Enestående service og professionel håndtering hos HTC Jeg oplevede en irriterende fejl på vores 5 år gamle Skoda Octavia, hvor infotainmentsystemet begyndte at tænde og slukke af sig selv u... Se mere
Fuldstændig fremragende service 💪 Min gamle mor punkterede fredag aften og SOS ville kun køre bilen til Hadsten selvom hun bor i Herning. Fortvivlet over hvordan hun løste den logistiske udfordr... Se mere
Fantastisk service - på vej hjem fra ferie med campingvogn, da vores bil går i stykker😳 ringede til flere værksteder, som afviste - men Torben fandt tid til os👏Kørende igen dagen efter. Tusind tak🌞... Se mere
Vi handlede hos HTC efter at have brugt værkstedet et par gangemed vores VW Passat. Da behovet for nr2 bil opstod var sælgeren hurtig til at foreslå en VW Up og det har vi været rigtig glade for side... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
HTC Biler's salgsafd beskæftiger sig mest med Vw Passat/Golf/Touran/Sharan i diesel udgaver. Vi har mange veludstyrede biler der fælles for alle har Fuld dokumentation for Km, garranteret skadesfri, 1 ejers biler, og med fuld servicebog fra Aut.værksted. Bilerne leveres nysynede,Nyserviceret og med 6 mdr 100% garanti. Vi tilbyder også kunderne FDM test af bilen, skulle en bil mod forventning komme tilbage fra FDM med fejl, ja så retter vi fejlene uden omkostninger for dig. Kig ind og se hvad vi kan gøre for dig.
Kirkevej 67, 8370, Hadsten, Danmark
- f514jf@smc.dk
- www.htc-biler.dk
Groft useriøse og utroværdige
Mandag den 23/9 2013 aflevere vi 1. stk Lupo 3L til 285000 km eftersyn. Vi bliver samme dag ringet op og fortalt, at værkstedet kan måle at bilen trænger til at få skiftet gløderør. Vi får at vide, at det vil være dumt ikke at skifte disse og får samtidig aftalt, at prisen for dette skift vil være kr. 1.900,00 oveni beløbet for eftersyn. På den baggrund accepterer vi at få udskiftet gløderør på bilen.
Samme dag bliver vi igen ringet op, at der er problemer med at få afmonteret det ene gløderør, som åbenbart sidder fast. Værkstedet får derfor lov til at beholde bilen til om torsdagen så de kan få ordnet gløderøret.
Jeg modtager bilen torsdag eftermiddag og får de sædvanlige eftersynspapirer og en forklaring om at bilen nu er klar.
Ugen efter (mandag eller tirsdag) sker der det, at bilen går i stykker på motorvejen; der lyder et bump fra motoren og pludselig står der røg ud under motorhjelmen. Bilen bliver hentet af Falck, og Falckmanden undersøger motoren og konstaterer, at der mangler et gløderør! Desuden finder han en glemt skruetrækker i bunden af motoren!!
Jeg afhenter bilen på værkstedet om eftermiddagen. I den forbindelse fortæller en mekaniker fra værkstedet mig, at det skam var meningen, at dette skulle ske. De havde nemlig ikke kunnet få gløderøret ud, så de havde givet mig bilen med hjem med et knækket gløderør, som skulle 'køres ud'. Målløst måtte jeg konstatere at værkstedet således havde regnet med, at jeg skulle havarerer med bilen og hentes af Falck - helt uden at orientere mig herom endsige sikre sig, at jeg havde et Falckabonnement. Og som sagt på trods af, at vi havde ladet værkstedet beholde bilen i flere dage for at de skulle ordne præcist dette.
På den første faktura vi modtog var den samlede pris for udskiftning af gløderør inkl. moms 3126.71. De har blandt andet faktureret os for 4 gløderør uagtet at en Lupo 3L er trecylindret! Senere efter at have henvendt os et utalt af gange fik vi en kreditnota så beløbet blev nedsat til ca 2500 kr. - stadig adskillige hudnrede kr dyrere end aftalt og det på trods af de gener og ekstra udgifter til bus/tog deres opførsel direkte havde påført os. Vi har valgt at betale regningen men vil aldrig mere benytte værkstedet.

