Hudklinikkeninyborg Anmeldelser 16

2,2

2,2

Under middel

Bevarer ikke telefonopkald - umuligt at bestille tid.

Det ikke muligt at komme i kontakt med dem via telefon, som de skriver er den eneste måde at bestille tid på.
Når man ringer, får man efter lidt information besked om at der er travlhed og man skal prøve igen senere... Det kan man så gøre i hele telefontiden uden held...
"Hvis I har SÅ travlt, burde I ansatte en til at besvare de telefonopkald I får!"

6. februar 2026

Endelig en hudlæge

Endelig en hudlæge, der tog sig tid til at lytte til både problemet med eksemen og tidligere behandling, der ikke duede for mig. Klart svar på eksemet og klar anvisning på videre behandling og ikke mindst gode råd. Virkelig en empatisk og omsorgsfuldt læge. Tak til Lisbeth.

28. oktober 2024

Man kan ikke komme i kontakt med dem

Man kan ikke komme i kontakt med dem. Når man ringer dem op bliver der sagt i telefonen at der er travlhed og så lægger den på. Ikke noget med at man kan trykke for at blive ringet op. Jeg skal i kontakt med dem og har ingen mulighed for dette og det er vigtigt !

30. januar 2023

Er kørt til Nyborg 2 gange for at få…

Er kørt til Nyborg 2 gange for at få fjernet en basal celle kræft ! Første gang var der ikke sat tid af til operation ! Og idag møder jeg op til en låst dør . Hudlægen mente det var en fejl, at jeg havde fået den tid ! Trods det, jeg modtog en sms igår, at jeg skulle huske min tid idag kl 9.00 ! Så det har været en ualmindelig dårlig oplevelse !

13. december 2022

Virkelig svære at få fat på

Var nr 3 i køen og ventet 25 min inden jeg blev nr 2 efter at have været nr 2 i 20 min blev forbindelsen afbrudt og nu kan jeg så ikke ringe igen da der er travlt . Virkelig dårlig service .

20. oktober 2022

Helt umulige at komme i kontakt med

Helt umulige at komme i kontakt med. Ringede 6 gange fordelt på de 2 timers telefontid, og alle gangene fik jeg at vide at jeg ikke kunne komme igennem. Det er simpelthen under alt kritik!

Så ringede jeg til hudklinikken i Fredericia med samme telefonsystem, kom i kø og kom derefter igennem på 5 minutter.

1. marts 2022

Jeg har nu i 2 uger forgæves forsøgt at…

Jeg har nu i 2 uger forgæves forsøgt at kontakte klinikken med henblik på at få svar på en biopsi, der blev taget for 5 uger siden.......ligesom jeg har yderligere spørgsmål til behandlingen, jeg ikke kan få svar på.......sådan kan man da ikke drive en lægepraksis.

3. december 2021

Fik hurtigt en tid hos Lisbeth

Fik hurtigt en tid hos Lisbeth, da jeg havde et sår på min læg som ikke ville hele. Frygtede det værste, men blev hurtigt beroliget om at det nok ikke var andet end et gammelt myggestik der drillede. Fik creme og speciel plaster som var drøn-effektivt. Har idag, 3 uger senere, været til tjek-up og alt var helet op og så meget bedre ud ☺️👌🏼
Super profesionel, sød og behagelig hudlæge.
Kan absolut anbefales! 😁

6. juli 2021

Hvorfor er I umulige at komme i kontakt…

Hvorfor er I umulige at komme i kontakt med...
Når man ringer ryger man i en telefonkø som nr. 6 i køen - Når man så venter 20 min.... "Nu nr. 1 i køen" - Så bliver telefonen lagt på.
Ingen email man kan skrive til heller - dårlig kundeservice!
Jeg kan se at I er nye - så jeg håber i får rettet op på disse fejl...

25. juni 2021

Er dette din virksomhed?