5 stjerner ikke nok! Benjamin lavede maden til vores bryllupsreception i haven og efterfølgende holdte vi festen på Humleorehus. Fra første besøg hos Benjamin på Humleorehus fortalte vores mavef... Se mere
Da vi besøgte Humleorehus faldt vi fuldstændig for det idylliske hus og den smukke beliggenhed. Det perfekte sted at holde vores Guldbryllupsfest. Vi vil gerne med denne anmeldelse takke Benjamin o... Se mere
Dejlige omgivelser, fantastisk service og den lækreste mad. Helt perfekt efter min mands bisættelse. Bestilte efterfølgende julefrokost ud af huset, som fuldt ud levede op til både kvalitet og smag... Se mere
Vi har været til en fantastisk fødselsdagsfest hos de nye værter på Humleorehus. Benjamin og hans team samt de helt vidunderlige rammer Humleorehus udgør, fik festen og fejringen op på et helt uimodst... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vidunderligt sted
Vi har haft en fantastisk dag på Humleorehus. Den nye forpagter og teamet omkring, gør det rigtig godt. Fantastiske rammer. Fantastisk mad.
Gourmet og fantastisk service i de…
Gourmet og fantastisk service i de hyggeligste omgivelser!!!!
Vi var gæster i et lille selskab. Personalet tog varm imod os, og stedet er så hyggeligt og charmerende i gennemført stil. En kort velkomst histore om stedet og så var rammerne til festen sat. I øvrigt en spændende historie med grever, ombygning og spøgelser. Vi startede med velkomstdrink på terrassen og den store hyggelige have var fyldt med gammeldags havespil.
Maden overraskede positivt, virkelig en gourmetoplevelse! Kort præsentation af maden løbende og så var der lokale ingredienser i fokus. Vinene var nøje udvalgt og passede perfekt til menuen. Unge og gamle hyggede i haven med spil og festen sluttede af med en klassisk lav selv hotdog. Men også her var der også lige lidt ekstra. Pølserne var lækkert grillet, og bestemt ikke fra køledisken i supermarkedet. Og ud over personalet bare konstant forkælede os og ALT bare spillede har jeg gemt den største ros tilsidst. Vi var det ENESTE selskab selvom vi kun var 14 gæster. Der var bestemt plads til et stort selskab i lokalet ved siden af. Men en del af konceptet er altså at der altid kun er et selskab uanset antal!!!! Det har jeg ikke set før, men giver så meget at vi ikke skal dele toiletter, haven og personalets opmærksomhed med andre, Der var kun os, og vi blev max forkælet og der var kælet for alle detaljer. Stedet, kok og personale får min bedste anbefaling !!!!
Vi har stadig penge til gode fra HumleoreHus!!!
Vi er desværre blandt dem, som også har penge til gode hos Christina Ristock-Poulsen. Vi bookede allerede i 2018 HumleoreHus til afholdelse af vores datters konfirmation her i 2021. I efteråret 2020 tog vi kontakt til hende for at påbegynde planlægningen af Andreas konfirmation. Vi nåede dog kun at fastsætte en dato i september, som sidenhen blev ændret pr.mail, først pga dødsfald i Christinas familie og sidenhen da hendes barn var blevet hjemsendt fra skole pga Corona. Før efterårsferien er der indtalt en besked på HumleoreHus’ telefonsvarer om, at de holder efterårsferie. Denne besked ligger stadig på telefonsvareren i november måned... Efter adskillige forsøg på at komme i tale med hende både pr.mail og telefon (med både telefonbeskeder samt rykkermails - først bekymrende fra vores side, dernæst utålmodige) får vi bekræftet vores bange anelser om, alt ikke er, som det burde være. Midt december 2020 finder jeg tilfældigvis ud af, at HumleoreHus står foran en lukning/konkurs, da jeg taler med ejeren af ejendommen. 4 måneder før vores datters planlagte konfirmation!!! Talrige forsøg på at komme i kontakt med hende efterfølgende har været forgæves.
Hvis andre er så heldige at komme igennem, hører jeg gerne om det på min mail: borrebaden69 AT gmail.com (Trustpilot tillader ikke mail adresser, derfor dette AT)
Mangler tilbagebetaling af depositum
Ligesom mange andre, mangler vi vores depositum efter, at Christina har lukket sin virksomhed. Hun er imidlertid ikke til at komme i kontakt med, så hvis der er andre, som har haft held med at få kontakt til Christina, eller som har lyst til at gå videre med at indkræve pengene fra Christina, som hæfter personligt for virksomhedens gæld, så må I meget gerne kontakte mig på min mail, inauen89 snabel-a g mail.com. Det er skrevet sådan, da trustpilot ikke tillader mailadresser.