Rigtig fine biler...
Meget velholdte brugte Vw, så vidt jeg forstod er næsten alle biler enkeltvis udvalgt i fortrinsvis Tyskland..
Priserne er mere end fornuftige ifht stand,km,udstyr etc, og man har en klar følelse af at de har rigtig godt styr på alt om de køretøjer de har.
Den Passat 2011 vi købte er vi virkelig glade for, og alt er blevet overholdt som lovet.. iøvrigt blev vi oplyst og vist at ALLE biler gennemgåes efter et 3 sider langt kontrolskema inden levering, og vores FDM test af køretøjet efter levering kom også med entydig konklusion = FEJLFRI .:)
Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg objektivt syntes det er et snævert udvalg de har..Det er kun diesel i Passat, Golf, Touran.
Men igen, dem de har er ekstremt fine biler.. få/ens men i super stand.

Super værksted HTC - biler i Hadsten
Jeg købte vores Up VW hos HTC biler i Hadsten. Den første person var bilsælgeren og der fik man bare en knaldgod betjening, med alt om bilens funktioner, ja selv konen kunne finde ud af det. Senere fik jeg isat en fartpilot, som værkstedet satte i med stor gejst, det var lige op til denne mekanikers ferie. Han gjorde arbejdet færdig selv om det gik over lukketid, sikke en service. Ingen sure miner et det firma, så man føler sig rigtig godt tilpas, når man skal lige have lavet eller købt en ting." Super ".
Jeg kan kun anbefale HTC - biler i Hadsten.
Jørn Mygind Laursen
Randers

Besvarelse fra HTC Biler Hadsten
pas på, få alt på skrift
vi har handlet bil ved htc-biler, en vw touran 2,0 tdi, da vi så skulle hente den var der sat en anden radio isted for den der sad i da vi var ude og prøve køre den og der ikke snak om at der skulle en anden radio i, men det er jo påstand mod påstand.
og nu viser det sig at den bil vi købt har været skadet i 2011 men det har vi ikke fået noget at vide om.
Så få alt på skrift fra dem og få dem til at slå bilen op så man kan se alt hvad der er blevet lavet på den og om den har været skadet.
Allan

Besvarelse fra HTC Biler Hadsten
Pas På - Holder desværre ikke mundtlige aftaler!!!
Lige en advarsel mod HTC Biler i Hadsten! De er ikke gode til at holde mundtlige aftaler!
Jeg skulle have lavet sort service (ca. 60.000) på en Skoda Octavia og indhentede et tilbud alt incl. på 3.300,- hvilket var ca. 500,- billigere end mit sædvanlige værksted. Dertil skulle så ligges en lånebil.
Lånebilen var en totalt smadret Caddy, som var møgbeskidt, men ok den kunne køre og jeg var sent på den.
I løbet af dagen bliver jeg så ringet op (af en af indehaverne), da de lige vil fortælle at der også skulle skiftes bremsevæske. Dette var 100% noget som vi forinden var blevet enige om var incl. i prisen, og desuden og foreskriver Skoda at det skiftes ved 60.000 km. så det burde jo ikke komme bag på en skarp mekanikker.
Nå men de var ikke til at stikke i, så enden på det blev at regningen blev 500,- højere.
Det er ikke så meget beløbet, men princippet - en aftale er en aftale... bare ikke hos HTC-Biler.
Jeg vil anbefale at man får aftaler på skrift, hvis HTC-Biler bruges.
Ps. Skrammelkassen af en lånebil, fik jeg dog uden beregning efter lidt brok frem og tilbage.
Mvh
Jan
#KOMMENTAR PÅ SVAR FRA HTC BILER:
Hej HTC Biler.
Sådan svar efter 2,5 år, meget seriøst.
Hvis I læser ovenstående anmeldelse IGEN, så var der IKKE tale om noget uforudset - Efter et simplet opkald til SMC blev det oplyst at skift af bremsevæske er en fast del af et 60.000 km. service!
Og så er det jo heller ikke et spørgsmål om, hvorvidt jeg skulle gå, cykle eller køre, men et simpelt spørgsmål om ærlighed - En aftale er an aftale.
Hilsen
Jan

Besvarelse fra HTC Biler Hadsten
Hurtig,lavt prisniveau & kompetent service..
Har både købt bil hos HTC og efterflg fået foretaget service på den pågældene bil... Der er 100% styr på tingene, man bliver godt modtaget, får en god forklaring på den service/reperation man har fået foretaget, og prismæssigt 25-30% billigere en JAC Randers eller SMC Århus ( har prøvet begge værksteder).
Kan klart anbefale dette værksted/forhandler til andre..kun positivt herfra.