Day Spa Wellness & Beauty Kastrup Anmeldelser

3,6

Har været kunde hos Dorrytia /Dayspa i flere år efterhånden. Får lavet lækre ansigtsbehandlinger regelmæssigt, som er så skønne for huden. Har fået flere massage behandlinger, både hel- og halvkrops,... Se mere

Waouw..Var for et stykke tid siden nede og få en dybdegående helkrops massage i halvanden time. Hvilken super lækker oplevelse det var. Kanon service og behandling af ejeren af stedet ( det fandt je... Se mere

1. Skønhedssalon
  2. også i
  3. Klinik for permanent makeup
  4. Massage-spa
  5. Negleklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi er stolte af at have mange tilfredse kunder fra Kastrup, Amager og Storkøbenhavn.

Middel

3,6

Kan desværre ikke anbefale at komme i…

Kan desværre ikke anbefale at komme i denne klinik. Var her første gang i Februar og det blev sidste gang. Den behandling der var bestilt tid til kunne ejeren ikke fuldføre. Det havde været rart at vide dette da jeg havde booket tid tre uger før og kunne have fået det ordnet et andet sted. Ikke pengene værd. Det er ikke noget jeg påstår Det er rart for kunder at vide at de skal vælge en anden klinik og behandler. Det er hele mening med at dele ens oplevelse her. Ha en god dag!

8. februar 2025

Besvarelse fra Day Spa Wellness & Beauty Kastrup

Da Celina har ikke været hos os før og ikke leveret flere detaljer omkring tidspunktet og hvilken behandling vi ikke kunne udføre som hun påstå , vil vi søge om at få fjernet anmeldelsen.

Ombre Bryn

Jeg har for fire uger siden fået lavet ombre bryn hos Dorottya og jeg er blevet meget tilfreds med resultatet. Så de varmeste anbefalinger herfra.

10. april 2024

Fantastisk dygtig kosmetolog

Fantastisk dygtig kosmetolog, der hurtigt har fået bugt med min hud og min datters Acne. Hun er meget grundig, og vi er begyndt at komme der fast. Kan anbefale hende til alle. Hun arbejder med naturlige olier som gør en kæmpe forskel, samt ultralyd til huden. Prismæssigt ligger Hun også så alle har råd. Man kan mærke Hun kan lide sit fag.

12. april 2024

Har fået farvet bryn flere gange

Har fået farvet bryn flere gange, det var ok og der er en rolig atmosfære i butikken.
Har nu fået lavet Permanent makeup (tatoveret øjenbryn) det er desværre ikke pænt og der ses tydelig rød farve fra sidste behandling ,det ligner sjuks.
Har ventet et par mdr med denne anmeldelse men det er ikke som håbet blevet pænere.
Ejer husker ikke det hun selv siger og aftaler.
Ingen ordentlig samtale før behandling men en ultra kort samtale på 3 min stående i butikken .
Jeg vil IKKE anbefale at få lavet Permanent makeup her .

6. april 2023

Besvarelse fra Day Spa Wellness & Beauty Kastrup

Kære Jette, inden du fik lavet dine øjenbryn blev du informeret om at brun farve permanent makeup kan godt blive en smule rød hvis man har rød pigment i huden. Jeg har lavet permanent makeup i 13 år og jeg har set mange andre eksempler fra andre klinikker på at den også kan blive grå - hvis man har blå undertone i huden. Det er en meget naturlig ting og kan nemt rettes-
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken så vi kan løse problemet som er igen, super nemt. Venlig hilsen, Dorottya, Day Spa

Formidabel behandling!

Jeg holder virkelig meget af at komme forbi her og få massage af Dorottya. Hun har virkelig et godt tryk, når hun masserer - hverken for hårdt eller for blødt - og samtidigt, så synes jeg, at lokalerne er rigtig flot indrettet.

Jeg har også et indtryk af, at indehaveren Dorottya ved meget om kroppens funktioner.