Vi mangler fortsat vores indskud!!!
Christina Ristock-Poulsen har fortsat ikke tilbagebetalt vores indskud, som var betalt forud for vores bryllupsfest d. 12. Juni 2021. Vi har været i dialog med Christina igennem 2020, dog uden at hun nævner noget om sin hensigt om at lukke sin virksomhed.
Hun har bare lukket HumleoreHus pr. 31.12.2020, men ikke erklæret sig konkurs.
Det finder vi er en meget forkert måde at drive forretning på.
Vi har desværre også erfaret at flere andre gæster er blevet behandlet på samme måde!
Brug ikke Humleorehus /v christina ristock-poulsen
Vi bestilte Humleorehus, og betalte depositum, vi ville sikre os at alt var som det skulle være inden, vi indbetalte restbeløb, og prøvede at kontakte dem, men der skete intet, vi fik intet svar, først senere kom der svar at de var lukket og at de ikke vil besvare mails, så vi kan ikke få det allerede udbetalte beløb retur, så nu vi må kontakte ejeren christina ristock-poulsen, da det er et personlig ejet firma og christina ristock-poulsen, derfor Personligt hæfter for gæld, og andre forpligtelser.
Stor anbefaling her fra
Hold vores bryllup her og kan KUN anbefale stedet og Christina. Hun var der 150% som koordinator, og gjore at jeg som total kontrol freak slappede af. Lokationen er lækker og servicen er i top:-)
Et fantastisk smukt sted
Et fantastisk smukt sted - stedet skaber sammen med personalet rammerne for en helt igennem god oplevelse, hvor du som vært kan slappe helt af og nyde festen. De har styr på det.
Vi holdte vores bryllup på Humleorehus og havde en fantastisk oplevelse.
Der er plads til egne ønsker og er man i tvivl om noget, får man en professionel rådgivning og hjælp. Servicen er helt i top.
De får de største anbefalinger fra os - kan kun anbefale dette helt igennem skønne sted.
PAS PÅ DERUDE
PAS PÅ DERUDE
PAS PÅ MED AT LEJE HUMLEOREHUS TIL FEST!
Jeg skulle holde min 50 års fødselsdag den 28. marts i år og i januar booker jeg feststedet Humleorehus til fest med overnatning. Jeg glædeligt underskriver lejekontrakten
og betaler 5.000,- kr. i reservationsgebyr med det samme.
4 uger før festens afholdelse betaler jeg også 15.000,- kr. for grundleje af lokalerne.
Så sker der alt det med Corona 😱 og den 11. marts blev Danmark lukket net pga. Covid-19 😥 og fra den 18. marts er der indført forsamlingsforbud over 10 personer. Mine gæster fra udlandet har meldt afbud.
Pga. Corona situation og forsamlingsforbud har det været ulovligt at afholde min fest den 28. marts 2020.
Jeg ringer til Humleorehus og vi er enige om at festen skal aflyses.
Jeg forhører Humleorehus med det samme om jeg evt. kan få en anden dato senere på året. Humleorehus oplyser at de ikke har noget ledige dato i 2020, men de har lige fået et afbud til den 26. september. Forvirret over Corona situationen siger jeg foreløbig 'ja' til datoen. I maj 2020 får jeg en ny lejekontrakt (for den 26. sept.) tilsendt med posten. Jeg følger nøje med Corona udvikling og kan se at mine gæster fra udlandet heller ikke kan komme til den 26. september 2020 og jeg vælger at ikke underskrive den nye lejekontrakt. Jeg kontakter Humleorehus på email hvor jeg skriver hvorfor
jeg ikke kan underskrive den nye kontrakt og beder om at udbetale reservationsgebyret og grundprisen (20.000,- kr. i alt) tilbage til min konto. Den 16. maj 2020 svarer Humleorehus på min mail at ifølge kontrakten (på den. 26/9) må jeg kun få mine penge tilbage hvis de lejer lokalerne den 26. september til en anden side og de vil nu tilbyde datoen til en anden side. Jeg hører ikke fra Humleørehus i over en måned 🙄 😰Tilfældigvis igennem mine bekendte får jeg at vide at en bekendtes bekendt skal afholde en fest i efteråret 2020 og har været i kontakt med Humleorehus og har fået oplyst at de IKKE har noget ledige datoer i 2020 😡 Dvs. at Humleorehus ikke prøver at afsætte datoen den 26. september til en anden side 😰
Den 4. juli 2020 tager jeg kontakt til Humleorehus på mail hvor jeg spørger om de har haft mulighed for at afsætte datoen til en anden side. Om 2 uger får jeg svar fra Humleorehus at 'det har de ikke men de arbejder på sagen.' 😱
Jeg konfronterer Humleorehus med min viden om at der har været henvendelser til dem om ledige datoer i 2020 og at de ikke har gjort en indsats for at afsætte datoen den 26. sept. til en anden side.
