolebutikker, men de blev uden problem hængt til side, alle 3 kjoler til 14 dage efter. Jeg havde en veninde jeg gerne vil have skulle se kjolen, men hun kunne måske først være i Humlum fredag aften - dette var ingen problem, vi kunne bare ringe, så kom Marianne og åbnede butikken for os fredag aften - virkelig god service. Efter at have besøgt 2 andre kjoleforretninger, aflyste jeg det sidste, for der var INGEN af de andre der kom i nærheden af de kjoler og den vejledning jeg havde oplevet i Humlum. Jeg valgt den ene, der skulle tilrettes ganske lidt, og det blev gjorde virkelig flot af den dygtige skrædder. Min datter havde købt sin kjole et andet sted, men fik den rettet til i Humlum (trods det de havde rygende travlt) - ingen problem og til billige penge. Skørtet lånte jeg og jeg skulle ikke havde slør med blot stykker af slør i mit hår, det fik jeg også med uden beregning. SÅ alt i alt en MEGET god og positiv oplevelse at købe brudekjole ved Humlum Kjoler, og jeg kan kun anbefale dem til andre.

13. juli 2016

Kundeservice - en by i Rusland

Da jeg i herrens år 2012 valgte at sige ja til min kærestes frieri, skulle vi selvfølgelig ud og se på brudekjoler. Igennem en arbejdskollega hører jeg om Humlum Kjoler og hun siger at det var her hun købte sin brudekjole, dengang hun skulle giftes, og da der i familien også skal afholdes en stor fest tidligere i år, passede det jo perfekt at der var mulighed for at se på festkjoler og brudekjoler på én gang. Så afsted det gik til Humlum for at se på brudekjoler (og festkjoler).

1. besøg:
Vi ankommer samtidig med en anden kunde, men der er 3 ekspedienter i butikken, så tænker, det går nok. Vi går rundt i mere end 20-30 minutter uden at en ekspedient henvender sig og beslutter os derfor til sidst at gå til disken for overhovedet at blive ekspederet. Ved disken står en lettere reserveret dame og siger ja, de har da nogle festkjoler. Hun begynder derefter at se på hvad de har som passer. Hun kommer med adskillige kjoler uden held, men til sidst fandt vi da nogen. Den ene skal dog rettes lidt til, og hertil forlanger de penge for at de kan rette den (skal sige vi har allerede der smidt mere end 5000 kr. i kjolerne), og det er trods alt ikke mere end maks 1 cm på hver strop. Vi går dog med til at betale det ekstra gebyr, da kjolen jo ellers ikke passer helt. (og da de desuden slet ikke var til hverken at hugge eller stikke i med at det skulle være inkluderet). Da festkjolerne er betalt, går vi op og ser på brudekjolerne.
Heroppe finder hun 3-4 forskellige kjoler frem, jeg prøver dem og vi spore os på denne måde ind på hvad der er hot og hvad der er not. Vi aftaler en ny tid da resten af familien skal med for at se kjolerne inden jeg bestemmer mig.

2. besøg:
Vi får bakset hele familien ind i bilen og tager turen til Humlum igen (skal lige her tilføjes at det tager over 1 time for os hver vej). Vi ankommer og bliver bragt op til prøverummet. Hun finder de 2 kjoler frem som var "hotte" sidste gang. De prøves begge og familien ser dem. Da dette er gjort går ekspedienten ud for at se hvad der ellers er, og kommer tilbage med 2 "nye" kjoler som jeg ikke så sidste gang. Imens hun "propper" mig ned i den ene siger hun: "ville ikke finde disse 2 kjoler frem sidste gang da du var for tyk....". Det syntes jeg er ganske uacceptabelt at sige til en kunde, men det er blot min mening. Familien ser de 2 "nye" kjoler og bedømmer dem. Da jeg har prøvet alle kjolerne er der 1 speciel en jeg godt kan lide, og beslutter mig derfor at prøve den igen. Det er den pæneste (og dyreste) til en sum af små 8000 kr. Ud over de 8000 kr. skal jeg også betale for tilretning af kjolen (hvilket jeg syntes er mærkeligt, da jeg ikke har skullet det de andre steder jeg har været og kigge), og dette er yderligere 1000 kr. oveni. Da jeg blot er studerende spørger min mor om der er mulighed for en evt. rabat på kjolen eller et afslag i prisen. Ekspedienten afviser hende med et blankt nej! (jeg forventer ikke afslag i prisen på 2000-3000 kr., men måske blot 400-500 kr., eller at hun giver et slør til 200-300 kr.) Jeg tænker, nå ja, de er nok til at forhandle med hvis man ringer til tilbage og siger det skal være den, og da især hvis man fanger ejeren selv.

Opkaldet:
Efter en længere snak derhjemme aftaler vi at jeg ringer og ser om jeg kan fange ejeren og se om hun er til at forhandle med. Til mit held er det ejeren jeg får fat i, og jeg forklare hende at jeg har set på en kjole og at jeg er interesseret i den. Forklarer desuden at jeg blot er studerende og om der derfor er mulighed for at få noget rabat i en form af et afslag i prisen på kjolen eller at jeg f.eks. får sløret med i prisen eller at f.eks. tilretningen er med i prisen. Hun siger at hun ikke kan give rabat på tilretningen, da syersken jo skal have løn. Og angående det med et afslag i prisen på kjolen siger hun at det kan hun ikke tage stilling til...? Er hun da for søren ikke ejeren? Hun siger så at jeg skal snakke med hende der prøvede kjoler sammen med mig, og spørge om hun vil give et nedslag i prisen eller om et slør kan komme med i prisen. Jeg får så hende den anden, og hun siger endnu en gang blankt NEJ! Og tilføjer at: "så skal vi jo give alle kunder rabat". Vi afslutter herefter samtalen.

Konklusion:
Vil ALDRIG anbefale Humlum Kjoler til nogen jeg kender :/