27. juli 2023

Permanent makeup.

Permanent makeup.
Efter kræftbehandling tabte jeg mit hår og mine øjenvipper.
Jeg fik lavet permanente øjenbryn og eyeliner med meget flot resultat, og Dorottyas behandling var professionel og venlig.
Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale det.

5. juni 2023

Min nakke/skulder er hårdt medtaget…

Min nakke/skulder er hårdt medtaget efter mange år som kassedame. Samtidig får jeg ofte migræne. Det bliver alt sammen klaret efter ryg/nakke massage hos Dorottya. Tak for det.

22. marts 2023

Besvarelse fra Day Spa Wellness & Beauty Kastrup

Mange tak for dit super feedback

PERMANENT ØJENBRYN tatovering

PERMANENT ØJENBRYN tatovering. Jeg har fået lavet helt naturlige permanente øjenbryn hos Dorottya 6 måneder siden og lige har fået det tegnet igen. Jeg er meget tilfreds . Mange tak. Du har boostet min selvtillid 🙂

8. september 2022

Mange tak for rose :)

Besvarele til Day&Spa ang.min oplevelse!!!!

Du skriver at det var en elev der lavede mine bryn:

NEJ:det var dig DOROTTYA der lavede mine bryn!!!!

Du skriver det er 3 år siden:

NEJ: jeg var hos dig den 23.12.2021 kl.12.00 og betalte dig på Mobilpay (man kunne ikke betale med kort) 3.000kr kl.13:24 står der på mine transaktionsoplysninger.

Du skriver det var et tilbud:

NEJ: på din hjemmeside står der Ombre øjenbryn: Kr.3.000 inkluderet en efterbehandling.

Anden gang var til en efterbehandling den 22.03.2022 kl.15.00 der jeg fortalte dig hvor ked og utilfreds jeg var for de bryn du havde lavet og spurgte om du ikke kunne rette dem op,du sagde du ville blande nogen farve der gjorde dem lysere,men den farve må du have glemt og blande i,mine bryn blev ikke lysere eller kønnere (tvært imod)når jeg gik derfra endnu engang skuffet og ked af det!!

Tænk at synke så lavt og skylde skulden på en stakkels elev i stedet for at erkende sine fejl og give en undskyldning.

Tak for tilbud om rådgivning,men ville ALDRIG drømme om og tage imod et råd fra dig,men jeg har et råd til dig,hold dig til sandheden alt andet er ynkeligt.

God weekend.

Besvarelse fra Indehaveren DOROTTYA der ødelagde mine bryn og som nu anklager mig og være løgnagtig og vil melde mine udtalelser til Trustpilot team, det synes jeg absolut du skal gøre så sandheden kan komme frem i form af mine beviser!!! Jeg sender dem min mobilpay til dig på de 3.000kr der står dato og tidspunkt!!!

Ps. Virker som et standard svar du har når du får kritik herinde og ikke kan finde ud af og give et seriøst svar!!!!

7. marts 2023

Besvarelse fra Day Spa Wellness & Beauty Kastrup

Jeg afviser sådan en beskyldning fyldt med løgn som ejer af klinikken. Jeg sender sagen videre til Trustpilot’s team.

FLOTTE PERMANENT MAKEUP

FLOTTE PERMANENT MAKEUP! Jeg har fået lavet mine øjenbryn og jeg er meget glad for det, jeg har fået en hel nye udseende, jeg blev 5 år yngre! Jeg kan varmt anbefale Dorottya og stedet

16. februar 2023

Besvarelse fra Day Spa Wellness & Beauty Kastrup

Mange tak og jeg er super glad for din oplevelse

Dejligt sted

Dejligt sted, rolig og afslappende atmosfære og skøn massage. Ud over det, er der et bredt udvalg af behandlinger og produkter til studievenlige priser ✨
Dorottya er sød og dygtig, alt i alt virkelig rart sted! Jeg kommer helt sikkert tilbage

28. december 2022

♥️♥️