Jeg får ikke noget svar på min mail 😰
Den 1. august kontakter jeg Humleorehus igen og rykker dem for svar. Jeg får en meget ubehagelig mail fra Humleorehus at jeg ikke har underskrevet en lejekontrakt på den 26. september 2020 og den eneste kontrakt jeg har med dem er på den 28. marts, DERFOR HAR JEG IKKE RET TIL TILBAGEBETALING AF RESERVATIONSGEBYR OG GRUNDLEJE 😳😡
Men kære Humleorehus, hvordan skulle jeg have afholdt min fest den 28. marts hvor Danmark har været lukket ned og der var forsamlingsforbud over 10 personer??? Hvorfor må jeg ikke få mine 20.000,- kr. tilbage? I har ikke haft noget udgifter ifm. min fest. I kan ikke være bekendt at beholde mine penge.
Jeg er meget frustreret over situationen og at jeg ikke får råd til at holde min rund fødselsdag på et senere tidspunkt.
Efterfølgende blev jeg truet fra Humleorehus side med en injuriesag, fordi jeg har delt min oplevelse på Facebook!
En rigtig ubehagelig oplevelse...
Helt igennem perfekt!
Helt igennem perfekt oplevelse at holde vores bryllup på Humleorehus. Kan helt uden forbehold anbefales.
Christina og hendes personale har været above and beyond fra den helt tidlige planlægningsfase, igennem festen og efterfølgende. Altid klar med gode råd, selvstændige tanker og initiativer og alle vores ønsker og forslag blev taget imod med kæmpe ja-hat på.
Christina er - ud over et fantastisk sødt og behageligt menneske - voldsomt dygtig til det, hun laver. Vi kunne holde fest helt uden stress i tillid til, at hende og de øvrige dygtige hyrede mennesker havde styr på resten. Alt sammen noget, der også blev positivt bemærket af såvel vores gæster som de øvrige leverandører, der var involveret på dagen. Alle blev mødt af et sted, der havde top styr på det, og stadig havde overskud til smil og en hjælpende hånd.
Skulle vi giftes igen, blev set helt sikkert med fest der endnu en gang!
Bryllupsidyl
Vi var på udkig efter passende selskabslokaler til vores bryllup. Vi var ude og kigge på forskellige steder indenfor 30-45 min's kørsel fra KBH. Kvalitet og pris var stærkt svingende. Der var gode lokaler og der var meget ucharmerende lokaler. Nogle lokaler havde stærke begrænsninger såsom at festen skulle slutte midnat, maks. 30 personer, sideløbende selskaber, først adgang dagen før eller rengøring morgenen efter.
Efter at have besøgt nogle lokaler kom vi til Humleorehus i Ringsted. Lokationen i naturen og den flotte bygning gav med det samme et godt indtryk. Standarden var høj og flot, desværre var prisen også lidt dyrere end et standard selskabslokale. Vi fandt dog ud at det var det værd og vi ville gerne have lidt mere end standard. Desuden hørte der flere fordele med den lidt højere pris; rengøring inkl., mulighed for overnatning, adgang god tid før og forpagteren Christina med på sidelinien!
Det var det rigtige valg at vælge Humleorehus. Christina var professionel fra start til slut og var en stor hjælp for os med bl.a. råd og pyntning. Derudover ganske enkel en varm og behagelig person. Vi havde en fantastisk bryllupsfest på Humleorehus og alle gæster var glade og roste stedet.
Kan varmt anbefale Humleorehus herfra.